Als de omgeving je niet begrijpt


Ik krijg veel mails en telefoontjes van mensen die steeds meer begrijpen van de wereld maar op een muur stuiten van onbegrip in hun directe omgeving van mensen die niet met dit soort zaken bezig zijn.

Mijn advies is, steek geen energie in discussies maar focus op je eigen ontwikkeling, verzamel meer kennis, ervaar nieuwe mogelijkheden die beschikbaar komen, verdiep je in de andere kant van het nieuws en deel de kennis met de mensen die ervoor openstaan.

Ooit was je zelf goedgelovig en dacht dat artsen, de media of de dominee alle wijsheid in pacht hadden. Maar er is zoveel meer buiten hun waarheden die je zelf moet onderzoeken en ervaren, het zal je leven verrijken.

Ga je jezelf ook meer verdiepen in zaken dan komen er vanzelf mensen op je pad die je verder kunnen helpen.

Een goede vriendin zei mij ooit, het leven is als een trein die steeds stopt, er stappen mensen uit, er stappen nieuwe mensen in.

Jij bepaalt welke richting je wilt opgaan, laat je dus nooit tegenhouden door mensen die de reis niet aandurven en teveel hun lot in de handen van anderen leggen. De beste stuurman ben je namelijk zelf. Volg je hart en gebruik je verstand en laat je nooit begrenzen door de zogenaamde experts die hun dogma's prediken.

Een goede reis....

Ron Fonteine


Steun ons werk, bezoek eens onze webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats