Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


Ziek zijn door energie van anderen

Sommige chronische ziekten zijn het resultaat van jarenlang verwaarlozen van je eigen ziel; je eigen binnenste oftewel je eigen ik.

Ik bedoel niet dat je daarmee egocentrisch of een narcist moet worden. Integendeel! Het gaat om je zielsstuk wat je meekreeg omdat te herontdekken en steeds meer ruimte te geven nu je bewust wordt opdat je steeds meer in jouw lichaam leert te wonen.

Veel mensen beseffen niet dat op die plekken waar jij niet zit met je energie er ruimte is voor andere entiteiten. En ja, die entiteiten hebben een andere agenda. Ze proberen te profiteren van het feit dat jij in een lichaam zit en jouw ruimte niet invult. In een lichaam op aarde zijn levert zijn voordelen op omdat je dan sneller kunt leren dan aan de andere zijde.

Wanneer je jouw eigen ziel (je wezen) verwaarloost dan nemen jouw onvolkomenheden toe (slechte genen, bacteriŽn in je lichaam waar je normaliter niet ziek van wordt of wordt je auto-immuunsysteem aangedaan. En gelijk daarmee is het ook een uitnodiging voor andere wezens. Die komen binnen op de gebieden waar je zwak bent.

Eerst merken veel mensen nog niets. Dan bemerken ze allerlei kwalen en beginnen met het zoeken naar een remedie. Als dit niet werkt gaan ze naar een dokter en u weet het al in 75% van de gevallen kunnen die helemaal niets met wat u aan hinder ondervindt.

Bij energetisch geschoolde therapeuten (holistisch werkende therapeuten) komt u beter tot uw recht want zij bekijken de gehele persoon en niet specifiek het aangedane stukje. Maar nog verder komt u bij mensen die ook energie kunnen lezen en achter het niet direct zichtbare kunnen kijken (Kwantum fysica in de praktijk). Zij zien diep in uw weefsel wat er aan de hand is, waardoor het komt en wat eraan gedaan kan worden.

Mensen die deze weg bewandelen zullen met relatief weinig ongemak tot op hoge leeftijd gezond blijven. En hoe meer ze in hun lichaam zitten hoe bewuster ze ook worden.

Anderen die deze weg van zelfrealisatie niet opgaan en puur cognitief in het leven blijven staan en hun lichaam daardoor onbewust verwaarlozen worden uiteindelijk steeds zieker. En helaas heel naar voor hen opeens krijgen ze dan het bericht dat ze Parkinson hebben, Reuma, Kanker of een andere nare ziekte onder de leden hebben.

Dan is het vaak te laat om nog echt te genezen omdat ook hun bewustzijn (gevoeligheid) op een laag pitje staat. Wat hen rest is zo goed mogelijk in leven te blijven en bewust te worden van de keuzes die ze gemaakt hebben opdat ze in een volgend leven sneller het bewuste pad op leren gaan.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch
0618541278

Mei 2019


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel