Genezende Illusie – deel I


1.0 Inleiding

‘Mijn opdracht is de ‘farma-schurken’ en u wakker te schudden! Want …… de ziel heeft zorg nodig!

Het schrijven van dit artikeltje is allemaal begonnen met één simpele vraag? Waarom krijgen dieren géén hartinfarct, maar mensen wel! Hoe kan dat? Dieren krijgen geen hartinfarct, omdat zij in hun lichaam vitamine C produceren waardoor hun bloedvatwanden beschermd worden. De mens is niet in staat zijn zelf vitamine C te produceren, veroorzaakt door een vitaminetekort in een gezonde voeding een verzwakking van deze wanden.

Het feit dat vitamine C de wanden van de slagaders verstevigt, is bijvoorbeeld al meer dan 200 jaar bekend! Zo lang is het geleden dat James Lind ontdekte, dat een tekort aan vitamine C de oorzaak was van bloedverlies en scheurbuik.

Cardiovasculaire aandoeningen zijn in principe dan ook niets anders dan een vroeg stadium van de ziekte scheurbuik. Klinische onderzoeken tonen aan, dat een optimale dagelijkse inname van vitamines en andere essentiële bouwstoffen, kransslag-aderaandoeningen op een natuurlijke manier stopt én vermindert.

Deze essentiële bouwstoffen leveren onmisbare bio-energie aan miljoenen hart- en bloedvatcellen, zodat deze optimaal kunnen functioneren. Optimaal toedienen van vitamines en andere essentiële bouwstoffen kan dus cardiovasculaire aandoeningen op een natuurlijke manier voorkomen en helpen verbeteren!

Hartinfarcten, beroertes, hoge bloeddruk, onregelmatige hartslag, falende hartfunctie, bloedsomloopproblemen bij diabetes en andere cardiovasculaire problemen zullen in wezen onbekend zijn bij toekomstige generaties als deze informatie wereldwijd eens wordt geaccepteerd!

2.0 De aard van de farmaceutische industrie

Maar waarom is deze essentiële informatie niet bekend bij het grote publiek?

Waarom werd deze kennis niet toegepast in de geneeskunde om bijvoorbeeld cardiovasculaire aandoeningen te bestrijden? Waarom wordt de ‘aanbevolen dagelijkse hoeveelheid’ (ADH) voor vitamine C vastgesteld op slechts 60 mg, een hoeveelheid die nauwelijks voldoende is om scheurbuik te voorkomen maar in ieder geval laag genoeg om er zeker van te zijn dat cardiovasculaire aandoeningen zullen blijven toenemen?

Waarom wordt deze levensreddende kennis niet door elke arts en in ieder ziekenhuis gebruikt? Waarom is het inzicht dat dieren géén hartinfarct krijgen, omdat ze hun eigen vitamine C produceren, geen wereldnieuws . Nieuws op elke tv- en radiostation en voorpaginanieuws in de kranten? Waarom, waarom niet?

Het antwoord is ontnuchterend! Het zijn de financiële belangen van de farmaceutische industrie en ander speciale belangengroeperingen die het verspreiden van deze levensreddende informatie trachten te belemmeren om de markt voor op recept verkrijgbare medicijnen wereldwijd te beschermen.

De farmaceutische industrie weet namelijk, dat een optimale vitaminevoorziening voor de bevolking zal leiden tot de ineenstorting van de miljardenmarkt voor voorgeschreven medicijnen. Daarbij komt, dat op vitamines géén patent aangevraagd kan worden en de winstmarges klein zijn.
We moeten ons dus eens goed realiseren, dat het de doelstelling van deze industrie is om geld te verdienen aan voortschrijdende ziekten! Want genezing of uitbanning van een ziekte leidt tot de ineenstorting van de farmaceutische markt waar miljarden dollars in omgaan. Juist vanwege dit kenmerk heeft de farmaceutische industrie er géén belang bij ziekten daadwerkelijk te genezen. Het uitbannen van welke ziekten dan ook vernietigt onvermijdelijk de markt voor op recept verkrijgbare medicijnen als bron van inkomsten. Farmaceutische medicijnen worden dan ook in de eerste plaats ontwikkeld om symptomen te verlichten en niet om te genezen!

Om deze economische reden heeft de farmaceutische industrie nu een internationaal kartel gevormd onder de codenaam ‘Codes Alimentarius’ met het doel iedere informatie over vitamines onwettig te laten verklaren en om een vrije toegang tot natuurlijke behandelmethoden op wereldwijde schaal te beperken. Het economisch belang van de farmaceutische industrie zelf is de voornaamste reden waarom er géén medische doorbraak is geweest voor het beheersen van de meest voorkomende ziekten zoals cardiovasculaire aandoeningen, hoge bloeddruk, hartfalen, diabetes, kanker en botontkalking. Zodoende blijven deze ziekten zich wereldwijd uitbreiden.

3.0 Hoe komt het, dat miljoenen mensen nog steeds bereid zijn miljarden dollars te betalen aan het farma-kartel voor medicijnen die niet daadwerkelijk genezen en vaak schadelijk zijn?

Het bondgenootschap tussen het farmaceutisch kartel en de Duitse regering

Duitsland wordt vaak de ‘apotheek van de wereld’ genoemd en vele bedrijven in de VS [zoals Merck] komen oorspronkelijk uit Duitsland. De grootste Duitse farmaceutische reuzen BASF, Bayer en Hoechst hebben dochterondernemingen in meer dan 120 landen. Realiseer je dat gedurende de 20e eeuw deze van origine Duitse multinationals een verwoestende invloed hebben gehad op de ontwikkelingen in de wereld.

In de twintiger jaren vormden BASF, Bayer en Hoechst het eerste kartel, IG Farben! Na het Oorlogstribunaal van Neurenberg werd IG Farben-kartel voortgezet in de vorm van ‘Verband der Chemischen Industri [VCI]. VCI is de grootste lobbycentrale van het Duitse farma-kartel!

Bedenk, dat de Duitse ex-bondskanselier Helmut Kohl (de grootste ‘voorstander’ van een Verenigd Europa) werkte als lobbyist voor het VCI van IG Farben in de periode van 1959 tot 1969. Met financiële en PR-steun van het kartel werd hij bondskanselier van Duitsland en diende hij de belangen van het internationale ‘Codex’-kartel! Op 27 september 1998 werd Helmut Kohl met grote meerderheid uit zijn ambt weggestemd, omdat het Duitse volk geen vertrouwen meer in hem had na bekendmaking van zijn ‘betrokkenheid’ bij VCI.

Dit allemaal wetende, wie heeft er dan nog vertrouwen in een onafhankelijke besluitvorming(en) van de Europese Commissie en de Europese Unie?

Waarom betalen miljoenen mensen voor medicijnen die niet werken? Wel het antwoord is: deze hele eeuw lang hebben het farma-kartel en een leger van farma-lobbyisten een ingewikkeld netwerk opgebouwd van controle, infiltratie, economische prikkels, omkoping, manipulatie en misleiding.

o Manipulatie van onderzoek, zodat synthetische medicijnen als ‘geneesmiddel’ op de markt worden gebracht in plaats van natuurlijke behandelmethoden.
o Misleiding door vele miljoenen kostende advertentiecampagnes voor farmaceutische geneesmiddelen die de mensen opzettelijk misleiden over de effecten en risico’s van medicijnen en over de onethische aard van de farma-industrie.
o Reglementering door diensten die voorschriften bepalen en wetgeving onder druk van een farma-lobby, waardoor het niet toegestaan is aan vitamines en andere natuurlijke middelen een genezende werking toe te schrijven.
o Voorschrijven van ‘medicijnen’ door artsen die niets hebben geleerd over voedingsgeneeskunde en welke financieel voordeel hebben van het voorschrijven van farmaceutische geneesmiddelen, maar niet van de natuurlijke methoden.

In de toekomst kan geen enkel land het zich permitteren de economie te belasten met een farma-industrie die groeit als een kankergezwel en waarbij de bevolking , ondernemingen en publieke sector zuchten onder de explosief stijgende ziektekosten voor medicijnen die niet genezen!

3.0 Slot
De gezondheid van miljarden mensen is – voor mijn gevoel - veel belangrijker dan de waarde van één aandeel van een farmaceutisch bedrijf. Wij, als wereldbevolking, behoren dan ook in te zien dat we onze gezondheidsbelangen moeten beschermen en dat het uitbannen van (hart)ziekten afhankelijk is van onze gezamenlijke inspanningen. Want besef, als direct gevolg van de farmaceutische handelswijze zijn er meer mensen overleden aan ziekten die voorkomen hadden kunnen worden, dan in alle oorlogen van de mensheid tezamen.

Een ander belangrijk onderbelicht punt is, dat wij door een verkeerde farmaceutisch-chemisch denkmodel een kans voor de geneesmiddelenindustrie hebben gecreëerd om het huidige systeem van ‘ziektezorg’ in het leven te roepen en te laten gedijen. Het huidige ‘ziektezorgsysteem’ overleeft en bloeit wanneer mensen continu ziek zijn. Dat is wat er nú aan de hand is.

‘De farmaceutische industrie is even onmisbaar voor de economie van een land als kanker is voor het menselijk lichaam’

Hans Zevenboom
Link: http://www.millennium-visie.org/site/index.php/nieuwsbrief/225-geneeskracht


Terug naar het hoofdmenu

 

Gratis nieuwsbrief
+ ebook

 

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 


Advies nodig ?

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

 


 

 

 

 


View My Stats