Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Debat over dierenleed in de bioindustrie met minister Schouten

In 2018 werden meer dan 650 miljoen dieren gefokt, gebruikt en gedood in de Nederlandse veehouderij. Tientallen miljoenen dieren stierven van ellende in de stal zonder ooit een dierenarts te hebben gezien, bezweken aan de gebreken van hun doorgefokte lichaam, de ziekmakende lucht die ze moesten inademen, zweren of verwondingen. 122.000 dieren zijn levend verbrand of gestikt in een stalbrand.

En toezichthouder NVWA? Die stond erbij en keek ernaar. Recente onthullingen bevestigen wat klokkenluiders steeds maar weer duidelijk proberen te maken en waar de Partij voor de Dieren al jaren voor waarschuwt: de NVWA inspecteert nauwelijks en handhaaft nog minder.

En minister Schouten is daar verantwoordelijk voor. Daarom riep Esther Ouwehand minister Schouten naar de Kamer om verantwoording af te leggen voor het door haar gevoerde beleid in 2018.

 


Op zoek naar een natuurlijke multi ?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel