Wanneer worden de criminele pleitbezorgers van statines nu eens gestraft?

Je hoeft geen medisch deskundige te zijn om te begrijpen dat de cholesterolcampagne geleid wordt door malafide onderzoekers en zakenlui. Een paar weken geleden ontving ik bijvoorbeeld de film “You must be nuts! - the business of dementia”, een humoristische maar tegelijkertijd serieuze film gemaakt door fotograaf Obhi Chatterejee, waarin hij in simpele bewoordingen de waarheid over vetten en cholesterol uiteenzet en tevens hoe hij zijn vader probeerde te behandelen, die als gevolg van een statinebehandeling dement geworden was.En velen onder ons hebben dit al begrepen. Als je op YouTube zoekt onder “cholesterol myth” krijg je toegang tot honderden video’s waarin artsen, onderzoekers, journalisten en wijze leken allerlei verschillende onthullende feiten naar voren brengen.

Maar er gebeurt niets. Hoewel de cholesterolcampagne een van de grootste vergissingen in de medische wereld is; hoewel dit bij miljoenen gezonde mensen ernstige bijwerkingen heeft veroorzaakt; en hoewel er miljarden, zo niet biljoenen, dollars tevergeefs aan zijn uitgegeven, luistern politici liever naar de professoren als het gaat om medische problemen en de meeste professoren op dit gebied willen niet toegeven dat wat zij ons jarenlang hebben voorgehouden niet klopt. Als de waarheid in de wereld bekend wordt dan zullen de meesten van hen zelfs heel veel geld kunnen verliezen van de medicijnfabrikanten.

Hopelijk is de bekende Britse cardioloog Aseem Malhotra wel in staat om de cholesterolgekte te stoppen. Een paar weken geleden gaf hij een lange lezing in het Europese Parlement over de cholesterol- en dieetgekte. Hij werd daarin bijgestaan door Sir Richard Thompson, voorzitter van The Royal College of Physicians en door de Nederlandse professor Hanno Pijl en de progressieve voedingsdeskundige Sarah Macklin.
Wij, de leden van THINCS, hebben een boek gepubliceerd genaamd “Fat and Cholesterol don't cause heart attacks and Statins Are Not The Solution”. Hierin vind je vele hoofdstukken met de door ons gedocumenteerde valsheden die door de voedings- en medicijnindustrie zijn verspreid. Je kunt het bok direct bij de uitgever bestellen en op Amazon kun je de commentaren lezen van 36 lezers van ons boek, waarvan 29 het 5 sterren hebben gegeven.

http://thincs.columbuspublishing.co.uk/
https://www.amazon.com/Cholesterol-Cause-Attacks-Statins-Solution/product-reviews/190779753X/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews

Als je Hebreeuws verstaat luister dan eens naar een discussie over het boek op Israel Television tussen een journalist en dr. Dan Keret, een Israëlische onderzoeker die onze boeken beschrijft als “de cholesterolbijbel. Zelfs als je geen Hebreeuws verstaat kun je eens naar de eerste paar minuten luisteren! Het is een briljante presentatie.

https://www.facebook.com/n/?channel10israel/videos/1213221218780805/&aref=1521583671873338
&medium=email&mid=583691071984812&n_m=ravnskov@tele2.se

Uffe RavnskovSteun ook ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkelNaar het overige nieuws van vandaag