Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


5G - Er zijn lichtpuntjes

Dit is er zo één en dus geef ik je direct de link naar het interview van Claudia Stauber en Matt Landman.

https://www.youtube.com/watch?v=8xb9ffVT2rE

Als het interview bijna ten einde is - omstreeks de 54:28 min - geeft Matt geruststellende informatie omtrent de satellieten die 5G gaan uitzenden.

Hij verteld dat dit bangmakerij is om de wakkeren een gevoel van machteloosheid te geven. 5G is namelijk een korte golf wave en kan zo'n grote afstand helemaal niet overbruggen en nog effectief zijn ook vanuit een satelliet.

Dat geeft de burger moed!

Het is natuurlijk wel van groot belang dat we iedereen die ervoor openstaat ervan op de hoogte brengen dat 5G uiterst slecht is voor alles wat leeft, maar dat geldt ook voor 3G en 4G. Luister naar het interview en je leert enorm veel over wat frequenties met ons doen, wat het blauwe licht voor effect heeft op ons biologische systeem. Als je wilt weten, dan is dit een must listen!

Matt is een TOPPER, een waar geschenk onder de mensen, want hij heeft heel veel informatie verzameld over o.a. geoengineering ofwel chemtrails en hij is helemaal in het onderwerp 5G gedoken.

Hij heeft in elk geval oplossingen gevonden en is daadwerkelijk actie aan het ondernemen om een betaalbare beschermende kledinglijn te gaan aanbieden die je beschermd tegen alle ontregelende frequenties. In China dragen zwangere vrouwen dergelijke kleding al om hun ongeboren kind gezond te kunnen voldragen.

Matt heeft alleen een startbedrag nodig en heeft daarvoor een gofundme webpagina geopend waarop alles te lezen is over de kledinglijn.
Er staan ook een paar hele goede video's op... https://www.gofundme.com/protectionclothing

Zijn website is: http://actualactivists.com/

Je vindt er o.a. informatie over Chemtrails, Vaccinaties, GMO, Fluoride en Gezondheid. Ga er eens een kijkje nemen!  En als deze informatie je aanspreekt, stuur het dan alsjeblieft door aan mensen die je kent en (of) plaats het op sociale media. Iedereen heeft recht op deze informatie en jij bent degene waarop je wacht om een verbetering aan te brengen in de wereld.
Laten we er met z'n allen aan werken er wat moois van te maken....

Corry

Juni 2019


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel