Onthutsende gegevens gepresenteerd op de 4e Gut Microbiota For Health Summit


Op 14 en 15 maart, 2015, ontmoetten internationaal vooraanstaande experts in darmflora mekaar in Barcelona, Spanje, om de nieuwste bevindingen te presenteren en te discussiŽren over de betekenis evan voor gezondheid en voeding. Informatie over de hot topics zijn nu vrij beschikbaar op

http://www.gutmicrobiotaforhealth.com/gmfh-2015-media-room

Moedermelk: Bescherming van kinderen tegen ziekten

Moedermelk kan de darmen van de baby voorzien van nuttige bacteriŽn die beschermen tegen verschillende omstandigheden. Recente bevindingen tonen aan dat de darmflora van de moeder een belangrijke invloed heeft op de microbiŽle samenstelling van de melk en haar gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Behandeling van autisme: Wat goed is voor de darmen is goed voor de hersenen.

Autisme wordt vaak geassocieerd met darmstoornissen en veranderingen van de intestinale microbiota. Er is een grote hoeveelheid bewijs dat probiotica de mogelijkheid bieden om het evenwicht in de darmen te herstellen en aldus psychiatrische symptomen te verbeteren.

Darm- en leverkanker: Het verbeteren van de preventie en de behandeling langs microbiota onderzoek.

De darmflora kan worden betrokken bij de ontwikkeling van colorectale en leverkanker. De onthulling van de onderliggende processen biedt veelbelovende aanknopingspunten voor het creŽren van nieuwe diagnostische en therapeutische maatregelen.

Ziekte van Crohn: Samenwerkingen tussen darmbacteriŽn activeren ontstekingsziekten.

Wat de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa veroorzaakt is nog grotendeels onbekend. Dit is een belangrijk obstakel voor een fundamentele verbetering van diagnostische en therapeutische benaderingen. Maar recente bevindingen helpen deze situatie in de nabije toekomst te overwinnen.

Voeding en darmgezondheid: we zijn wat we eten.

Dieet, de darmflora en de spijsvertering worden onderling met elkaar verweven. Deze links en het uiteindelijk potentieel van probiotica behoorden tot de top onderwerpen.

http://www.gastro.org/

Vertaling: Andre TeirlinckOntvang wekelijks onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes

+ Ebook Leefbewust Handboek
+ Ebook Voedzame tradities
+ Ebook Natuurwetten Dr Hamer

Opgelet: mocht je niets ontvangen controleren dan altijd even je spammap.


Je email adres

Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats