Het zevenvoudige als basis voor de levensweg deel 1


Pauline Laumans

Wij zijn niet voor niets op aarde geboren in een lichaam. Met dit voertuig (kerk) kunnen we in de aardse dimensie stappen zetten die aan de andere kant moeilijk te zetten zijn.

De mens op aarde is een met de aarde. Door niet een te willen zijn met de aarde ontstaan ziekten en gebreken die opgelost moeten worden. Dit kan slechts door diep naar binnen te gaan. Daar leren we los te laten wat niet past en kunnen we weer EEN worden.

Daartoe moeten we o.a. het zevenvoudige in onszelf herkennen en gebruiken. Nu is 99% van de mensheid voor zichzelf (zijn diepe innerlijke essentie) een mysterie. We kennen de oorspronkelijke opbouw niet meer en zijn daardoor ook niet verbonden met al het andere leven. We worden ziek en de vele creaties die we doen zijn vaak tot een mislukking gedoemd.

Een mislukking die vaak pas op het sterfbed herkent wordt als we ontdekken dat we niet verder evolueren (hoger trillingsgetal) maar we devalueren (achteruitgezet worden omdat we het leven niet begrepen hebben).

Slechts als we ons innerlijke Zelf leren terug te vinden (de eenvoud van de verlossingsweg) kunnen we door bij het begin van de weg te beginnen ons leren te verbinden met onze essentie en met de essentie van al het leven.

Richten we ons daarentegen tot religie of uiterlijkheden dan worden we een slaaf van hen.

De weg begint voor een ieder bij de zeven werkelijkheden. Deze liggen in ons lichaam als zintuigen verborgen.

Het gaat daarbij om:

het horen en luisteren met elke cel van onze huid onze weefsels;

het (innerlijke) zien en het licht van het leven in onze ogen;

het ruiken met onze neus maar vooral ook met onze ziel;

het geduld dat in langjarige aardse geduldslessen beproeft wordt opdat we
boven het menselijke begrip het leven leren begrijpen. Hierdoor kan de tijdgeest zijn werk sneller doen omdat we minder vaak incarneren op aarde om de aardse levensschool af te ronden;

het zenuwstelsel dat kan zingen op de trilling van het alomvattende Leven, maar wat ons ook ziek kan maken;

het denken dat ons in dogma’s kan wentelen of wanneer we alomvattend leren denken ons vleugels kan geven. Het wordt dan een lichtgevend aura.

Alomvattend denken gaat met de snelheid van de intentie;
het bloed waarin de smaak van het leven zetelt. Het is van oorsprong rein. Ademhaling, bloed en ziel tezamen zijn afhankelijk van elkaar en vormen de noodzakelijkheden voor het leven op aarde. De ziel bevindt zich in het bloed;

Wordt vervolgd…


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de beste versies van produkten. Zo hebben we schone Chlorella uit binnenkweek, Spirulina gekweekt in bassins in de woestijn van California en de betere kwaliteit tarwegras uit Nieuw Zeeland.

Bezoek de webwinkel


Ontvang iedere vrijdagochtend de Leefbewust Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes per email ? Ontvang dan elke vrijdag onze nieuwsbrief met het overzicht van nieuwtjes en videos van die week.

Lees verder


Terug naar het hoofdmenu


Advies nodig?

0346-330038 (ma/vr)
9.00 - 13.00 uur

Menu

Naar de voorpagina
Alle thema paginas
Contact

Supersmoothies

Webwinkel

Gratis nieuwsbrief

 

 

 

 


View My Stats