Lopen voor Lyme - 9 april 2016


9 April 2016 gaat er een 24-uurs evenement plaatsvinden genaamd “Lopen voor Lyme”:

“Lopen voor Lyme is een 24-uurs evenement waarbij er geld wordt opgehaald voor chronisch Lyme patiënten. Locatie: Het Henschotermeer, Woudenberg.”

Vanaf 1 december zal ik een team samen gaan stellen (laten we het voor nu Team Charlie noemen) met het idee deel te gaan nemen (ik ga dus zelf ook lopen en als het lukt rennen) om geld in te zamelen. Zoals sommigen van jullie weten ben ik op basis van (chronisch) Lyme niet afgekeurd en krijg ik dus geen uitkering en überhaupt geen financiële tegemoetkoming. Om de medische kosten te kunnen dragen én om te zorgen dat er meer research in NL wordt gedaan, ga ik deelnemen aan dit evenement.

Voor deze sponsorloop zoek ik niet alleen sponsoren, maar ook leden die voor mijn team willen gaan lopen / rennen. Ben je geïnteresseerd en wil je me helpen? Laat het me dan even weten, dan zorg ik dat er 1 december een uitnodiging ter inschrijving en/of sponsoring naar je toe gaat.

Meer info: https://www.facebook.com/lopenvoorlyme

Gelieve per mail -> charlie@charliepoortvliet.nl <- te reageren.

Alvast geweldig bedankt voor jullie steun!

–Never Surrender–
Charlie


Steun ons werk, bezoek eens de Leefbewust webwinkel

De Leefbewust webwinkel richt zich voornamelijk op plantaardige produkten zoals bessen, kruiden, grassen, algen, algenolie, zaden, een natuurlijke multivitamine en de krenten uit de pap qua voedingssupplementen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de beste versies van produkten. Zo hebben we schone Chlorella uit binnenkweek, Spirulina gekweekt in bassins in de woestijn van California en de betere kwaliteit tarwegras uit Nieuw Zeeland.

Bezoek de webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Webwinkel


 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats