Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

 Hoe verminder je ontstekingen in de darmen ?

Het verminderen van ontsteking in het darmkanaal is een topzorg bovenaan de lijst van veel mensen, inclusief de mijne. De reden hiervan is dat de meeste darmproblemen beginnen met een chronische ontsteking en eindigen in een ernstigere toestand.

De gezondheid van onze darmen verbeteren is zo belangrijk omdat het darmkanaal een cruciale rol speelt in het hele lichaam. De gezondheid van onze darmen heeft invloed op elk orgaansysteem in het lichaam.

Veel mensen vragen zich af waarom hun maag pijn doet en hoe dit te verhelpen. Hoewel er veel componenten zijn die de gezondheid van de darmen bepalen is één van de redenen waarom mensen pijn in de darmen krijgen het voorkomen van ontstekingen als gevolg van slechte eetgewoonten en een slechte levensstijl.

Dit is waarom het belangrijk is te weten hoe de darmgezondheid te verbeteren omdat dit van nature de sleutel is tot verbetering van de algehele gezondheid en kwaliteit van het leven. Elke ernstige darmconditie begint met een ontsteking.

Als we de ontsteking kunnen stoppen zijn we goed op weg naar gezondheid versus ziekte. Darmproblemen nemen snel toe en zijn één van de grote gezondheidsproblemen waarmee wij in de nabije toekomst zullen worden geconfronteerd. Het stoppen van maagpijn begint met het stoppen van ontstekingen door het eten van een niet ontstekend dieet, het nemen van de juiste supplementen en tenslotte geduld voor het genezingsresultaat.Vertaling: Andre Teirlinck

Juli 2019

 


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel