Ring van Saturnus doorgaan, het is de hoogste tijd


U kent het vast wel het jaartal 1953. En dat was de tijd van de overstroming in Zeeland waarbij veel mensen verdronken o.a. ikzelf. Het verhaal waar het om gaat is het mopje op de gelovigen die bovenop hun dak zaten te wachten tot God hen zou redden. Er kwamen vele bootjes langs die nog een plekje voor hen hadden zodat ze mee konden naar droge gronden. Maar ondanks dat het water bleef stijgen bleven ze volharden dat ze bleven wachten op God. Na hun dood klopten ze aan aan de hemelpoort maar mochten niet binnen want God had vele helpers gezonden en die hadden ze afgewezen.

Herhaaldelijk blijft hetzelfde gebeuren. Mensen die beseffen dat we aan de vooravond staan van grootse veranderingen. Zij benoemen dat het geweldig wordt met veel meer liefde. En oh ja, om dat punt te bereiken hoef je niets te doen alleen maar te wachten. Alsof er een God bestaat die iedereen zomaar alles geeft. Dat je dus niets hoeft te doen om een klas verder te komen, dat je zomaar door kunt lopen en stappen over kunt slaan, want God is immers Liefde. Dat is het verhaal van mensen uit de eerste ontwikkelingsstadia op aarde.

Mensen die bewuster zijn geworden kennen de weg van het doorbreken van het viervoudige pad van “onbewust onbekwaam en bewust bekwaam” en gaan verder naar het vijfvoudige pad het “Pico bewustzijn”. Hier vergaren ze kennis en inzicht. In het zesvoudige pad wordt je gevraagd de angst uit je benen en voeten los te laten. Vervolgens kies je tussen teruggaan of doorgaan naar het zevenvoudige pad en bewust te zijn van de geest en ziel in jou. Je weet nu dat het gaat om de verbondenheid met alles wat is. Het vraagt een grote pijnlijke opoffering om los te laten wat niet meer past en door te gaan. Dit wordt ook wel jouw persoonlijke kruisweg genoemd. Wat niet past zijn alle oude jasjes, je verleden, je ego, oude emoties, fanatisme, verbeelding, misleidende manoeuvres, maskerades, en de verkeerde identificatie. (zie ook het boek “Vrijheid in
Relaties: Het hebben van de juiste Identificatie”).

Vervolgens komt de sprong in het duister om verder te komen. Het is de Ring van Saturnus die je door moet en daar is moed voor nodig. Als je daar niet klaar voor bent dan val je ten prooi aan de nodige parasieten ((mensen) wezens met en zonder lichaam). Immers in elke fase is de groepsdwang heel hoog en probeert men je ervan te weerhouden de weg naar het LICHT te gaan. Tegenstanders negeren je dus of zwijgen je dood. Wetenden blijven Vrijheden en Waarheden verlichten al betekent het vaak “paarlen voor de zwijnen”.

Lukt het je om de Ring van Saturnus door te gaan dan neem je afscheid van hen die in de Tala verblijven. Je bent nog wel eens in hun groep, maar zult nooit meer van hun groep kunnen zijn omdat je niet langer met een masker op in een toneelstuk past. Vlucht je alsnog in maskerades, uitvluchten, redeneren, verontschuldigingen en toneelspel dan kun je niet verder en keer je terug naar een niemandsland van leed en onwetendheid.

Om verder te gaan heb je de juiste identificatie nodig (zie het boek hierboven) en dan ervaar je de beloning en zie je de schoonheid die voor je ligt. Je voelt je nu zo verbonden met het Licht, dat je er ook naar verlangt. Als het goed is heb je een medestander op je weg of kun je de hulp krijgen van iemand die het pad kent. Want niemand die samen gaat zal falen of verloren gaan! Immers ook hier in de Loka fasen zijn teleurstellingen en bittere ervaring. Hoe verder je komt hoe feller je wordt aangevallen door wezens die jou het Licht niet gunnen en je alsnog proberen naar de duisternis te laten terugvallen.

Vastberaden ga je verder en laat alle religie los. Na velen fasen heb je alle religies wel gesmaakt. Ze kunnen je niet verder helpen. De hogere paden zijn onzichtbaar. Slechts enkelen hebben deze paden betreden en beschreven.

Slechts zij die op het pad grote vorderingen gemaakt hebben zullen die prachtige nieuwe liefdevolle wereld betreden. Zo gaat het elke keer aan het einde van een cyclus. Een eindfase die eind 1970 begon en ongeveer duurt tot 2050. In een eindfase hoort ook een soort zondvloed om het kaf van het koren te scheiden en de ene groep doorgang te verlenen en de anderen een kans te geven om van voren af aan te beginnen het pad te ontdekken. Laat je dus niet afleiden van je pad door de toenemende kracht van het Donker en hen die nog in de Tala fasen verblijven, maar ga verder in de Lokafasen.

Alle fasen zijn beschreven in het boek “Van Kikkervis tot Prins: Naar Mega Bewust Zijn in 2016”)

Pauline Laumans


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen.

Bezoek de webwinkel


Ontvang iedere vrijdagochtend de Leefbewust Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes per email ?

Meld je hier aan


Terug naar het hoofdmenu 

Menu

Naar de voorpagina
Alle thema paginas
Contact

Nieuw

14 daagse leverkuur

Webwinkel

Advies nodig?

0346-330038 (ma/vr)
9.00 - 13.00 uur

Gratis nieuwsbrief

 

 

 

 


View My Stats