Jongeren opgelet: Laat het wad niet zakken


Brak van de kerst? Flauw van al die familieverplichtingen? Neem het allemaal met een korrel zout en ga tussen 27 december en 1 januari naar het fantastische eiland Schiermonnikoog met WoesteLand, de jongeren van IVN! Lekker uitwaaien, nieuwe mensen leren kennen en de handen uit de mouwen steken op het strand en in de duinen. Ook nemen we de zoutwinning onder de loep.

Is de zoutwinning op de wadden wel zo’n goed idee? En wat kun je allemaal doen met zout? Je komt er achter tijdens dit zogenoemde WoesteLand-invalkamp. Dat houdt in dat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Je verblijft in een kampeerboerderij en betaalt per nacht.

Tijdens je verblijf heb je de mogelijkheid om mee te gaan strandjutten. Ook kun je bomen en struiken zagen in de duinen, om ruimte te maken voor bijzondere planten zoals orchideeën. ’s Avonds is er genoeg ruimte voor ‘gezouten’ discussies en een hoop gezelligheid. Op 31 december bakken we oliebollen en luiden we met z’n allen spetterend het nieuwe jaar in.

Ben je tussen de 16 en 30 jaar, vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hou je van lekker buiten zijn? Geef je dan nu op voor deze WoesteLand-activiteit.

Geef je nu op!

Algemene gegevens
Datum: 27 december 2014 t/m 1 januari 2015 van 15:00 – 15:00
Locatie: Kampeerboerderij De Branding, Heereweg 2, Schiermonnikoog
Prijs: €20,- per nacht

Meer informatie vind je op de website van WoesteLand

http://www.woesteland.nl/civicrm/event/info?reset=1&id=135

De begeleiders die mee op kamp gaan, zijn zelf allemaal ook al eens mee geweest met WoesteLand. Zij weten precies wat je leuk vindt en staan altijd voor je klaar. Alle begeleiders hebben trainingen gevolgd en ervaring in het begeleiden van natuur- en cultuuractiviteiten voor groepen jongeren. Tijdens de activiteiten zijn altijd begeleiders met een EHBO-diploma aanwezig.

Over WoesteLand
WoesteLand is de jongerenafdeling van IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Ieder jaar organiseren zij jongerenkampen midden in de natuur, waarbij er altijd een steentje wordt bijgedragen aan het behoud van het gebied. Bijvoorbeeld door de boswachter te helpen met beheerwerkzaamheden. En er wordt vegetarisch en biologisch gegeten. Want net als IVN, werkt ook WoesteLand aan een duurzame samenleving door mensen zelf de natuur te laten beleven. Daarnaast is er bij WoesteLand vooral heel veel ruimte voor plezier, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden.


- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats