Symposium NVVE Jongeren over zelfgekozen levenseinde


NVVE jongeren organiseren op zaterdag 13 februari hun jaarlijkse symposium. De bijeenkomst vindt plaats in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein te Utrecht, van 13.00 tot 16.45 uur.

Euthanasie en jongeren is geen vanzelfsprekende combinatie. "Omdat je zo jong bent, schrikken mensen zich dood als je over euthanasie begint. Die schrikreactie maakt het moeilijk erover te praten, het is een gevoelig onderwerp," aldus Wendy Bax, een van de oprichtsters van NVVE Jongeren. Dat moet en kan anders, vinden de NVVE Jongeren. Het onderwerp moet ook voor mensen jonger dan 40 jaar bespreekbaar worden.

Daarom houden de NVVE Jongeren op 13 februari 2016 weer een symposium. Tijdens dit symposium wordt gepraat en gediscussieerd over uiteenlopende vragenstukken omtrent jongeren en het zelfgekozen levenseinde. Dit zal gebeuren naar aanleiding van lezingen van onder anderen Myrthe van der Meer en Suzanne van de Vathorst en door een filmvertoning en aansluitend nagesprek. De bijeenkomst is voor alle jongeren (tot 40 jaar jaar) die ge´nteresseerd zijn in dit thema, zowel leden als niet-leden van de NVVE.

Mis het niet. Kom luisteren, meepraten en stel je vragen. Inschrijven voor het symposium kost 5 euro en kan via: www.nvve.nl/jongeren


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de beste versies van produkten. Zo hebben we schone Chlorella uit binnenkweek, Spirulina gekweekt in bassins in de woestijn van California en de betere kwaliteit tarwegras uit Nieuw Zeeland.

Bezoek de webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Webwinkel


 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats