Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Waarom sommigen mensen niet bewust willen zijn en anderen wel

Auteur: Pauline Laumans

Menige inwoner in Nederland meent dat hij bewust is. Maar als het aankomt op echt Bewust er Zijn dan zijn maar weinigen (nog geen 1%) bereid om steeds verder te groeien en het leven te aanvaarden met wat het ons leert. Immers, we hebben daarin een aandeel of bijdrage en dat willen velen niet zien. Onze eigen bijdrage willen we niet weten en verantwoording voor ons doen en laten al evenmin en dus worden we angstig en stoppen we heel na´ef ons hoofd in het zand. Terwijl bewustwording juist in deze tijd heel hard nodig is, nu we al bijna een eeuw bewust weten (Verdrag van Rome) wat ons te wachten staat.

We zijn bijna aan het einde van een grote cyclus. Op het kruispunt van een cyclus (bijv. seconden, uur, jaar, eeuw) kun je daarentegen ook hele grote bewustwordingssprongen maken. En precies dat is het waarom we op aarde leven. Parallellen en paradoxen zien en hun overeenkomst om vervolgens daarboven uit te stijgen.

Toch is menigeen bewust of onbewust bang voor wat er staat te gebeuren. De regering en andere (semi) overheden doen allerlei rare sprongen die vaak kant nog wal raken en de wereld nog verder in wanorde zullen achterlaten. Wetenschappers worden niet gehoord terwijl ze wel kennis hebben van wat er zou moeten gebeuren.

Dus wordt menigeen nu al aangesproken op hun na´eve gedrag (politici, ambtenaren, rechters, beleidsmakers) Zie het dagelijkse nieuws. Bijvoorbeeld over het feit waarom je meer dan een of twee kinderen op de wereld zet of Řberhaupt nog een kind op de wereld zet terwijl de vooruitzichten voor deze kinderen zeer onaangenaam zijn. Kinderen worden maar zelden vanuit liefde op de wereld gezet.

Andere mensen willen niet meer werken maar juist nu is het de tijd om verantwoording te nemen en bewust in de maatschappij te staan. Weer anderen wentelen zich in lijdzaamheid met hun ziekten of kwalen omdat ze zich nog niet hebben verdiept in hun eigen aandeel (in een vorig leven of in dit leven) wat de ziekte hen wil leren. Velen zijn momenteel zeer hebberig en willen nog meer geld, goederen, seks of een baan hoger op de hiŰrarchische ladder en buiten andere mensen uit opdat zij meer kunnen hebben, terwijl je dat stuk niet mee kunt nemen door de levens heen.

Slechts het innerlijke bewustwordingsproces is iets wat je meeneemt door alle levens heen. Het bewustwordingsproces kent vele stadia. We frustreren de natuurlijke cycli van creatie, transformatie en destructie waardoor bewustwording moeilijk wordt. Ook maakt dit dat er extra stappen nodig zijn om door bewustzijnsfasen heen te komen. Ooit was er 1 nu zijn het er al meer dan 15.

Het lijkt veel, maar je kunt in een leven door die fasen gaan en bewust worden. De beste methode die je daarbij helpt is je te trainen in Intu´tie. Doe dit wel bij een gerenommeerd instituut waar je begint met een basistraining van een jaar. Daarna ga je verder en na 6 jaar of langer heb je een goede basis te pakken en ga je zelf verder met verdieping want het was slechts de introductie tot. Intu´tie gebruiken is weten en kunnen duiden wat er gebeurt, waarom en waartoe is feitelijk niets anders dan de kwantum fysica in de praktijk te brengen. Het is feitelijk niets anders dan wat ooit de eerste mensen konden maar wat men door de eeuwen heen verleerd is.

Beheers je jouw intu´tieve vermogen dat je energie kunt lezen van alles wat er om je heen is dan hoef je geen vrees te hebben voor de tijd die komen gaat. Je zult bewuste keuzes kunnen maken die je verder leiden. Je zult daardoor minder lijden. Dit is o.a. bij Libertasinvivo.com te leren.Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.