Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


Barrie Trower  - De gevaren van 5G en Wifi-technologieŽn

Voor diegenen die geen Engels kunnen een samenvatting van de onderstaande video.

Straling als gevolg van computers en mobieltjes en routors is niet te zien, maar als je de feiten er over weet dan denk je er anders over. De wetenschapper in deze video was in de oorlog mijnen onder zee onschadelijk aan het maken en nam die mee naar boven. Een ander zei dat ding meteen weer los te laten naar onderen. Bij het openen er van zou zo veel straling vrijkomen dat de gezondheid binnen korte tijd geruineerd zou zijn, en van te voor al vreemde levensbeslissingen worden genomen.

Op dit moment is hij een stralingsexpert, en zegt dat het nergens mee gerechtvaardigd is dat bijv op scholen een stralingsmast word neergezet, want de lange termijn gevolgen zijn 1000 maal erger dan het nut dat er mee bereikt wordt.

Stel dat je bijv een 15 jarige meid bent die naar school gaat. Dan heb je al van geboorte 400.000 eitjes bij je, die echter nog minder beschermd zijn op die leeftijd dan later en lopen zo enorme schade op. En wetenschappers weten dat normaal gesproken niet. Iedere keer dat je je WIFI inschakelt voor computer, wordt dat bestraald.

Het echte probleem begint als men zwanger wordt dat de eerste 100 dagen de foetus geheel niet beschermd is tegen dit soort straling en al deze eieren werden bestraald, en alle erfelijke informatie die er in zat wordt voor de toekomst van alle generaties er na gewijzigd, en nakomelingen zullen er door betroffen worden.

Je geeft dus leven aan een dochter, die later ook weer zwanger wordt, en een van die bestraalde eieren zal worden bevrucht, en geen enkele van die nakomelingen zal nog in gezondheid kunnen leven, misvormd zijn, en allerlei andere gezondheidsschade hebben.

Wat je dus riskeert door het plaatsen van WIFI in scholen, is de algehele gezondheid van je kinderen en die van alle nakomende generaties die er na komen tot in het oneindige toe. Een van die kinderen die in die schakel zitten zal er mee moeten stoppen om nog kinderen te krijgen om die voortgang te kunnen stoppen.

https://www.youtube.com/watch?v=jODoxkGd8Rk

Samenvatting Rob Hundscheidt

Juni 2019


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel