De week van Ron

 


Uitgave nummer 819

 

 

Waarschuwing
Deze kennis kan je bewustzijn blijvend vergroten

 

Beste verkenner,

 

Ik heb een vermoeiend weekje achter de rug. Ik merk dat ik sinds de laatste hittegolf vaker moe ben, het werk gaat prima maar in het weekend is echt de koek op. Ik ben ook al sinds 2005 met dit zware kenniswerk bezig en heb de nodige misstanden gezien.

 

De misdaden tegen de mensheid door psychopaten in het gewone leven maar ook door hen die werkzaam zijn bij de medische maffia lijken steeds schokkender te worden. Je kunt nu als farmaceut ongestraft miljoenen mensen de dood in jagen en er ook nog voor beloond worden omdat je teveel medeplichtigen hebt die je blijven steunen, ze hebben vol overtuiging achteraf een leugen verteld en kunnen nu niet meer terug. Slechts weinigen krijgen wroeging.

 

En de berichten stapelen zich op, nog steeds heel veel oversterfte, 1 op de 2 mensen krijgt straks kanker, steeds meer jonge mensen die hartproblemen krijgen en zoveel keer per dag hoor ik hier weer de sirenes in dit gehucht met 8000 inwoners loeien, de sirene gaat snel uit als ze het dorp inrijden.

 

Het nieuwe normaal is dat steeds meer mensen complicaties gaan krijgen door een cocktail van farmaceutische gifstoffen, vervuilende stoffen in het milieu en de emotionele gifstoffen door steeds meer mensen op een kluitje. In 2021 en 2022 kwamen er weer een half miljoen mensen bij die allemaal hulp zoeken en nu worden gehuisvest, kosten 37.000 euro per jaar dus 10.000 meer dan iemand in de bijstand krijgt. Een plek op een cruiseship kost maar liefst 6000 euro per maand.

 

Gisteren weer een sadist die dus basisarts wilde worden, een sadist die zich uitleefde op huisdieren en uiteindelijk zijn buurvrouw, haar dochter en zijn voormalige opleider vermoordde. Dit omdat zij werk maakten van zijn sadistische kant. 

 

 

Ga je dan verder zoeken dan duiken zijn berichten op 4chan op waar hij lid was van een groep van mensen met Asperger, een vorm van autisme. Hij noemde zichzelf motoranon, de term anon kennen velen uit de tijd dat het Q verhaal volop speelde.

 

Qanon stond voor een deel van de aanhang van Trump die hem als een soort verlosser zagen van de deep state. Trump doorzag wel de rol van de liegmedia bij belangrijke zaken maar liet zich voor het karretje spannen van zowel de militairen als Pfizer en zorgde dat een omstreden vaccin versneld op de markt kon komen met een hoge prijs. Hij praatte over het China virus terwijl Amerika gevaarlijk onderzoek in datzelfde lab liet doen. Pas nu wordt de financiering gestopt die ooit door Obama was begonnen.

 

Ik zie zelf covid nog steeds als een biowapen dat mede door de VS is ontwikkeld in China. En of het bewust of per ongeluk is gelekt zullen we nooit horen maar als je bewust dit soort onderzoek doet waar ook Nederland een rol bij speelde dan ben je net zo ziek als die psychopaat die arts wilde worden en gisteren Rotterdam op zijn kop zetten. En de militaire spelen in Wuhan in oktober 2019 waren wel een goed moment om een ziekmaker te verspreider mocht iemand kwaad willen. De Franse militairen kwamen ziek terug.

 

En het werd nog gekker, 10 minuten na de eerste berichten postte Extinction Extremists een bericht op Twitter met breaking als opening en met de oproep om massaal naar de A12 te komen, konden ze even doorpakken, vermoedelijk omdat er toch geen politie beschikbaar was voor de inzet in Den Haag. Tientallen mensen die een weg blokkeren en een overheid die letterlijk de weg kwijt is.

 

Dus als dit zo werkt dan kan dus elke organisatie binnenkort de wegen gaan blokkeren, dus niet meer op het Malieveld maar gewoon op een drukke weg. Met D66 rechters aan je kant doet niemand je wat. Geen straf, alles moet kunnen in dit land, van God los.

 

De moordenaar had het syndroom van Asperger, een vorm van autisme. Ik dacht altijd dat het vernoemd was naar een Nazi kamparts maar het lag net even iets anders.

 

https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/hans-asperger-moord-kinderen

 

Het was een Oostenrijkse (net als Hitler) arts die onderzoek deed naar kinderen die een stoornis hadden en in zijn ogen asociaal gedrag vertoonde. In de nazi tijd kon hij zijn eigen onderzoek voortzetten maar ging een stapje verder, bleek zelf een psychopaat te zijn want kinderen die in zijn ogen die vorm van autisme hadden, vaak hoog intelligent, maar die niet goed aanvoelen wat de ander verlangt of bedoelt zag hij als niet gewenst, door zijn diagnose konden de nazi's 800 kinderen ombrengen in een speciale kliniek en lieten de ouders weten dat ze waren overleden aan longontsteking.

 

Je ziet dit soort mensen overal, Elon Musk heeft dit wel eens toegegeven maar ik vermoed dat mensen als Trudeau, Rutte, Gates en vele anderen aan dezelfde stoornis leiden. Helemaal gefocust op 1 ding, een doel dat ze willen bereiken maar in het sociale leven gaat het dan vaak mis. Rutte heeft geen relatie, Trudeau en Gates allebei recent gescheiden, de vrouwen waren klaar met het gedrag van deze drammers. Want des te meer macht des te groter de afstand met anderen zal worden, ze worden wereldvreemd, alles moet wijken voor hun doel.

 

https://www.ad.nl/auto/geniale-musk-bekent-ik-heb-syndroom-van-asperger~a9b52a3e/

 

En er zijn vele varianten van autisme, in mijn moeders kant zag ik veel ooms die zonderling of gedreven waren, aan mijn vaders kant juist hele sociale emotionele mensen. Ik ben dus een mix van beiden. Aan de ene kant die focus op 1 ding dus op dit moment is dat gezondheid, voorheen waren dat software en websites, en aan de andere kant die sterke sociale kant. Ik zou ook geen personeel kunnen hebben want mensen hard aanpakken of ontslaan is niet mijn dingen, heb ook zakelijk mijn lessen gehad omdat mensen van je profiteerden of je wilde oplichten.

 

Zeker de eerste 14 jaar waren erg zwaar, maar ik heb er veel van geleerd. Ook van het feit dat we onze eerste zoon verloren en de tweede met beperkingen kwam. Maar na 24 jaar stress is de koek ook een beetje op. We zitten vast en bij de instelling waar hij dagbesteding krijgt doen ze verder onderzoek en gaan ze kijken waar hij in de toekomst kan wonen want ons bordje zit vol.

 

Van de mensen aan de telefoon krijg ik vaak de vraag, hoe weet jij zoveel dingen ?

Ik leg dan uit dat ik zelf jarenlang doodziek ben geweest, heel veel klachten heb gehad, veel oplossingen heb ervaren, ook een kind heb verloren en tweede zoon gehandicapt geworden na de bmr vaccin dus van alles heb ervaren in dit leven.

 

En ook steeds meer gezien dat er kennis doorkomt uit de andere kant, ik noem ze de hints en grapjes van boven en bedankt de kosmos altijd als ik weer antwoorden op vragen krijg.

 

Vandaag weer zo'n voorbeeld, een klant die in Frankrijk woont belde over een supplement. Maar voor je het weet zit je een uur te praten en merk je, fijn, weer een gelijkgestemde en dan neem ik echt even de tijd. Je leert van elkaar en meteen diezelfde frequentie en ervaringen met mensen die zich door het leven heen liegen, die altijd een rol blijven spelen en botsen met andere mensen die een rol spelen.

 

Dan heb ik weer een mooi mens leren kennen na al die ellende van gisteren.

 

En vergeet nooit dat er ook veel goede mensen werken in de zorg voor anderen en dieren maar dat we waakzaam moeten zijn voor de psychopaten en sadisten die vaak op hogere funkties zitten en heel veel kwaad kunnen aanrichten. Die Hans Asperger heeft dus door zijn werk 800 kinderen om zeep laten brengen. Bepaalde farmaceuten deden dit in het groot en blijven meestal ongestraft. De psychopaten in Jappenkampen mochten later hun onderzoek voortzetten op Japanse universiteiten.

 

Ik moet door het telefoongesprekje helaas afsluiten maar wil toch even haar mooie tips met je delen over deze voor mij nieuwe methode.

 

Marjolijn Loderichs over woorden met helende kracht, hypnose, bewustzijn en presence

 

https://www.youtube.com/watch?v=8dr53jgPhwU

https://iamacademy.nl/woordenmethelendekracht/

 

En net zoals met het boek Zielsoorzaken van ziekte zul je altijd mensen tegenkomen die dit soort zaken belachelijk maken of alles wat je boeit onzin vinden of je uitschelden voor complotdenker of wappie, het zegt meer over hen zelf, de dogmaten.

 

Maar focus altijd op de mensen die je voeden met kennis, die verder kijken dan hun neus lang is en die openstaan voor nieuwe inzichten. Ik noem die mensen al jaren verkenners, zij lopen voor de kudde uit, zien zaken of mogelijkheden eerder en hebben in feite voorkennis. Kritiek op BPA en Teflon werd in de eerste jaren ook weggezet als onzin, was ook veilig.

 

Precies vanmorgen kreeg ik op Facebook een herinnering op mijn timeline van een plaatje dat ik 7 jaar geleden maakte, het ging over Dupont/Chemours na het zoveelste loosincident. Ik schreef toen al, een klein bedrijf zou worden gesloten, een multinational krijgt hooguit een standje. 7 jaar later is er weinig veranderd. Beerpunt Nederland noemde ze dit ooit al in een documentaire.

 

Het probleem in de wereld komt omdat er teveel psychopaten in de top van de politiek en het bedrijfsleven zitten, die zijn een groter probleem dan een klimaat dat 1-2 graden warmer zal worden.

 

Dat laatste kunnen we als Nederland echt niet veranderen, wel de psychopaten ontmaskeren zodat hun rol sneller uitgespeeld zal zijn.

 

En qua vrienden en relaties, ga voor kwaliteit ipv kwantiteit.

 

Fijn weekend

 

Ron

 

 

Waardeer je mijn gratis nieuwsbrieven ?

 

Steun dan de Leefbewust webwinkel zodat ik nog vele jaren door kan gaan met dit nuttige en leerzame kenniswerk. Via deze weg bedank ik ook de klanten van de webwinkel in de afgelopen jaren. Door jullie steun kan ik dit kenniswerk hopelijk tot mijn laatste ademzucht blijven doen en de informatie via de website, de dagelijkse nieuwsbrieven en de sociale media blijven delen.

 

Alvast bedankt voor je steun in deze onrustige tijd.

Ron

 

Leefbewust webwinkel

- Spirulina

- Chlorella

- Natuurlijke multi

- Acerola

- Rozenbottel

- Maca

- En veel meer


https://www.leefbewust.com/webwinkel/

 

 

De aanraders van deze week

 

28.9.2023

 

Category: alternatief

Geneeswijzen in Nederland, handboek complementaire behandelwijzen. Geneeswijzen in Nederland biedt een uitgebreide uitleg over wat therapieën en behandelingen inhouden, met wetenschappelijke onderbouwing. Een gedegen en volledig naslagwerk, inclusief literatuurlijst en alfabetische index.

https://infolijn-alternatieve-geneeswijzen.nl/geneeswijzen-in-nederland/

 

Category: bestraling

Patiënten die bekkenradiotherapie hebben ondergaan, kunnen 20 jaar na de behandeling leven met een laaggradige chronische ontsteking van de lagere darm. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoekers van de Universiteit van Göteborg.

https://www.gu.se/en/news/low-grade-intestinal-inflammation-a-long-time-after-radiotherapy

 

Category: plastic

Plastic afval dat zich op het land ophoopt, komt uiteindelijk als microplastics in de oceaan terecht. Er wordt nu echter gespeculeerd dat microplastics ook in de atmosfeer aanwezig zijn, in wolken. In een nieuwe studie analyseerden onderzoekers wolkenwatermonsters uit hooggelegen bergen in Japan om de hoeveelheid microplastics daarin vast te stellen. Ze werpen ook licht op hoe deze in de lucht zwevende deeltjes de vorming van wolken en hun negatieve impact op het klimaat beïnvloeden.

https://www.waseda.jp/top/en/news/78501

 

Category: woke

De Californische gouverneur Newsom heeft zijn veto uitgesproken over een controversieel wetsvoorstel waarvan critici waarschuwden dat het de staat had kunnen machtigen om kinderen uit de huizen te verwijderen van ouders die weigerden hun genderverwarring te 'bevestigen'.

https://www.lifesitenews.com/news/newsom-vetoes-bill-requiring-judges-to-consider-whether-parents-affirm-childs-gender-confusion/

 

 

Category: lockdown

Ik ben geen epidemioloog, ik ben geen arts voor de volksgezondheid, ik ben gewoon een chirurg met een beetje gezond verstand en logisch denken. Vanaf medio april 2020 zag ik dat lockdown niet nodig was, omdat het aantal besmettingen daalde voordat de lockdown begon.

https://twitter.com/TonyHinton2016/status/1707028648211914797

https://www.spectator.co.uk/article/can-dr-jenny-harries-accept-her-lockdown-mistake/

 

Category: statines

Waarschuwing voor ernstige bijwerkingen van statines, terwijl gezondheidshoofden patiënten die cholesterolverlagende pillen gebruiken, aansporen om 'alert' te zijn voor mogelijk dodelijke complicaties

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12566131/Warning-statins-alert-killer-complication.html

 

Category: emf

In 2015 werd Debra's dochter Jenny Fry, een 15-jarig schoolmeisje uit Chadlington, dood aangetroffen als gevolg van een mysterieuze ziekte die vermoedelijk een allergie voor wifi-signalen was. Debra Fry beweerde dat haar dochter last had van vermoeidheid, hoofdpijn en blaasproblemen als ze in de buurt van een draadloze router was. Haar symptomen namen af toen ze de wifi uit hun huis verwijderden, maar ze kon niet ontsnappen aan de draadloze signalen op de Chipping Norton School in Oxfordshire, waar ze leerling was. De bewering van Debra Fry dat haar dochter veel minder kon voelen dat ze ziek was geworden door elektromagnetische golven en velden (EMF's), heeft weinig of geen steun gevonden in de medische gemeenschap.

 

In 2022 kwamen ruim 1.200 mensen gedurende drie dagen samen in Bath om oplossingen te onderzoeken voor problemen die van invloed zijn op de mondiale gezondheid en het welzijn op het gebied van de wetenschap, de media, Covid-19-strategieën, het milieu, de wetgeving en meer.  Een belangrijk resultaat van deze historische bijeenkomst van wetenschappers, artsen, rechtsspecialisten, gezondheidsactivisten en vele anderen was het Better Way Charter, een lijst met zeven principes over hoe we onze weg naar een betere wereld kunnen navigeren.

 

In juni 2023 namen honderden mensen deel aan de jaarlijkse pelgrimstocht naar de genezende stad Bath in Zuidwest-Engeland om de pioniers en vernieuwers van onze tijd te horen onthullen hoe een uitstekende gezondheid voor ons verborgen is gebleven en om te ontdekken wat deze onthulling betekent voor de betere wereld die we hebben. zijn aan het co-creëren.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KHM0mhnEv0Q

 

Category: klimaat

Geven klimaatmodellen een getrouwe weergave van de causaliteitsrichting die in de gegevens uit de echte wereld wordt aangetroffen? Deze vraag wordt ook onderzocht in ons nieuwe artikel. Het antwoord is duidelijk negatief: de modellen suggereren een causaliteitsrichting die tegengesteld is aan de richting die wordt gevonden wanneer de echte metingen worden gebruikt. Onze methodologie definieert dus een soort data-analyse die, ongeacht de claims die we afleiden over de detectie van causaliteit op zich, de prestaties van modellen beoordeelt door observationele gegevens te vergelijken met modelresultaten. Hierin draagt het bij aan het bestuderen van een epistemologisch probleem en werpt het in het bijzonder twijfel op over de wijdverbreide beweringen dat “in silico-experimenten” met klimaatmodellen de enige optie is die we hebben en dat dit kan worden gerechtvaardigd door de (onvoldoende gevalideerde) aanname van een “toenemend realisme van klimaatsysteemmodellen”.

https://judithcurry.com/2023/09/26/causality-and-climate/

 

Category: beroerte

Slechts vijf dagen in een stad kunnen het risico op een beroerte enorm vergroten, hebben onderzoekers ontdekt.

https://www.express.co.uk/life-style/health/1817342/stroke-risk-raised-city-break

 

Category: medicatie

Anticholinergische geneesmiddelen die verband houden met cardiovasculaire voorvallen bij oudere volwassenen

https://www.bmj.com/content/382/bmj.p2133.short?rss=1

 

Category: klimaat

Het verkopen van koolstof, koolstofkredieten, groene obligaties die de samenleving proberen te verleiden als oplossingen tegen de crisis of oplossingen gebaseerd op de natuur die de lokale bevolking niet respecteren, zijn werkelijk een misdaad tegen de menselijkheid die wordt gedoogd door regeringen, door de internationale gemeenschap en door het behoudsbedrijf.

https://www.pressenza.com/2023/09/blood-carbon/

 

Category: borstkanker

Uit een nieuwe studie van het Yale Cancer Center blijkt dat een gerichte dieet- en bewegingsinterventie de resultaten zou kunnen verbeteren voor vrouwen die chemotherapie ondergaan voor borstkanker.

https://ysph.yale.edu/news-article/study-diet-exercise-improve-outcomes-of-chemotherapy-for-women-with-breast-cancer/

 

Category: corona

Baby’s geboren tijdens de eerste maanden van de COVID-19-pandemie hebben een andere samenstelling van darmmicroben dan baby’s geboren vóór de introductie van de lockdowns in maart 2020, blijkt uit een handvol onderzoeken naar de effecten van pandemische beheersingsmaatregelen op de gezondheid van zuigelingen.

https://www.nature.com/articles/d41586-023-02994-8

 

Category: kanker

Tumoren houden zich nauw aan de evolutietheorie van Darwin en moeten zich aanpassen aan veranderingen in de omgeving om te overleven. Een nieuwe studie toont aan dat een van die veranderingen – de compressie van cellen – de progressie van kanker zowel kan helpen als belemmeren.

https://seas.yale.edu/news-events/news/compression-cancer-cells-double-edged-sword-study-finds

 

Category: aspartaam

Light frisdranken en andere met aspartaam gezoete dranken die verband houden met autisme, blijkt uit onderzoek van UT Health San Antonio

https://www.ksat.com/news/local/2023/09/20/diet-sodas-other-aspartame-sweetened-beverages-linked-to-autism-ut-health-san-antonio-study-finds/

 

Category: luchtvervuiling

Kortdurende blootstelling aan luchtvervuiling kan in verband worden gebracht met een verhoogd risico op een beroerte, blijkt uit een meta-analyse gepubliceerd in de online uitgave van Neurology® van 27 september 2023, het medische tijdschrift van de American Academy of Neurology. Kortdurende blootstelling werd gedefinieerd als optredend binnen vijf dagen na de beroerte.

https://www.leefbewust.com/korte-blootstelling-aan-luchtvervuiling-verhoogt-al-risico-op-een-beroerte/

 

Category: diabetes

Prediabetes is een voorloper van diabetes type 2 met een verhoogd risico op hartaanvallen, nier- en oogziekten en verschillende soorten kanker. In Duitsland bestaat er geen goedgekeurd medicijn tegen prediabetes. Wetenschappers van het Duitse Centrum voor Diabetesonderzoek (DZD) in Helmholtz München hebben mechanismen geïdentificeerd die prediabetes in remissie kunnen brengen, wat een toestand is met normale bloedsuikerspiegels. Remissie van prediabetes beschermt tegen diabetes type 2 en wordt op de lange termijn in verband gebracht met een betere nier- en vaatfunctie.

https://www.helmholtz-munich.de/en/newsroom/news-all/artikel/abdominal-fat-plays-an-important-role-in-the-remission-of-prediabetes

 

Category: lever

Na verloop van tijd verstoort de ophoping van littekens de lever, verstoort de bloedtoevoer en kan geleidelijk leiden tot verergerende gevolgen, van cirrose tot leverfalen en leverkanker. In vergevorderde gevallen is de enige behandeling een orgaantransplantatie.

https://sbpdiscovery.org/news/how-liver-cells-become-scarring-and-worse

 

Category: alzheimer

Een nieuwe studie bij muizen suggereert dat de oorzaak van de ziekte van Alzheimer misschien niet de opeenhoping van bèta-amyloïde klontjes in de hersenen is, maar eerder breuken in de verbindingen (synapsen) tussen hersencellen.

https://www.sciencealert.com/new-mouse-study-challenges-current-theory-on-the-cause-of-alzheimers

 

Category: gmo

Uit documenten die via Access to Information zijn ontvangen, blijkt dat de lobbygroep voor de biotechnologie- en pesticidenindustrie CropLife Canada in een gezamenlijke commissie met federale overheidsdepartementen, het ‘Tiger Team’ genaamd, heeft samengewerkt om nieuwe regelgevingsrichtlijnen te ontwerpen voor genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen en gewassen (genetisch gemodificeerde organismen of GGO’s) . De nieuwe richtlijnen nemen het overheidstoezicht weg, inclusief veiligheidsbeoordelingen door de overheid, van veel nieuwe GGO's.

https://cban.ca/newly-released-e-mails-show-extent-of-industry-influence-over-health-canada-decision-to-gut-regulatory-oversight-of-gm-foods/

 

Category: parkinson

Verstoringen in het slaappatroon en de interne biologische klok worden vaak in verband gebracht met de ziekte van Parkinson. Het verband tussen biologisch ritme en neuronale degeneratie blijft echter onduidelijk. Een team van de Universiteit van Genève (UNIGE) onderzocht de vernietiging van neuronen op verschillende tijdstippen van de dag, met behulp van de fruitvlieg als studiemodel. De wetenschappers ontdekten dat het type cellulaire stress dat betrokken is bij de ziekte van Parkinson schadelijker is voor de neuronen als het 's nachts plaatsvindt. Dit werk is te lezen in het tijdschrift Nature Communications.

https://www.unige.ch/medias/en/2023/parkinson-nos-neurones-plus-vulnerables-la-nuit

 

Category: vasten

Dieet en vasten hebben belangrijke effecten op de darmmicrobiota. Deze effecten verschillen van persoon tot persoon. Hoewel de duur van het vasten tijdens de Ramadan vergelijkbaar is, zijn er aanzienlijke verschillen tussen het voedsel dat door individuen wordt geconsumeerd. De effecten van deze geconsumeerde voedingsmiddelen vormen de basis van de verschillende veranderingen in de darmmicrobiota.

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2023.1203205/full

 

27.9.2023

 

Category: bayer

Bayer aangeklaagd wegens achterhouden onderzoeksresultaten glyfosaat

https://www.duurzaamnieuws.nl/bayer-aangeklaagd-wegens-achterhouden-onderzoeksresultaten-glyfosaat/

 

Category: verzadigd vet

Verzadigd vet kan het creëren van herinneringen in oudere hersenen verstoren. Nieuw onderzoek wijst op enkele manieren waarop vet voedsel de cellen in de hersenen beïnvloedt, een bevinding die het verband tussen een vetrijk dieet en een verminderd geheugen zou kunnen helpen verklaren – vooral naarmate we ouder worden. Uit het onderzoek naar celculturen van de Ohio State University is gebleken dat het omega-3-vetzuur DHA de hersenen kan helpen beschermen tegen de gevolgen van een ongezond voedingspatroon door door vet veroorzaakte ontstekingen aan de cellulaire bron te beteugelen.

https://news.osu.edu/saturated-fat-may-interfere-with-creating-memories-in-aged-brain/

 

Category: baby

Waarom het huilen van baby's de melkafgifte stimuleert. Uit een nieuw onderzoek bij knaagdieren blijkt dat het horen van het gejammer van een pasgeboren baby de afgifte van oxytocine kan veroorzaken, een chemische stof in de hersenen die de afgifte van moedermelk regelt. Onderzoekers ontdekten dat deze vloed van hormonen, zodra ze daartoe wordt aangezet, ongeveer vijf minuten aanhoudt voordat ze afneemt, waardoor moeders hun jongen kunnen voeden totdat ze verzadigd zijn of weer beginnen te huilen.

https://www.leefbewust.com/waarom-het-huilen-van-babys-de-melkafgifte-stimuleert/

Category: kanker

Kan AI uw kanker vinden? Kankerbehandelingen kunnen fysieke bijwerkingen hebben die variëren van mild tot ernstig, en de nieuwere immuuntherapieën zijn duur, zelfs voor mensen met een ziektekostenverzekering. AI-gezondheidsonderzoeker en een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van radiomics Anant Madabhushi deelt de nieuwste ontwikkelingen in instrumenten die de agressiviteit van tumoren nauwkeuriger beoordelen en de respons op behandelingen voorspellen dan de huidige methoden en het potentieel dat ze bieden voor de planning van kankerbehandelingen in ontwikkelingslanden als India . Hoe kan AI worden gebruikt om kankerpatiënten te behoeden voor chemisch en financieel toxische behandelingsopties? Hoe kan AI de vooruitgang in de precisiegeneeskunde versnellen?

https://www.youtube.com/watch?v=DFj6W8sQn18

 

Category: vaping

Vaping veroorzaakt in slechts 6 maanden al dezelfde schade aan je mond dat roken in 5 jaar doet

https://www.youtube.com/watch?v=QFyQ9bwy8rc

 

Category: depressie

Voor de meeste mensen met een depressie biedt het nemen van antidepressiva verlichting. Maar sommigen kampen nog steeds met een depressie, zelfs nadat ze twee of meer medicijnen hebben geprobeerd. Voor deze patiënten kan een experimentele therapie genaamd diepe hersenstimulatie (DBS) soms helpen. De techniek omvat het chirurgisch implanteren van dunne metalen elektroden in specifieke hersengebieden. Vervolgens worden elektrische impulsen afgegeven om de hersenactiviteit te wijzigen.

https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/biomarker-tracks-recovery-depression

 

Category: sex

Hoewel het soms gênant of zelfs taboe is om over te praten, speelt seksuele gezondheid een cruciale rol in menselijke relaties en intimiteit. Tot 20% van de mannen en vrouwen zal tijdens hun leven een vorm van seksuele disfunctie melden. Maar er is weinig bekend over de fysiologische oorzaken van seksuele problemen. Al meer dan tien jaar bestudeert een team van NIH-onderzoekers een eiwit genaamd PIEZO2.

Dit eiwit wordt aangetroffen in bepaalde zenuwuiteinden in de huid en elders in het lichaam. Wanneer een zenuw wordt blootgesteld aan druk, bijvoorbeeld door aanraking, zet PIEZO2 een reeks gebeurtenissen in gang die een elektrisch signaal naar het ruggenmerg en naar de hersenen stuurt.

https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/touch-sensing-protein-plays-role-sexual-response

 

Category: vezels

Voedingsvezels verminderen het risico op stofwisselingsstoornissen zoals obesitas. Chitine is een veel voorkomend type vezel dat voorkomt in schimmels en de exoskeletten van insecten en schaaldieren. Het kan een immuunreactie veroorzaken die lijkt op een allergische reactie. In tegenstelling tot de meeste voedingsvezels kan chitine door zoogdieren worden verteerd. Maar het mechanisme waardoor dit gebeurt is onduidelijk. Een door de NIH gefinancierd onderzoeksteam, onder leiding van dr. Steven Van Dyken van de Washington University in St. Louis, onderzocht hoe het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel van muizen reageren op het eten van chitine.

https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/immune-response-eating-chitin-linked-better-health

 

Category: zoetstoffen

Aspartaam in doses lager dan de FDA-limieten maakte mannelijke muizen langzamer en dommer. Mannelijke muizen die de kunstmatige zoetstof aspartaam in een lager dan aanbevolen niveau kregen, vertoonden leerachterstanden, die ze doorgaven aan hun nakomelingen, zo blijkt uit een onderzoek in Scientific Reports. Hoewel de tekorten alleen bij nakomelingen van de eerste generatie voorkwamen, suggereren de resultaten dat de effecten van blootstelling aan aspartaam vele malen groter kunnen zijn dan aanvankelijk werd gedacht.

https://childrenshealthdefense.org/defender/mice-aspartame-slower-dumber-fda-limits/

 

Category: vaccinatie

Nadat nieuw onderzoek heeft aangetoond dat mRNA van COVID-shots moedermelk besmet. Een peer-reviewed onderzoek dat op 19 september in The Lancet werd gepubliceerd, levert “vrij overtuigend bewijs” dat mRNA uit de COVID-19-vaccins naar de moedermelk migreert.

https://childrenshealthdefense.org/defender/mrna-covid-shots-contaminates-breast-milk/

 

Category: roken

Nieuw onderzoek van de University of Missouri School of Medicine suggereert dat er misschien een andere manier is om het verlangen naar sigaretten te behandelen. Onderzoekers ontdekten dat theta-burst transcraniële magnetische stimulatie (TBS) – sterke, snel fluctuerende magnetische veldpulsen die de hersenactiviteit kunnen beïnvloeden – kan leiden tot verbeterde zelfbeheersing, verminderde onbedwingbare trek en als gevolg daarvan minder roken.

https://medicine.missouri.edu/news/researchers-discover-potential-treatment-nicotine-dependence

 

Category: natuur

Hoe zijn veranderingen in het milieu, het verlies aan biodiversiteit en de verspreiding van ziekteverwekkers met elkaar verbonden? Het antwoord is een puzzel. Onderzoekers van Charité – Universitätsmedizin Berlin hebben nu een stukje van die puzzel beschreven in het tijdschrift eLife*, waaruit blijkt dat de vernietiging van tropische regenwouden de diversiteit van muggensoorten schaadt. Tegelijkertijd komen veerkrachtigere muggensoorten steeds vaker voor – wat ook betekent dat de virussen die ze met zich meedragen in overvloed aanwezig zijn. Als er veel individuen van een bepaalde soort zijn, kunnen die virussen zich snel verspreiden.

https://www.charite.de/en/service/press_reports/artikel/detail/decreasing_biodiversity_may_promote_spread_of_viruses/

 

Category: ms

Nieuw onderzoek van de Universiteit van British Columbia schetst een duidelijker beeld van de eerste tekenen van multiple sclerose (MS), waaruit blijkt dat mensen bijna twee keer zoveel kans hebben op psychische aandoeningen in de jaren voorafgaand aan het begin van de ziekten. De studie, gepubliceerd in Neurology, het medische tijdschrift van de American Academy of Neurology, suggereert dat psychiatrische aandoeningen zoals angst en depressie deel kunnen uitmaken van een prodromale fase van MS – een reeks voorbereidende symptomen en aanwijzingen die ontstaan vóór de klassieke MS-symptomen.

https://news.ubc.ca/2023/09/26/depression-anxiety-may-be-among-early-signs-of-ms/

 

Category: pfas

Een nieuw artikel van wetenschappers van de Environmental Working Group stelt een intrigerend concept voor: mensen kunnen dienen als een waardevolle hulpbron voor het begrijpen van de impact op andere diersoorten van de giftige forever chemicaliën bekend als PFAS.

https://www.ewg.org/news-insights/news-release/2023/09/ewg-study-humans-serve-sentinels-forever-chemicals-harm-wildlife

 

Category: licht

Turkse onderzoekers hebben ontdekt dat blootstelling aan blauw licht, zoals uitgezonden door digitale apparaten, verband lijkt te houden met het begin van de vroege puberteit.

https://studyfinds.org/blue-light-early-puberty/

 

Category: alzheimer

Massief onderzoek wijst op specifieke darmbacteriën die verband houden met de ziekte van Alzheimer

https://www.sciencealert.com/massive-study-pinpoints-specific-gut-bacteria-linked-to-alzheimers

https://www.nature.com/articles/s41598-023-31730-5

 

Category: vaccinatie

mRNA-vaccins bij landbouwhuisdieren

https://www.globalresearch.ca/mrna-vaccines-in-farm-animals-pork-beef-shrimp-self-amplifying-mrna-vaccines-for-livestock/5833864

 

Category: darmen

Chronische darmontsteking is gebaseerd op een overmatige of verkeerd gerichte ontstekingsreactie. Deskundigen gaan ervan uit dat het immuunsysteem ook verkeerd reageert op micro-organismen in de darm die in gezonde toestand geen ontstekingsreactie veroorzaken. Maar welke micro-organismen deze immuunrespons veroorzaken en hoe de immuuncellen precies reageren, is nog grotendeels onbekend. Nu hebben onderzoekers van de Cluster of Excellence "Precision Medicine in Chronic Inflammation" (PMI) ontdekt dat gistschimmels hierin een belangrijke rol kunnen spelen.

https://www.precisionmedicine.de/en/details/news/yeasts-as-triggers-of-altered-immune-responses-in-ibd

 

26.9.2023

 

Category: vaccinatie

COVID-19-vaccins veroorzaken wijdverbreide abnormale vaginale bloedingen bij vrouwen. Vrouwen die niet menstrueren – inclusief postmenopauzale vrouwen en vrouwen die anticonceptiva gebruiken – hadden een meerdere keren grotere kans op onverwachte vaginale bloedingen na vaccinatie tegen COVID-19 dan voordat de vaccins werden aangeboden, zo blijkt uit een onderzoek.

https://www.nature.com/articles/d41586-023-02996-6

 

Category: luchtvervuiling

Broccoli ontgift luchtvervuiling

https://smartairfilters.com/en/blog/eating-broccoli-protects-air-pollution/

https://www.lifegate.com/broccoli-against-pollution

https://manitounutrition.ca/how-to-fight-unhealthy-air-pollution-eat-your-broccoli/

 

Category: medicatie

COVID-medicijn gekoppeld aan mutaties die ‘de ziekte zouden kunnen verspreiden’, zeggen wetenschappers

https://news.sky.com/story/molnupiravir-covid-drug-linked-to-mutations-that-could-spread-the-illness-scientists-say-12969805?dcmp=snt-sf-twitter

 

Category: vaccinatie

De Europese Commissie heeft op 29 augustus j.l de volgende passage opgenomen in de productinformatie voor het Comirnaty (Pfizer) coronavacccin: na vaccinatie met Comirnaty (Pfizer) is er een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis. Deze ziekten kunnen zich binnen enkele dagen na vaccinatie ontwikkelen en kwamen vooral binnen 14 dagen voor. Na de tweede vaccinatie kwamen ze vaker voor en vaker bij jongere mannen (zie rubriek 4.8). Uit de beschikbare gegevens blijkt dat de meeste gevallen herstellen. In sommige gevallen was intensieve zorg nodig en werden dodelijke gevallen waargenomen."

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20230829160230/dec_160230_de.pdf

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2023/20230829160230/anx_160230_de.pdf

 

Category: vaccinatie

Duitse professoren repliceerden DNA-verontreinigingen in mRNA-vaccins en ontdekten dat deze de wettelijke limieten overschreden. Deze bevindingen zijn afkomstig uit het laboratorium van professor Brigitte König in Magdebug. Brigitte König is hoogleraar medische microbiologie en virologie en was adjunct-directeur van het Instituut voor Medische Microbiologie en Epidemiologie van Infectieziekten aan de Universiteit van Leipzig, en hoofd van de afdeling Moleculaire Microbiologie, Diagnostiek en Biotechnologie aan de Otto von Guericke Universiteit in Maagdenburg.

https://twitter.com/_aussie17/status/1705795289247027459

https://twitter.com/SHomburg/status/1705616961709703568

 

Category: vaccinatie

Potentieel kankerverwekkend: Onderzoekers over de hele wereld vinden DNA-residuen in het Biontech-vaccin. Eerst in de VS, nu in Duitsland. Verschillende onderzoekers hebben inmiddels de vaccins van Biontech en Moderna onderzocht op besmetting door DNA-deeltjes – en gevonden wat ze zochten. Er wordt vermoed dat de DNA-moleculen kanker, auto-immuunreacties en antibioticaresistentie veroorzaken. Informatie van onderzoekers aan de regelgevende instanties werd genegeerd.

https://apollo-news.net/potentiell-krebserregend-forscher-finden-weltweit-dna-reste-in-biontech-impfstoff/

 

Category: vaccinatie

Gegevens over bijwerkingen van vaccinaties zijn al twee jaar niet verwerkt. Talrijke gegevens van de Association of Statutory Health Insurance Physicians zouden het RKI en het Paul Ehrlich Instituut informatie moeten verschaffen over de bijwerkingen van vaccinaties. Door een technische fout verliep de gegevensoverdracht echter lange tijd niet succesvol. Uit een verzoek aan het federale ministerie van Volksgezondheid blijkt nu: twee jaar later is de fout nog steeds niet verholpen en zijn de gegevens nog steeds niet verwerkt.

https://apollo-news.net/weil-technisches-problem-nicht-behoben-wurde-daten-zu-impfnebenwirkungen-seit-zwei-jahren-unbearbeitet/

 

Category: bpa

BPA staat op het punt te verdwijnen uit Europese hamburgerverpakkingen, frisdrankflessen, ingeblikte voedselverpakkingen en alle andere voedselverpakkingen. Uit een voorstel dat door Europese toezichthouders wordt overwogen, blijkt dat de huidige blootstellingslimieten voor BPA de schade die het plastic additief voor de menselijke gezondheid veroorzaakt enorm onderschatten. Volgens de herziene regels moet de nieuwe blootstellingsdrempel 20.000 keer lager zijn dan het huidige niveau.

https://www.ehn.org/bpa-europe-2659877255.html

 

Category: pfas

Nieuwe tests vinden bewijs van ‘forever chemicaliën’ in fastfoodverpakkingen van populaire plekken als McDonald’s, Starbucks en KFC.

https://www.ehn.org/fast-food-pfas-2665713188.html

 

Category: medicatie

Anti-COVID-medicijn heeft mogelijk tot virusmutaties geleid

https://www.channelnewsasia.com/world/anti-covid-drug-may-have-led-virus-mutations-study-3797716

 

Category: emf

Straling van alle mobiele telefoons is gevaarlijk voor de menselijke gezondheid en de apparaten moeten spaarzaam worden gebruikt, zei het Russische agentschap voor consumentenrechten en menselijk welzijn maandag. Het bureau reageerde op speculaties dat Rusland het voorbeeld van Frankrijk zou volgen en de iPhone 12 zou verbieden.

https://www.rt.com/russia/583545-iphone-radiation-russia-regulator

 

Category: plastic

Plasticvervuiling heeft steeds meer gevolgen voor de gezondheid van kusten en oceanen. Een bekend probleem zijn plastic flessen gemaakt van polyethyleentereftalaat, oftewel PET. Een nieuwe studie waarbij wetenschappers van de onderzoeksgroep van professor Ruth Schmitz-Streit aan de Universiteit van Kiel betrokken waren, heeft voor het eerst met behulp van micro-organismen uit de diepzee aangetoond dat polymeren zoals PET continu worden afgebroken door een enzym.

 

Onderzoekers van de Universiteit van Hamburg en de Heinrich-Heine-Universiteit Düsseldorf speelden een grote rol in het microbiologische onderzoek. De resultaten vergroten fundamenteel de kennis van PET-afbrekende enzymen, het onderliggende mechanisme en het evolutionaire begrip van de diversiteit van vermeende PET-afbrekende enzymen in de mondiale oceaan. Het onderzoeksteam publiceerde de resultaten onlangs in het tijdschrift Communications Chemistry, waar ze zowel biotechnologische toepassingen als de hoge relevantie voor biogeochemische processen in de oceaan en op het land bespreken.

https://www.uni-kiel.de/en/details/news/227-pet46-enzyme-plasticdegradation

 

Category: toxines

Afghanen zeggen dat het Amerikaanse leger hun land heeft vervuild, hun water heeft vergiftigd en hun kinderen ziek heeft gemaakt

https://undark.org/2023/09/25/afghanistan-war-toxic-pollution/

 

Category: adhd

CCHR zegt dat een nieuw onderzoek naar medicijnen die worden voorgeschreven voor ADHD het bewijs levert dat kinderen worden blootgesteld aan gevaarlijke bijwerkingen: vergiftiging, hartfalen, gewelddadig gedrag en de dood.

https://www.cchrint.org/2023/09/25/3-million-children-at-risk-for-adhd-drugs-adverse-effects/

 

Category: ogen

Onderzoekers ontdekten dat diabetes, leeftijdsgebonden gezondheidsproblemen en andere stofwisselingsstoornissen kunnen leiden tot een ophoping van cholesterol in het netvlies. Dit heeft de neiging zich te kristalliseren en bij te dragen aan de ontwikkeling van diabetische retinopathie. Gekristalliseerde afzettingen zijn zeer reflecterend en zijn te zien op afbeeldingen van het netvlies. Dit is belangrijk omdat niet-invasieve retina-evaluaties door de meeste optometristen kunnen worden uitgevoerd, waardoor voor meer mensen de mogelijkheid ontstaat voor een eerdere diagnose.

https://msutoday.msu.edu/news/2023/msu-researchers-discover-cholesterol-and-diabetic-retinopathy-link

 

Category: cia

Nieuwe rapporten beweren dat de CIA heeft aangeboden analisten te betalen in de hoop hun bevindingen dat COVID-19 waarschijnlijk uit een laboratorium was gelekt, te begraven.

https://thevaccinereaction.org/2023/09/cia-paid-officials-to-bury-evidence-of-covid-lab-leak-theory-says-whistleblower/

 

Category: borstkanker

Borstkankerpatiënten gewaarschuwd omdat medicijn Alpelisib ernstige bijwerkingen kan veroorzaken

https://www.express.co.uk/life-style/health/1816400/breast-cancer-drug-alpelisib-side-effect-hyperglycemia

 

Category: hersenen

Mensen verschillen aanzienlijk in hun geheugenprestaties. Onderzoekers van de Universiteit van Basel hebben nu ontdekt dat bepaalde hersensignalen verband houden met deze verschillen. Hoewel het algemeen bekend is dat bepaalde hersenregio's een cruciale rol spelen in geheugenprocessen, is het tot nu toe niet duidelijk of deze regio's verschillende activiteiten vertonen als het gaat om het opslaan van informatie bij mensen met betere of slechtere geheugenprestaties.

https://www.unibas.ch/en/News-Events/News/Uni-Research/Brain-signals-for-good-memory-performance-revealed.html

 

Category: e-car

EV's kunnen door de uitstoot van banden een hogere mate van oceaan- en luchtvervuiling veroorzaken. We dringen aan op het koolstofvrij maken door over te gaan op batterij-elektrische voertuigen, en daarmee verhogen we de uitstoot van bandenslijtage, wat moeilijk op te lossen zal blijken te zijn”, zegt Nick Molden, oprichter en CEO van Emissions Analytics.

https://truthout.org/articles/evs-may-produce-higher-levels-of-ocean-and-air-pollution-through-tire-emissions/

 

Category: zee

Het watertransport door de Golfstroom door de Straat van Florida is de afgelopen veertig jaar met 4% vertraagd, waarbij 99% zekerheid bestaat dat deze verzwakking meer is dan op basis van willekeurig toeval werd verwacht, zo blijkt uit een nieuwe studie.

https://phys.org/news/2023-09-definitively-gulf-stream-weakening.html

 

Category: gebit

Japans bedrijf dat een medicijn ontwikkelt om nieuwe tanden te laten groeien, heeft plannen voor klinische proeven op mensen in 2024

https://www.abc.net.au/news/2023-09-25/japanese-scientists-developing-drug-to-grow-new-teeth-in-humans/102898454

 

Category: ijzer

Onderzoekers van Northwestern Medicine hebben nieuwe mechanismen ontdekt waarmee ijzertekort de celgroei en proliferatie in eukaryotische cellen remt, volgens bevindingen gepubliceerd in Nature Cell Biology. De studie, geleid door Hossein Ardehali, MD, PhD, de Thomas D. Spies hoogleraar Cardiac Metabolism, heeft implicaties voor het verbeteren van het begrip van zowel de fysiologische als pathologische toestanden van anabolisme (celgroei en proliferatie), zoals de ontwikkeling van nieuwe kankertherapieën.

https://news.feinberg.northwestern.edu/2023/09/25/investigating-the-link-between-iron-deficiency-and-regulation-of-cell-growth/

 

Category: vaping

Vapen grilt je longen volgens arts - erger dan roken

https://www.express.co.uk/life-style/health/1816456/vaping-worse-than-smoking-cigarettes-warns-doctor

 

25.9.2023

 

Category: hersenen

Hersentumoren bij kinderen gekoppeld aan alle klassen van pesticiden. Blootstelling aan pesticiden, zelfs thuis, kan tumoren van het centrale zenuwstelsel en andere vormen van kanker veroorzaken bij kinderen van 0 tot 14 jaar, zo blijkt uit een overzicht van de wetenschappelijke literatuur. Onderzoekers zeggen dat hun bevindingen aantonen dat er behoefte is aan beleid en onderwijs om het gebruik van pesticiden terug te dringen en de biologische landbouw te bevorderen.

https://childrenshealthdefense.org/defender/brain-tumors-children-pesticides/

 

Category: stikstof

Niemand in de Cockpit poogt antwoord te geven op één van de grootste raadsels van onze tijd: hoe kan beleid, dat op alle mogelijke manieren destructief is voor ons land, dat niemand ook eigenlijk wil en dat op geen enkele noodzaak, wetenschap of logica is gebaseerd, tóch worden doorgevoerd – over de hele linie, in vrijwel elk beleidsgebied? Aan de hand van het stikstofdossier – een uitgesproken voorbeeld van dergelijk beleid – laten Thierry Baudet en Lidewij de Vos de ontluisterende toestand zien waarin bestuurlijk Nederland verkeert. Achter de pretenties van ‘deskundigheid’ en ‘betrokkenheid’ waarin politici grossieren, gaat een gapende leegte schuil. Bewindspersonen ontberen aantoonbaar de meest elementaire kennis van het onderwerp waarover ze spreken. Experts zitten vast in fnuikende tunnelvisie. Kritiekloos bewaken journalisten vervolgens de gestelde lijn – en verzuimen die verder nog te bevragen.

https://amsterdambooks.nl/products/thierry-baudet-lidewij-de-vos-niemand-in-de-cockpit

 

Category: corona

Het briefje van Bruins. Minister Bruins kreeg live in de uitzending een briefje in zijn handen gedrukt: De eerste coronapatiënt in Nederland. Het nieuws was echter voorbereid en al voor de uitzending bekend.

https://bomenenbos.substack.com/p/het-briefje-van-bruins

 

Category: zee

Een beginnende poging om diepzeekoralen die zijn beschadigd door de olieramp met de Deepwater Horizon weer op te bouwen, vertoont tekenen van vroeg succes, aldus onderzoekers die de operatie uitvoeren. Het door de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) gefinancierde werk, dat afgelopen voorjaar begon, omvat het onderdompelen van een op afstand bediend voertuig (ROV) 70 meter diep in de zeebodem van de Golf van Mexico.

https://www.buffalo.edu/news/releases/2023/09/coral-replanting-offers-hope-after-bp-oil-spill.html

 

Category: hersenen

Ontsteking is het teken dat ons lichaam zich verdedigt tegen agressie. Maar wanneer deze reactie escaleert, bijvoorbeeld in de hersenen, kan dit leiden tot ernstige neurologische of psychiatrische ziekten.

Een team van de Universiteit van Genève (UNIGE), de Universitaire Ziekenhuizen van Genève (HUG), Imperial College London en Amsterdam UMC, onderzocht een markereiwit waarop medische beeldvorming gericht is om hersenontsteking zichtbaar te maken, maar waarvan de interpretatie nog steeds onzeker was. Het team onthult dat een grote hoeveelheid van dit eiwit hand in hand gaat met een grote hoeveelheid ontstekingscellen, maar de aanwezigheid ervan is geen teken van hun overactivatie. Deze resultaten, gepubliceerd in Nature Communications, maken de weg vrij voor optimale observatie van neuro-inflammatoire processen en een herlezing van eerdere onderzoeken over dit onderwerp.

https://www.leefbewust.com/marker-voor-hersenontsteking-eindelijk-gedecodeerd/

 

Category: klimaat

Toestemming voor productie in tijden van crisis - Dr. Richard Lindzen, klimaatwetenschapper van Harvard/MIT. Dr. Richard Lindzen is een Amerikaanse atmosferische natuurkundige die bekend staat om zijn werk op het gebied van de dynamiek van de middelste atmosfeer, atmosferische getijden en ozonfotochemie. Hij was de Gordon McKay hoogleraar dynamische meteorologie aan de Harvard University en werd benoemd tot Alfred P. Sloan hoogleraar meteorologie aan het MIT. Dr. Lindzen heeft de wetenschappelijke consensus over klimaatverandering betwist en bekritiseert wat hij “klimaatalarmisme” noemt. In plaats van de argumenten voor of tegen de genoemde klimaatverhalen uit elkaar te halen, is ons gesprek grotendeels gericht op de vraag wat een dergelijke vermeende misleiding zou motiveren als dit het geval zou blijken te zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=DjYaQRXRRnE

 

Category: palmolie

Palmolie is 's werelds meest geproduceerde en geconsumeerde plantaardige olie en iedereen weet dat de productie ervan schadelijk kan zijn voor het milieu. Maar hebben consumenten het volledige beeld? In feite zou het vervangen van palmolie door koolzaadolie een vier- tot vijfvoudige toename van de benodigde hoeveelheid land vereisen. Onderzoek onder leiding van de Universiteit van Göttingen onderzocht de houding, overtuigingen en begrip over palmolie van het grote publiek in Duitsland, en hoe dit verband houdt met landgebruik. De onderzoekers laten zien dat mensen het moeilijk vinden om de gevolgen van hun aankoopkeuzes te overzien, zelfs als er extra informatie wordt verstrekt.

https://www.uni-goettingen.de/en/3240.html?id=7201

 

Category: schimmel

Uit een nieuwe studie blijkt dat een natuurlijke verbinding die in veel planten wordt aangetroffen, de groei van medicijnresistente Candida-schimmels remt, waaronder de meest virulente soort, Candida auris, een opkomende mondiale bedreiging voor de gezondheid. Het tijdschrift ACS Infectious Diseases publiceerde de ontdekking onder leiding van wetenschappers van Emory University. Experimenten met laboratoriumschotels toonden aan dat de natuurlijke verbinding, een in water oplosbare tannine bekend als PGG, 90% van de groei van vier verschillende soorten Candida-schimmels blokkeert. De onderzoekers ontdekten ook hoe PGG de groei remt: het grijpt ijzermoleculen op, waardoor de schimmels in wezen worden uitgehongerd van een essentiële voedingsstof.

https://news.emory.edu/stories/2023/09/er_fungi_study_12-09-2023/story.html

 

Category: tips

Veel mensen zijn nu verkouden of grieperig omdat het lichaam de rommel aan het opruimen is die is veroorzaakt door bijvoorbeeld een slaaptekort, de laatste hittegolf of stapeling van ongezonde voeding en drank gebruikt in de zomertijd. Na de feestdagen zie je een zelfde golf van opruimende processen door bijvoorbeeld stress en minder gezonde voeding en drinken. Neem je rust, neem meer alkaliserende voeding zoals extra groente en denk aan de vitamines die een rol spelen bij het ondersteunen van het immuunsysteem. Zie ziekte als een noodzakelijk opruimproces, je emmertje zat vol en je lichaam laat dit ook weten. Het veranderende UV licht zal ook een trigger zijn voor dit proces in zowel het najaar als voorjaar, de bekende vermoeidheid is in feite een teken van opruiming.

 

Category: long covid

Uit een groot onderzoek in Noorwegen blijkt dat het risico op langdurige COVID na een milde infectie ongeveer het dubbele is onder mensen bij wie vóór hun COVID-19-infectie de diagnose psychische, ademhalings- of algemene of niet-gespecificeerde gezondheidsproblemen was gesteld.

https://www.cidrap.umn.edu/covid-19/risk-long-covid-goes-previous-diagnoses

 

Category: vaping

Een nieuwe studie van de Texas A&M University School of Public Health suggereert dat vapen het risico op astma verhoogt bij adolescenten die nog nooit conventionele tabaksproducten hebben gerookt. Vapen, of het gebruik van elektronische sigaretten (e-sigaretten), onder adolescenten is de afgelopen jaren dramatisch toegenomen.

Hoewel e-sigaretten minder gifstoffen bevatten dan gewone sigaretten, bevatten ze nog steeds een mengsel van schadelijke chemicaliën en verhogen ze het risico op luchtwegaandoeningen. In deze nieuwe studie, die werd gepubliceerd in Preventive Medicine, analyseerden onderzoekers gegevens uit een nationaal onderzoek onder jongeren om te bepalen of er een verband bestaat tussen vapen en astma. De onderzoekers probeerden ook factoren te identificeren die mogelijk verband houden met het gebruik van e-sigaretten bij adolescenten.

https://today.tamu.edu/2023/09/18/researchers-find-association-between-vaping-and-asthma-among-us-adolescents/

 

Category: corona

Het aantal nieuwe diabetes type 2-diabetes steeg met 62% – en type 1-diabetes steeg met 17% – onder Amerikaanse jongeren nadat de COVID-19-pandemie begon, vooral bij zwarte en Spaanse kinderen, volgens een studie die gisteren in JAMA Network Open werd gepubliceerd.

https://www.cidrap.umn.edu/covid-19/type-2-diabetes-rates-us-youth-rose-62-after-covid-pandemic-began-study-suggests

 

Category: vaccinatie

Hoe veilig is die coronaprik? De overheid wil vanaf begin oktober risicogroepen gaan beschermen tegen ziekenhuisopname of overlijden door corona met een nieuwe vaccinatieronde. Echter: de effectiviteitsstudies van de nieuwe mRNA-vaccins zijn zeer summier. Ze geven geen doorslaggevend bewijs dat ze de bescherming bieden die de overheid suggereert. Bovendien: natuurlijk opgebouwde immuniteit is vele malen effectiever dan mRNA-vaccin-opgewekte immuniteit. En een groot deel van de mensen heeft inmiddels zowel immuniteit door vaccinatie als door infectie, omdat de vaccins slecht tegen (her-)infectie bleken te beschermen. Ook ontbreekt in de overheidscommunicatie een objectieve afweging van de risico’s van herhaalde mRNA-vaccinatie. Het veiligheidsdossier stelt niet gerust.1 Maar de overheid lijkt daarvan welbewust weg te kijken.

https://artsencollectief.nl/hoe-veilig-is-die-coronaprik/

 

Category: wef

De uitrol van 5G vordert in veel delen van de wereld snel. Maar naarmate de uitrol op stoom komt, neemt ook het aantal onderzoekers toe dat hun zorgen heeft geuit dat 5G schadelijk zou kunnen zijn voor mens en milieu.

Met de toenemende vraag naar hogere datasnelheden, betere servicekwaliteit en lagere latentie voor gebruikers, zijn toekomstige draadloze telecommunicatiebronnen gepland om te werken op frequenties boven 6 GHz en in het ‘millimetergolfbereik’ (30-300 GHz). Frequenties boven de 6 GHz worden al vele jaren gebruikt in verschillende toepassingen, zoals radar, microgolfverbindingen, veiligheidsonderzoek op luchthavens en in de geneeskunde voor therapeutische toepassingen. Het geplande gebruik van millimetergolven door toekomstige draadloze telecommunicatie, met name de vijfde generatie (5G) mobiele netwerken, heeft echter aanleiding gegeven tot publieke bezorgdheid over mogelijke nadelige gevolgen voor de menselijke gezondheid. 5G is de sleutel tot de toekomst van slimme steden omdat het het gebruik van sensoren, data, analyses en meer mogelijk maakt. Het maakt de weg vrij voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe toepassingen, variërend van het monitoren van de luchtkwaliteit, het energieverbruik en verkeerspatronen tot straatverlichting, slim parkeren, crowd management en noodhulp.

https://www.youtube.com/watch?v=uYGoaX53g0Y

https://www.5ginmerton.com/

https://standtogether.org.uk/

https://rumble.com/c/WTFisGoingOn

 

Category: diabetes

In today's video, we're diving deep into the fascinating world of sunlight and its potential effects on our metabolism. If you've ever wondered how stepping into the sun might play a role in your metabolic health, you're in the right place. I've delved into numerous studies, and I'm thrilled to share some enlightening findings about "sunlight metabolism."

https://www.youtube.com/watch?v=AHy5V6FGxfU

 

Category: fijnstof

Roadside hedges can reduce harmful ultrafine particle pollution around schools. A new study led by Cambridge University confirms that planting hedges between roadsides and school playgrounds can dramatically reduce children’s exposure to traffic-related particle pollution.

https://www.cam.ac.uk/research/news/roadside-hedges-can-reduce-harmful-ultrafine-particle-pollution-around-schools

 

Category: gebit

Wat kost een tandartsbehandeling?

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/tarieven-2023/code-v-vullingen/

 

Category: censuur

Overheden, banken en technologiebedrijven zeggen dat ze mensen de-platformeren, de-monetiseren en de-banking uitschakelen om ‘kwetsbare gemeenschappen te beschermen’, maar dat is een leugen. Ze doen het om hun vijanden te vervolgen en hun impopulaire agenda te beschermen tegen de massa’s die ze verafschuwen en vrezen.

https://twitter.com/shellenberger/status/1704886855488127085

 

Category: vaping

Big Vape - The Rise and Fall of Juul. Hoe een gewetenloze industrie opnieuw kinderen verslaafd maakte, ik werd destijds uitgelachen maar kreeg helaas gelijk.

Big vape vertelt het dramatische verhaal van het controversiële elektronische sigarettenbedrijf Juul, dat transformeerde van een sjofele technologiestart-up in Silicon Valley, gerund door twee idealistische Stanford-studenten die de wereld een betere plek wilden maken in een multi- Een miljardenbedrijf dat een epidemie van jeugdverslaving en longziekten veroorzaakte.

https://www.youtube.com/watch?v=7uhfzdsxYWU

 

Category: voeding

Plantaardige diëten helpen niet | Peter Ballerstedt PhD. Peter Ballerstedt behaalde zijn bachelor- en masterdiploma aan de Universiteit van Georgia en zijn doctoraat aan de Universiteit van Kentucky. Hij is lid van verschillende nationale en internationale wetenschappelijke verenigingen, neemt deel aan gerelateerde mondiale initiatieven en is de huidige president van de Amerikaanse Forage and Grassland Council. Peter is een pleitbezorger voor de veehouderij van herkauwers en de essentiële rol van dierlijk voedsel in het menselijke dieet.

In deze aflevering bespreken we:

- De misleidende manier waarop eiwitten worden berekend in plantaardige producten.

- Hoe u betekenis kunt geven aan de huidige voedingsrichtlijnen.

- Moet je meer planten eten?

https://www.youtube.com/watch?v=B5eHLWDa7Y8

 

Category: ogen

In deze clip kun je goed zien hoe rustig de filmbeelden destijds waren, tegenwoordig wordt er zo extreem snel van camerastandpunt veranderd wat heel vermoeiend is voor je ogen en je brein . Die visuele overprikkeling nekt nu veel mensen. Als ik bijvoorbeeld mijn dagelijkse lijst videos verwerk, vandaag 2800+ dan doe ik dit nooit via thumbnails vd videos maar genereer ik een titellijst waar ik rustig doorheen scroll. Want anders ook die visuele overprikkeling en zou ik dit werk niet kunnen doen. Om die reden loop ik ook geen timelines meer af, teveel visuele overprikkeling. Op mijn sites vind je daarom vnl linklijsten en teksten.

https://www.youtube.com/watch?v=VGugzvOQNGs

 

Category: water

Zilver is volgens de VS een pesticide. Je ziet hoe ze doorslaan in de VS. Omdat een waterfilter zilver bevat wordt het filter nu als een pesticide beschouwd. Alles wordt gedaan om de gezondheid van Amerikanen te ondermijnen terwijl ze decennia weg keken bij de vervuiling door PFAS, BPA en glyfosaat. Berkey is 1 vd beste waterfilters dus laat je niets wijs maken door deze clowns.

https://support.berkeywater.com/press-release-berkey-water-filters-sues-the-epa/

 

Category: milieu

Groene energie transitie is transitie naar vuile energie . Al 23 miljoen burgers en 500.000 Km rivier water worden blootgesteld aan giftige vervuiling door ontginning van "groene" grondstoffen. Ongemakkelijke feiten die de groene extremisten niet willen horen.

https://twitter.com/fmeeus1/status/1705243610587767068

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12545855/Devastating-transition-green-energy-metal-mining-23-million-people-toxic-waste-rivers-polluted-farmland.html

 

Category: cash

Alleen cash - de cafébaas die weigert kaartbetalingen te accepteren

https://www.youtube.com/watch?v=mEt9P04Hj_g

 

Category: wef

In de twintigste eeuw vond er een grote mondiale opstand plaats tegen het Europese imperialisme, toen de voormalige koloniale landen hun ketenen van zich afschudden en opkwamen voor onafhankelijkheid.

Ruim een halve eeuw later is de mondiale ongelijkheid groter dan ooit tevoren. Om de huidige hachelijke situatie van de overgrote meerderheid van de wereldbevolking te begrijpen, moeten we de tussenliggende decennia begrijpen. Het boek van Matt Kennard en Claire Provost, Silent Coup: How Corporations Overthrew Democracy, kijkt binnen in de internationale architectuur van mondiaal ondernemingsbestuur die bestaat om elke poging van de voormalige koloniale wereld om de ontwikkeling op eigen voorwaarden te bewerkstelligen te negeren en te verpletteren. Matt Kennard sluit zich aan bij The Chris Hedges Report voor een blik op deze intrigerende en essentiële geschiedenis.

https://www.youtube.com/watch?v=1xRrk-cYU-E

 

Category: milieu

De Inflation Reduction Act omvat een aantal prikkels om elektrische voertuigen te bouwen en te kopen. Voor autofabrikanten omvat dit prikkels om hun onderdelen en grondstoffen in eigen land te betrekken. Dat levert uitdagingen op voor sommige gemeenschappen – met name in het noorden van Minnesota, waar het aantal vergunningsaanvragen voor nieuwe mijnen is toegenomen. Speciaal correspondent Fred de Sam Lazaro meldt.

https://www.youtube.com/watch?v=49BptjpsEQM

 

Category: darmen

De toekomst van het darmmicrobioom. Gast KC Huang is veel: een bio-ingenieur. Een microbioloog. Een uitvinder. Maar hij is vooral een expert op het gebied van de ecologie van de menselijke darmen. Hij en zijn medewerkers hebben een apparaat ontwikkeld dat bacterieel DNA kan bemonsteren en een levende kaart kan maken van het darmmicrobioom van mond tot … ah, nou … weet je. Bij elke stap, zegt hij, ontvangen we biljoenen gasten waar we heel weinig vanaf weten. Het wordt tijd dat we ze leren kennen, vertelt Huang aan presentator Russ Altman in deze aflevering van Stanford Engineering’s The Future of Everything-podcast.

https://www.youtube.com/watch?v=Txrt2TYgELA

 

Category: corona

De waarheid over het Zweedse COVID-beleid. Het besluit van de Zweedse regering om af te zien van lockdowns, aangezien de meeste politieke leiders van Europa, Azië en Noord-Amerika in de begindagen van de pandemie bedrijven en scholen met geweld sloten, werd een van de meest controversiële COVID-beleidsmaatregelen van 2020.

De New York Times bestempelde Zweden in april 2020 als ‘het waarschuwende verhaal van de wereld’, en president Donald Trump verklaarde dat ‘Zweden zwaar betaalt voor zijn besluit om niet op slot te gaan’, aangezien een vroege golf van COVID-sterfgevallen Zweden harder trof dan zijn Noordse buren.

 

Maar voor Zweedse functionarissen ‘leek het alsof het andere landen waren die zich met een gevaarlijk experiment bezighielden’, schrijft Johan Norberg, senior fellow van het Cato Instituut, in een beleidsnota met de titel ‘Zweden tijdens de pandemie: paria of toonbeeld?’ De aanvallen op de Zweedse laissez-faire-aanpak waren kortzichtig, zegt Norberg. Tegenwoordig is het Zweedse sterftecijfer als gevolg van COVID-19 geen uitschieter, en het excessieve sterftecijfer van 2020 tot heden is het laagste in Europa.

 

In een retrospectief rapport over de respons op de pandemie van het land zeggen de Zweedse volksgezondheidsfunctionarissen dat ze in die beginperiode senioren agressiever hadden moeten beschermen en reizigers hadden moeten testen en in quarantaine moeten plaatsen tegen COVID-hotspots, maar houden rekening met de focus op aanbevelingen voor de volksgezondheid die mensen ‘kunnen volgen’. vrijwillig” over dwangmatige afsluitingen was “fundamenteel correct”.

Norberg wijst er ook op dat Zweden de economische krimp waar zijn buurlanden onder leden, heeft vermeden, evenals het leerverlies in landen die scholen maanden of zelfs jaren hebben gesloten.


https://www.youtube.com/watch?v=wC5AG7JDUfY

 

Category: corona

Dr. McCullough hield op 13 september 2023 een toespraak voor het Parlement van de Europese Unie. Deze  sessie is gewijd aan de Wereldgezondheidsorganisatie en de reactie op pandemieën. Er waren vier advocaten en vijf wetenschappers die presentaties hielden. De toespraak van Dr. McCulllough was opgebouwd rond drie belangrijke concepten:

De WHO heeft wereldwijde terreur gezaaid middels onderstaande drie valse narratieven:

1) SARS-CoV-2 infectie is onaantastbaar. Het kan en zal niet vroegtijdig worden behandeld. De enige reacties op het gebied van volksgezondheid zijn sociale distantie, lock-down en mask-up, en elke zes maanden genetische vaccins nemen zonder dat het einde in zicht is.

2) De COVID-19 vaccins zijn veilig en effectief, zonder dat er vragen mogen worden gesteld door de academische wereld, de reguliere media of collega’s.

3) De enorme menselijke tol van letsels, handicaps en sterfgevallen door het spike-eiwit zijn het gevolg van de infectie met het coronavirus, niet van het zich opstapelende synthetische mRNA dat codeert voor de cellulaire productie en circulatie van hetzelfde langdurige spike-eiwit.

 

https://videowaarheid.nl/video/toespraak-dr-mccullough-in-europees-parlement/

 

Category: vaccinatie

Meer bewijs van IgG4 na mRNA-opnamen (IgG4-video's deel 5, update 109). We bespreken het laatste toenemende bewijsmateriaal van de ongebruikelijke bijwerking bij gevaccineerd mRNA, alleen van de ongebruikelijke opbouw van IgG4-antilichamen. We bespreken wat dit laatste wetenschappelijke rapport aan het licht heeft gebracht en hoe dit aansluit bij de eerdere bevindingen, en blijven ingaan op wat dit zou kunnen betekenen. Het begint erop te lijken dat dit een zeer reële gebeurtenis is die pas na mRNA-vaccinatie wordt waargenomen als de ontvanger van het vaccin niet eerst op natuurlijke wijze is geïnfecteerd.

https://www.youtube.com/watch?v=aRsi4XEG_FA

https://www.nature.com/articles/s41598-023-40103-x

 

Category: natuur

WEF plannen in België - Het Natuurrapport 2023 van het Instituut Natuur- en Bosonderzoek (INBO) wil het eigendomsrecht van landerijen en huizen op de schop. Enkel door massaal onteigenen kan het Vlaamse natuurherstel- en klimaatbeleid opgelegd worden, menen de ambtenaren van dat verzelfstandigd Vlaams agentschap.

https://doorbraak.be/rapport-vlaamse-overheid-vindt-eigendomsrecht-ondergeschikt-aan-natuur/

 

Category: natuur

De felle lichten van grote steden kunnen bij sommige vogels een evolutionaire aanpassing aan kleinere ogen veroorzaken, blijkt uit een nieuwe studie. Onderzoekers ontdekten dat twee gewone zangvogels, de Northern Cardinal en Carolina Wren, die het hele jaar door in de stedelijke kern van San Antonio, Texas leven, ogen hadden die ongeveer 5% kleiner waren dan die van dezelfde soort uit de minder heldere buitenwijken.

Onderzoekers vonden geen verschil in ooggrootte voor twee soorten trekvogels, de Painted Bunting en White-eyed Vireo, ongeacht in welk deel van de stad ze het grootste deel van het jaar woonden. De bevindingen, gepubliceerd in Global Change Biology, hebben implicaties voor de inspanningen voor natuurbehoud te midden van de snelle achteruitgang van de vogelpopulaties in de VS.

https://news.wsu.edu/press-release/2023/09/20/urban-light-pollution-linked-to-smaller-eyes-in-birds/

 

Category: hersenen

Studies uitgevoerd door onderzoekers van het GIGA-instituut van de Universiteit van Luik, met behulp van 7 Tesla MRI met ultrahoog veld, geven een beter inzicht in hoe de slaap wordt gereguleerd en hoe licht onze hersenen stimuleert. Een onderzoeksteam van het ULiège GIGA Instituut probeerde beter te begrijpen hoe licht onze cognitie stimuleert. Licht werkt als een kopje koffie en helpt ons wakker te houden. Daarom raden wij aan om ’s avonds niet te veel licht te gebruiken op onze smartphones en tablets. Dit kan onze slaap verstoren. Aan de andere kant kan hetzelfde licht ons overdag helpen. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat goede verlichting leerlingen op scholen, ziekenhuispersoneel en patiënten, en bedrijfsmedewerkers kan helpen. Het is het blauwe deel van het licht dat hiervoor het meest effectief is, omdat we blauwlichtdetectoren in onze ogen hebben die onze hersenen vertellen over de kwaliteit en kwantiteit van het licht om ons heen.

https://www.gigacrc.uliege.be/cms/c_11872220/en/the-roles-of-the-locus-coeruleus-and-the-thalamus-in-our-sleep-and-brain-stimulation

 

Category: woke

34% van de kinderen die door de Britse genderkliniek puberteitblokkers kregen, kampte met geestelijke gezondheidsproblemen

https://humanevents.com/2023/09/21/34-of-children-put-on-puberty-blockers-by-uk-gender-clinic-suffered-mental-health-issues-new-findings-show

 

Category: zoetstoffen

Aspartaam, een veelgebruikte zoetstof in producten zonder suiker, zoals light frisdrank, zou volgens een nieuwe studie een negatief effect kunnen hebben op het leervermogen en het geheugen, wat kan worden overgedragen op het nageslacht.

https://www.zmescience.com/medicine/aspartame-a-popular-artificial-sweetener-has-now-been-linked-to-learning-and-memory-deficits/

 

Category: hersenen

Traumatisch hersenletsel (TBI) is een belangrijke oorzaak van langdurige invaliditeit en voortijdige sterfte, vooral onder militair personeel en mensen die contactsporten beoefenen. Hoewel substantieel onderzoek de acute en chronische neurologische gevolgen van traumatisch hersenletsel heeft onderzocht, behoeven de verrassende associaties tussen traumatisch hersenletsel en hart- en vaatziekten en een reeks andere niet-neurologische aandoeningen meer onderzoek. Mensen die hersenletsel oplopen, hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van chronische hart- en vaatziekten dan mensen zonder hersenletsel. Een beter begrip van de verbanden tussen hersenletsel en de cardiovasculaire gezondheid op de lange termijn zou aanzienlijke invaliditeit en voortijdige sterfte kunnen helpen voorkomen.

https://hms.harvard.edu/news/brain-injury-increases-risk-cardiovascular-disease

 

Category: hersenen

Category: gebit

Uit een onderzoek waarbij gekeken werd naar volwassenen met en zonder geheugenproblemen met een gemiddelde leeftijd van 67 jaar – en hen onderwierp aan tandheelkundig onderzoek – bleek dat mensen met gezondere tanden en tandvlees minder snel last hadden van achteruitgang van de hersenen, zoals geheugenverlies of een vroeg stadium van geheugenverlies. dementie, volgens de Tohoku University Graduate School of Dentistry in Sendai, Japan.

https://www.mirror.co.uk/news/health/dementia-link-between-brushing-your-31000051

 

Category: hormoonverstoorders

Chemische agentia in de water- en voedselvoorziening vervrouwelijken de menselijke bevolking. Het misdaadsyndicaat – of wat sommigen de ‘Nieuwe Wereldorde’ noemen – doet veel meer dan alleen maar mannelijkheid cultureel aanvallen. Een cruciaal onderdeel van hun gekke plan en aanval is het in het milieu brengen of toelaten van giftige stoffen die demasculinisatie veroorzaken.

https://www.winterwatch.net/2023/09/chemical-agents-in-water-supply-feminize-human-population/

 

 

Videos

 

Die for WIFI - my child did

https://www.youtube.com/watch?v=KHM0mhnEv0Q

 

Klaas Knot en Klaus Schwab bij het Mauritshuis in Den Haag

https://www.youtube.com/watch?v=_9dayYlHrWI

 

De enorme gevolgen van gesloten jeugdzorg

https://www.youtube.com/watch?v=6UtMuaGXd0M

 

How Pharma stole half a triollion from taxpayers

https://www.youtube.com/watch?v=ppdz5e-RZdA

 

Chemours aansprakelijk voor milieuschade door pfas

https://www.youtube.com/watch?v=MOvRIUnXmxs

 

Own Nothing - Be Happy (feat. Klausi McSchwabbin)

https://www.youtube.com/watch?v=InAKOZdsJw0

 

Waarom stijgt de zorgpremie zo extreem ?

https://www.youtube.com/watch?v=yhfVFfgxcXA

 

Excess deaths in 2023 confirmed - Dr. John Campbell

https://www.youtube.com/watch?v=_6xBiyidQ9g

 

Will eating less protein make you younger?

https://www.youtube.com/watch?v=QnBncZ3AmY4

 

Hoe ultrabewerkt voedsel ons ziek maakt

https://www.youtube.com/watch?v=rKMRG4mc6ec

 

Sunlight boosts your metabolism

https://www.youtube.com/watch?v=AHy5V6FGxfU

 

Ex-landbouwgrond als beleggingsproduct natuurclubs

https://www.youtube.com/watch?v=yCILzShAyPI

The truth about Sweden's COVID policy

https://www.youtube.com/watch?v=wC5AG7JDUfY

 

Police state teaser | New Dinesh D'Souza Movie

https://www.youtube.com/watch?v=fsWsUqk2Reg

 

How the European Union is turning into a dictatorship

https://www.youtube.com/watch?v=tTKWEJG1rpM

 

Plant based diets won't help | Peter Ballerstedt

https://www.youtube.com/watch?v=B5eHLWDa7Y8

 

Big Vape: the rise and fall of Juul

https://www.youtube.com/watch?v=7uhfzdsxYWU

 

Big Pharma thriving off diabetes

https://www.youtube.com/watch?v=BC7TeedRlQc

 

Muziek

 

MEAU - Wat ik zocht

https://www.youtube.com/watch?v=sisnTzynYL0

 

Ed Sheeran – Plastic Bag

https://www.youtube.com/watch?v=fQ3X309p04c

 

Calvin Harris, Sam Smith – Desire

https://www.youtube.com/watch?v=wGlA3nbNfc0

 

Bastille, Hans Zimmer – Pompeii MMXXIII

https://www.youtube.com/watch?v=8nfhHBJQXOY

 

Deacon Blue – Dignity

https://www.youtube.com/watch?v=86UzrXGKC2o

 

Eternal Eclipse – Sword of the Chosen

https://www.youtube.com/watch?v=_WJoWO-3xKk

Jamie Miller – Empty Room

https://www.youtube.com/watch?v=QSkDi8mnKuo

 

Lewis Capaldi – Wish You The Best

https://www.youtube.com/watch?v=1jhJCVnyUt0

 

Martin Garrix & Lloyiso – Real Love

https://www.youtube.com/watch?v=aDNRphs9MiY

 

Matteo Bocelli – I’m Here

https://www.youtube.com/watch?v=sKlH3YpKdig

 

Rag’n’Bone Man, P!nk – Anywhere Away from Here

https://www.youtube.com/watch?v=4w--7V1P3yE

 

Susan en Freek – Andersom Net Zo

https://www.youtube.com/watch?v=75eE7c-gnAQ

 

Tadhg Daly – Good Enough

https://www.youtube.com/watch?v=jtTjO5iuFtM

 

Oneliners

 

- Bij covid ging vooral de farmaceutische propaganda viraal

- De heksenjacht is nooit gestopt, nog altijd worden natuurgeneeswijzen gedemoniseerd

- In een echte democratie kan de burger stemmen over belangrijke keuzes

- Wel subsidie op aanschaf van Amerikaanse Tesla's maar gesubsidieerde e-cars uit China zijn een probleem?

- De winnaar van de oorlog tussen Rusland en de Oekraine is al bekend: de wapenindustrie, voor de rest alleen verliezers

- Politici en media die opkomen voor de belangen van het eigen land zijn altijd de vijanden van hen die het globalisme dienen

 

Op zoek naar uitjes voor dit weekend?

 

Musea, attracties en bezienswaardigheden
https://www.nederlandgids.com

 

Rommelmarkten
https://allekringloopwinkels.nl/zoeken/rommelmarkt