De kankerindustrie én het alternatief


Er is een alarmerende gezondheidstrend gaande in de samenleving die we met dit artikel nog even verder willen aanstippen, vooral omdat het spel zo hard wordt gespeeld.

Europa is geen gezonde samenleving meer. Verre van. Niet alleen wordt u financieel uitgeput, de jarenlange kansloosheid en het eindeloze bedrog door uw vertegenwoordigers doen wat met de samenleving en uw persoonlijke gezondheid. Voor ieder uit zich dat in andere vormen. Van een armoedig, hopeloos gevoel tot heftige stress, ruzies, burn-outs en zelfs tot ernstige ongezondheid.

http://langleveeuropa.nl/2013/01/eu-waarschuwt-voor-groeiende-armoede/
http://langleveeuropa.nl/2013/01/eu-breekt-records-in-werkeloosheid-en-armoede/
http://langleveeuropa.nl/2013/10/kiezersbedrog-macht-terughalen-uit-europa/

De EU gaat zoals u weet (TTIP / TAFTA ) de route van de Amerikaanse industrie, dat betekent steeds lager wordende eisen aan producten zoals voeding, cosmetica en medicijnen. Dit alles betekent dat ook kanker in de EU flink om zicht heen gaat grijpen. Ja, dit berichtje gaat over kanker, de kans dat u het krijgt ligt tussen de 35 en 50 procent, afhankelijk waar je kijkt. Met de plannen van de EU en de politieke elite voor eindeloze verlenging van onderdrukking en sociale pijn, in combinatie met het verlagen van de levensstandaarden, is het waarschijnlijk dat dat getal helaas significant zal gaan stijgen.

http://langleveeuropa.nl/2014/04/ttip-vrijhandelsverdrag-de-management-samenvatting/
http://langleveeuropa.nl/2013/11/handelsverdragen-tafta-ttip-zijn-acta-2-0-met-betere-propaganda/
http://langleveeuropa.nl/2013/12/rutte-effect-levenskwaliteit-nl-gedaald-voor-eerst-in-30-jaar/

Het alternatieve circuit

Als je de diagnose krijgt, kom je in een uitzichtloze en dwangmatig gereguleerde situatie voor jou, een situatie die vooral erg winstgevend is voor de farmaceutische industrie. Met alleen snijden, vergiftigen en verbranden (zie de documentaire Cut Poison Burn ) voelt iedereen wel aan dat het lastig is om daarvan gezond te worden. Gelukkig zijn er mensen die wakker blijven in deze tijden en ons blijven attenderen op alternatieven en / of aanvullende technieken en methoden.

http://langleveeuropa.nl/2014/08/de-eu-een-bedreiging-voor-uw-gezondheid/
http://products.mercola.com/cut-poison-burn-dvd/

Anneke, de eigenaar van de website Kankerhoeverder, kreeg 2,5 jaar geleden te horen dat ze ongeneeslijke longkanker had. De artsen gaven haar nog een paar maanden te leven… Omdat de bijwerkingen heel heftig zouden zijn, heeft ze chemotherapie geweigerd. Anneke besloot dat de kwaliteit van leven in de tijd die haar nog restte voor haar belangrijker was, dan de extra tijd die ze door chemotherapie misschien zou krijgen.

http://www.kankerhoeverder.nl/

Direct na de diagnose heeft Anneke zich op het ‘alternatieve circuit’ gestort. Op haar website vertelt ze hierover: “ik wist er eigenlijk niets vanaf – en er ging een wereld voor mij open – de wereld van kanker alternatief behandelen.” Ze schrijft daarover:

Uit alle mogelijke alternatieve en natuurlijke benaderingen van kanker koos ik persoonlijk Resonantietherapie, aangevuld met Dieet, diverse vitaminen en supplementen, het Budwig-papje, een Hulda Clark zapper en andere aanvullingen… zoals een handoplegger, gebed en meditatie, reconnective healing.

Dit alles is nu al een hele tijd aan de gang. Ik ben niet overleden – dat merken jullie al. Ik ben (nog) niet genezen tot op heden, maar wel behoorlijk vooruit gegaan – een volgens de artsen volstrekte onmogelijkheid die mijn huisarts al de term “medisch wonder” ontlokte. Medisch gezien kan ik dus in elk geval zeggen dat ik nu “in remissie” ben – de kanker heeft zich niet uitgebreid, en lijkt minder te worden!”

Het boeiende aan de boodschap van de alternatieve website Kankerhoeverder is dat Anneke op zoek is gegaan naar aanvullende / vervangende activiteiten. Die uitweg wordt je meestal sterk afgeraden als je er over begint, de artsen praten daar uiteraard niet over. De website Kankerhoeverder heeft een berg van geweldig waardevolle informatie verzameld.

De boodschap van het alternatieve circuit komt duidelijk door in de houding van de site:

“Dat jullie maar allemaal mogen ontdekken dat kanker niet dodelijk hoeft te zijn – en dat er mogelijkheden zijn om niet alleen geholpen te worden, maar vooral ook om daarnaast jezelf te helpen – of de mensen te helpen die je na staan!”

Als alternatief voor de geweldig winstgevende kankerindustrie komt de oude wijsheid weer to the rescue, een bekend patroon. Niet alleen de financiële economie is ziek, de farmaceutische pillen-industrie ook. En ook daar moeten we allemaal nu nog onder lijden. Wanneer de Big Reset komt, zal ook in de kankerindustrie een boel veranderen… Tot dan, houdt het alternatieve circuit in de gaten voor waardevol advies!

Als altijd: Oordeel zelf, en neem vooral geen (gezondheids)advies aan van Lang Leve Europa. Ons advies is echter oriënteer je breed als het je overkomt.

Bron: Langleveeuropa.nl


- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Bezoek ook eens Leefbewust Plaza en steun ons werk


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats