Column - extremisme in de geneeskunde


Een stukje uit mijn column van 12 maart

Op dit moment zie je dat naast de mensen die ons bewust maken van alternatieven en de kracht van natuurlijke oplossingen ook een kleine clubje extremisten die ongestoord hun gang kunnen gaan. Het gaat om een handjevol verbitterde mensen die maar één doel in hun leven lijken te hebben. Het zwart maken van de alternatieve geneeswijzen en therapeuten.

Ipv zich te richten op de echte missers in de reguliere zorg, de vele slachtoffers van medische missers en medicijncocktails zaait men haat tegen homeopaten, bioresonantie therapeuten, voetreflex therapeuten, acupuncturisten etc.

Men tolereert geen andere visies in de zorg, dit soort extremisten heeft ook nog altijd de steun gehad van ministers zoals Schippers.

En terwijl diezelfde overheid wel extremisme door Wilders, haat imams etc aanpakt kan dit clubje mensen ongestraft doorgaan met het belasteren van groepen therapeuten die op allerlei mogelijke manieren worden gesaboteerd en gediscrimineerd.

Het gaat in Nederland om een handjevol mensen zoals Cees Renkens (voormalig specialist Westfriese Gasthuis), Broer Scholtens (oud Volkskrant man), Catharine de Jonge (anesthesioloog), Pepijn van Erp (wiskundige) en Frits van Dam (psycholoog). Ze hebben slechts één doel, Nederland te verlossen van alternatieve geneeswijzen. Er is slechts één weg, de weg die nu voor velen letterlijk doodloopt.

Naast dat zij ziekenhuisbesturen, universiteiten en media onder druk zetten als die maar enig interesse in alternatieve zaken laten zien is de nieuwste taktiek nog agressiever. Men dient nu klachten in bij de Stichting Reclame code mbt de informatie op sites van therapeuten. Ook worden mensen zoals collega Juglen Zwaan onder druk gezet als deze bijvoorbeeld een Amerikaanse spreker een lezing wil laten verzorgen maar we laten ons niet chanteren door dit soort mensen die niet openstaan voor andere inzichten en de rol van voeding bij onze gezondheid. Deze week weer een mooi voorbeeld hoe je met voeding diabetes kunt genezen. Maar liefst 2/3 van de mensen had geen medicatie meer nodig.

http://www.nationalezorggids.nl/zorgverzekering/nieuws/30084-vgz-proef-twee-derde-diabetespatienten-geen-medicatie-meer-nodig.html

Als uitgever geloof ik in vrije meningsuiting en het doorgeven van kennis aan het publiek. Zodra je mensen de mond gaat snoeren is er sprake van censuur en van een medische dictatuur waarin de zieke is overgeleverd aan de farmaceutische industrie.

Zie je het voor je, dat we iedere dag de namen van artsen in krant zouden zien die medicijnen hebben voorgeschreven die tot de dood hebben geleidt van mensen die een cocktail kregen die verkeerd uitpakte, als wij iedere dag de namen zouden zien van mensen die stierven na een fatale dosis chemo of een medische misser. De medische wereld zou op zijn achterste benen staan.

Een arts als Jansen Steur, een medicijn dat van de markt is gehaald, of het onnodige drogeren van mensen zul je ook nooit genoemd zien worden op de sites van de antikwakkers. Zodra je namelijk regulier werkt kun je namelijk nooit aan kwakzalverij doen, een vreemde constatering.

Maar we lezen wel recent weer dat veel astma patienten onnodig medicatie slikken maar niemand wordt daarvoor aangevallen. Zelfde verhaal met antidepressiva, de meerderheid slikt dit soort medicatie onnodig, vaak met onnodige bijwerkingen. Maar wederom geen arts of psychiater die ooit hiervoor wordt bestempeld als kwakzalver.

De overheid laat mensen met een andere visie op geneeskunde dag in dag uit zwart maken door een klein clubje extremisten en kijkt aan de andere kant passief toe bij het onnodige drogeren van heel veel mensen die blind vertrouwen op de adviezen van hun artsen.

Wat voorbeelden van de echte kwakzalverij in dit calvinistische land:

https://www.youtube.com/watch?v=DHf-zzlmIOU
https://www.youtube.com/watch?v=B_1nv7F4rs8

Zelfs reguliere artsen geven dit steeds meer toe.

Longarts Franssen wijst erop dat bijna alle studies naar inhalatiemedicatie gesponsord worden door de farmaceutische industrie. Onafhankelijk onderzoek is er bijna niet. En dat zegt veel over de belangen die er spelen.

http://www.volkskrant.nl/wetenschap/vaak-overbehandeling-bij-longziekte-copd~a4256392/

Uiteraard geen woord over dit soort zaken op de sites van de zelf verklaarde aanklagers, men ziet bioresonantie, homeopathie en acupunctuur als het echte gevaar voor de consument, en dit terwijl de mensen juist alternatief gaan omdat de chemische aanpak van de westerse geneeskunde juist in hun geval geen oplossingen bied. Kijk naar de lange lijsten van bijwerkingen en je weet eigenlijk genoeg.

Stel dat een kruid dit soort schadelijke bijwerkingen had, dan was het allang verboden. Een medicijn mag echter gewoon gebruikt worden en wordt pas bij vele slachtoffers alsnog van de markt gehaald.

Stel dat een supplement narcolepsie zou veroorzaken, als dat bekend zou worden dan zou de inspectie of VWA meteen ingrijpen. Grote verhalen in de media over het levensgevaarlijke supplement in de Telegraaf. Maar toen deze link werd ontdekt bij het Mexicaanse griepvaccin bleef het ijzig stil, kleine berichtjes in de krant, betaalde schadevergoedingen in Engeland voor een slachtoffer en de producent mag gewoon door produceren.

http://www.letselschade.nl/medische-letselschade/15649/

http://www.wanttoknow.nl/nieuws/britse-overheid-betaalt-de-griepvaccinschade/

Kwetsbare kinderen zijn opgeofferd door een gewetenloos samenspel van de farmaceutische industrie en een overheid die ons zou moeten beschermen tegen pesticides, farmaceutische middelen en hormoonverstoorders in onze voeding en cosmetica.

Het wordt de hoogste tijd dat deze haatzaaierij tegen alternatieven in de geneeskunde wordt gestopt.

Ik begrijp dat je in noodsituaties medicatie nodig kan hebben maar we zijn doorgeslagen, we hebben in feite ons lot in de handen gelegd van een kleine groep mensen die via extremisten, lobbyisten, bestuurders onze vrijheden steeds meer begrenzen. Vroeger was er de Spaanse inquisitie, nu in feite de medische inquisitie die andersdenkenden als moderne ketters aan de schandpaal mag nagelen.

Zonder vrijheid van geneeskunde kun je niet spreken van een vrijheid van leven en democratie. Men gaat voorbij aan het feit dat niet iedereen de chemische weg verkiest. Is dat je weg dan prima, maar nu worden anderen belachelijk gemaakt en hun keuzes steeds meer beperkt. Dit is geen vrijheid maar een medische dictatuur waarbij vadertje Staat bepaalt wie je mag genezen bij gezondheidsklachten.

Ook verzekeraars staren zich blind op wetenschappelijk onderzoek.

Men ziet alleen het plaatje dat de industrie voorschotelt, niet de studies die door slechte resultaten zijn afgebroken of uit de pers zijn gehouden. We weten intussen ook hoeveel er gemanipuleerd is met belangrijke data in grote studies.

Kijk ook eens naar de kosten van dure kankerbehandelingen, de vele dure onderzoeken, dure medicatie en kijk dan eens naar de kosten van de alternatieven zoals bijvoorbeeld die vaak maar een fractie kosten:

https://www.youtube.com/watch?v=aJcbjSe1Jcc
http://www.rollingstoned.nl/7-3-16-wietolie-verslaat-irmas-lymfklierkanker/

Als een uitbehandelde kankerpatiënt op het laatst kiest voor de alternatieve aanpak en sterft dan is de alternatieve aanpak de boosdoener, bij iemand die kiest voor opnieuw een chemotherapie is altijd de kanker de boosdoener, meten met twee maten dus. 

Het wordt tijd dat de burger opkomt voor het recht van een vrije keuze qua geneeskunde of dat nu regulier of alternatief betreft, dat is de keuze van de persoon zelf en niet een afgedwongen keuze door een klein clubje extremisten voor wie er alleen de kleuren zwart wit bestaan. Een holistische aanpak heeft de toekomst, niet een dogmatische......

Laten we haatzaaiers de samenwerking tussen alternatieve en reguliere mensen saboteren of kijken we naar de mogelijkheden aan beide kanten?

Ron Fonteine


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de beste versies van produkten. Zo hebben we schone Chlorella uit binnenkweek, Spirulina gekweekt in bassins in de woestijn van California en de betere kwaliteit tarwegras uit Nieuw Zeeland.

Bezoek de webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Advies nodig?

0346-330038 (ma/vr)
9.00 - 13.00 uur

Na 13.00 uur
email: info@ugamedia.com

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats