Nieuws Radar GNM


balk2.jpg (42734 bytes)

Google


Reaktie naar aanleiding van Radar op GNM

Het was voor mij een uiterst leerzame ervaring. Het is niet slecht om jezelf eens van een andere kant te zien. Eťn van mijn leringen die ik daaruit heb getrokken, is dat ik mensen niet meer zal adviseren om geen chemobehandeling te nemen. Dat wil niet zeggen, dat ik niet achter mijn uitspraak sta, maar eigenlijk is het een logische conclusie voor een ieder die de Biologische Natuurwetten heeft begrepen.

Het begrip van de biologische natuurwetten is eigenlijk ook een voorwaarde voor een succesvol genezingsverloop. Men is anders gauw genegen in paniek te raken. Dit kan dan de genezingsfase storen, of men loopt op het dieptepunt van de genezing naar een reguliere arts om hulp en dat doet hij maar al graag met een morfinespuit.

Men dient daarbij te weten, dat op het dieptepunt van de genezing ťťn morfinepleister voldoende is om iemand om te brengen.

Ik vind dat de reportage veel objectieve informatie heeft gegeven met betrekking tot de GNM. Vooral in het eerste gedeelte werd goed verklaard en ik kreeg even het idee dat ze het bij de TROS hadden begrepen.

Wat natuurlijk minder netjes van de TROS was, is dat ze alles stiekem en zonder mijn toestemming hebben opgenomen. Ze waren ook niet bereid om het niet uit te zenden als ik daarop zou hebben gestaan. Het verhaal van Gilbert Jakubczyk over zijn vrouw Michaela is een typisch propagandabericht wat van de Duitse televisie is overgenomen. Haar moeder en vrienden hebben een open brief over het geval geschreven en daaruit volgt een heel ander verloop. Deze brief kan men hier als PDF downloaden en is in het Duits.

Ik was uitgenodigd door de TROS om mij te kunnen verdedigen. Ik meen hiertoe niet echt een kans te hebben gehad. Daarom doe ik het hier nog maar een dunnetjes over: In de reguliere geneeskunde mogen mensen aan de lopende band sterven. Niemand die daar
bezwaar maakt. Als er echter 1 patiŽnt buiten de reguliere geneeskunde sterft dan is deze gevaarlijk en moet verboden worden.

Ze hebben in heel Europa wel 250 mensen gevonden die door de therapie van Dr. Hamer
zijn overleden. Zoals ik al heb gezegd heeft Dr. Hamer een archief met 60.000
gedokumenteerde gevallen. Daarbij zou hij dus een genezingskans geven van 99,5%. Dat
geloof ik zelfs niet. Volgens een onderzoek van het kankercentrum Heidelberg in Duitsland geeft de reguliere geneeskunde een overlevingskans van 2% na 7 jaar. Prof. Dr. Rodenhuis beweerde dat dit getal feitelijk ongeveer bij 50% ligt. Uit welke bron haalt hij zijn informatie? Wat ook over het hoofd wordt gezien, is dat veel mensen helemaal niet meer naar de dokter gaan voor hun kanker en dus niet mee worden geteld in de statistieken. Onze reguliere geneeskunde is ook niet echt geÔnteresseerd in deze gevallen.  Wat de kankerverwekkende stoffen betreft: ze bestaan niet. Het voorbeeld van asbest dat Prof. Dr. Rodenhuis aanhaalde is wel een opmerkelijk geval. Het is alsof onze professor er meer van begrijpt dan hij wil laten merken. Bij asbest is het namelijk zo: de fijne en harde haartjes van asbest beschadigen keer op keer het longweefsel. Dit wordt dan elke keer weer door het lichaam gerepareerd met behulp van bindweefsel. Hierdoor kunnen de longen dichtgroeien met bindweefsel en daarmee de longcapaciteit verminderen. Dit is echter geen kanker!

Wat de wetenschappelijke verificatie aan de universiteit betreft: die heeft plaatsgevonden! Onder deze link is een video te zien met Nederlandse ondertitels van een interview tussen de prorector van de universiteit van Trnava, Prof. Jozef Miklosko en Dr. Hamer over de verificatie. Alles wat Dr. Hamer in de video vertelt is nawijsbaar aan de hand van officiŽle documenten die gepubliceerd zijn op de site van Helmut Pilhar.

Als u deze video heeft gezien en begrepen, dan begrijpt u ook waarom Prof. Rodenhuis van het Nederlandse Kankerinstituut deze wetenschap naar de alternatieve wereld wil helpen. Tevens zult u dan begrijpen wat ik bedoelde met de woorden 'Het is oorlog'.
Een systeem dat moedwillig duizenden mensen per dag ombrengt noem ik oorlog!
En het wordt de hoogste tijd dat we een tegenaanval doen voordat we zelf (of onze kinderen) aan de beurt zijn.

Ik zal deze mail ook naar de redactie van Tros Radar sturen en verlang een officiŽle rectificatie van ze.

Iedereen die tot de bevrijding wil overleven, dient zich de Biologische Natuurwetten eigen te maken. Meer heb je niet nodig!

Het zou een sterke ondersteuning zijn als ook u de Tros naar aanleiding van de hier gegeven feiten om opheldering zou vragen! Geef deze mail of de video verder aan iedereen die u kent. Ze zal ook op Video-CD beschikbaar worden. Alleen als genoeg mensen van deze misdaad tegen de mensheid op de hoogte zijn, kunnen we er
iets aan veranderen.

Met vriendelijke groet, Casper Rutten GNM Nederland/BelgiŽ
Email: gnm@gnm-nl.be Site:
http://www.gnm-nl.be


 

 


 


View My Stats