Buitenmarkt App


Boer zoekt.. consument

“Mensen vinden het leuk om te ontdekken en erop uit te gaan. Ik krijg dan ook enthousiaste reacties van mensen die er graag op uit gaan om onze boerenkaas te kopen. De smaak van onze producten vinden ze zoveel lekkerder. Ze blijven terug komen!”, aldus een van de boeren.

Ontmoet de lokale boer

Er zijn ongeveer 500 boeren benaderd bij het opzetten van de Buitenmarkt app. We kwamen erachter dat boerderijen die hun eigen producten verkopen, lastig te vinden zijn. Men is zich er meestal niet van bewust hoeveel boeren in onze directe omgeving te vinden zijn. De Buitenmarkt app zorgt ervoor dat mensen het verhaal achter de producten kunnen proeven en ervaren. Zo zullen mensen hopelijk nog meer van hun eten genieten. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuk uitje.

Over de Buitenmarkt app

De Buitenmarkt app helpt je met het vinden van de dichtstbijzijnde boeren die producten aanbieden. Het is mogelijk om te zoeken op locatie, product en productcategorie. De app is geheel gratis te downloaden voor iOS en Android. Wanneer je op zoek bent naar een mals stuk vlees of sappige appels, kun je deze niet verser en puurder krijgen dan bij de lokale boer. Je opent de app en zoekt op ‘rundvlees’ of ‘appel’. Je ziet de dichtstbijzijnde boeren met het desbetreffende product en kunt gelijk een route ernaar toe krijgen. Zo makkelijk is het om verse producten in huis te halen.

De app is te downloaden in de App Store via: https://appsto.re/nl/0I4Q3.i en in Google Play via: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reddy.buitenmarkt


- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats