Revolutie is zinloos, de echte macht ligt in kennisverspreiding


Ik zie veel mensen roepen om revolutie, opstand tegen instanties, overheden etc maar kijk naar de geschiedenis. Een machthebber wordt verstoten, en de volgende pionnetjes komen aan de macht en het spelletje herhaalt zich.

Het beste blijft je kennis te vergroten, niet meer mee te doen aan wat het systeem je voorschrijft en andere keuzes te maken.

De volgende stap is het loslaten van de main stream media die ALTIJD een eigen agenda hebben. Zie je nu weer goed met de nieuwe vaccinatie propaganda.

De commercieële omroepen zijn ook duidelijk genoeg, om pegels te verdienen moet je in zee met de industrie en multinationals dus ook daar zal de informatie ALTIJD gekleurd zijn. Je kunt de straat opgaan maar een revolutie van kennis is veel krachtiger.

Geef de kennis door en steeds meer mensen gaan de structuren zien die ons al eeuwen onderdrukken. Je zult mensen kwijtraken maar ook nieuwe interessante mensen gaan ontmoeten die op hetzelfde pad zitten.

Strijd is niet nodig, het zal alleen nieuwe leiders opleveren die weer op macht en controle uit zijn, genoeg voorbeelden in het Midden Oosten en Afrika nu.

Probeer niet de leiders, de marionetten van het systeem, aan te pakken, maar geef de gewone man de kennis in handen want veranderingen komen van onderaf, niet vanuit de top.

Ron Fonteine



Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes

+ Ebook Leefbewust Handboek
+ Ebook Voedzame tradities
+ Ebook Natuurwetten Dr Hamer

Opgelet: mocht je niets ontvangen controleren dan altijd even je spammap.


Je email adres

Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats