Parasitair gedrag van jouw ratio op je lichaam en ziel

Ja, dat klinkt raar niet waar? Maar veel mensen doen het in onze huidige samenleving. Met name na de Vietnam oorlog is het over de aarde verspreid.

Het leven in de Vietnam oorlog was erg zwaar voor de soldaten en/ of ze werden gedwongen bepaalde middelen te gebruiken. Het gevolg was het gebruik van bepaalde middelen waardoor het leven niet zo erg leek. Ook de Beatles stonden aan de vooravond van veelvuldig gebruik van middelen.

Middelen die de palletjes in je hoofd verzetten waardoor je die niet meer terug kunt draaien. Je verandert. Het leven lijkt opeens niet meer zo erg. Helaas is het na een tijdje uitgewerkt en heb je weer behoefte aan een volgend gebruiksmoment.

Deze middelen zijn: roken over je longen, excessief alcohol gebruik, partydrugs, LSD, drugs, THC, CBD en nog vele mogelijk nog niet genoemde producten.

Immers alles wat van planten gemaakt wordt die een verslavende werking hebben hoe verdund ook (homeopathisch principe) leiden tot afhankelijkheid.

Dat is niet het enige ze blokkeren de energiestroom in jou waardoor je niet verder bewust kunt worden. Je blokkeert je eigen geestelijke en lichamelijke groei in de aardse werkelijkheid.

Je gaat slechts leven in een kunstmatige wereld vol illusies, fantasieŽn, geloof en dromen. Je leeft niet langer je leven maar je loopt langs je leven. Vaak leef je in een soort psychose en op je werk leidt je jouw medemens in lijden onder jouw leiderschap. Je creŽert dus een negatief karma (zie verhalen over de psychopaat op de werkvloer). Zelf leef je vaak in de wolken in plaatst van op de aarde want dat ervaar je als moeilijk en confronterend terwijl dat nou net Leven is.

Mijn ervaring met dergelijke mensen is dat ze heel veel lijden op hun sterfbed door alles wat ze vermeden hebben, maar ook dat het hen in volgende levens zwaar opbreekt. Het moet immers overwonnen worden.

Weet waar je aan begint!

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut en Levenscoach
www.libertasinvivo.com
0618541278

 


 

Steun ook ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkel


Naar het overige nieuws van vandaag