De grootste veroorzaker van auto-immuniteit ziekten tegenwoordig

Samenvatting video Dr Nasha Winters ND, FABNO
www.OptimalTerreinConsulting.com

Het gaat om het bestuderen van het ontstaan van kanker via de metabolische benadering (stofwisseling). Auto-immuunziekten zijn een enorm probleem bij een groot deel van de bevolking en nemen erg toe. Iedereen kijkt naar gluten als boosdoener en in die zin is het een hype. We hebben het over glutenintolerantie, glutengevoeligheid en betreft zoals gesteld veel mensen.

Wij hebben vooral naar Roundup gekeken waarmee in 1971 werd begonnen, zoals bekend om het voedsel te bespuiten. (Onkruidverdelger – Glyfosaat – Monsanto). Vanaf midden jaren negentig werd werkelijk alles bespoten, zodat praktisch geen onbewerkt voedsel beschikbaar was (en is).

Je kunt geen Glyfosaat vrij voedsel vinden, het zit overal. Het kent geen grenzen omdat het via de lucht en het water wordt verspreid. Kruisbestuiving heeft overal plaatsgevonden. Het is verwoestend. Sommige wetenschappers zijn al tientallen jaren bezig hierop te wijzen. (Tegenwerking?)

Ondanks alles is het product nog steeds toegestaan (EU) in de westerse wereld, zoals ook genetisch gemanipuleerd voedsel. Hopelijk komt er een wereldwijde weerstand die zegt: Genoeg is genoeg!!!! We weten tegenwoordig dat deze auto-immuunziekten veroorzaakt worden door dit soort chemicaliën.

Vertaald door Wim Verhoeven onder voorbehoud van fouten door te weinig specifieke kennis.

10-11-2018

 Steun ook ons kenniswerk, winkel eens in de Leefbewust winkelNaar het overige nieuws van vandaag