De week van Ron

 

 


Waarschuwing
Deze kennis kan je bewustzijn blijvend vergroten

 

 

 

 

Beste verkenner

 

Deze week helaas geen column, ik kom weer uren in mijn dag tekort. Maar uiteraard wel bijna 40 paginaís met de aanraders van deze week dus meer dan genoeg interessante zaken om te lezen en om te bekijken.

 

Ik ben zelf ook wat minder fit deze week, ik weet niet of al die (gras)pollen een rol spelen maar wat irritatie van de keel en gisteravond ineens last van een stijve nek. Maar kan ook door tocht komen, de extreme hoge schumann energie op dit moment (zie nieuwskanaal.com) of emotionele zaken die spelen want deze week ook weer een gesprek gehad bij de instelling van mijn zoon waar hij dagbesteding krijgt en qua nieuw onderzoek nu op de lijst staat ivm wonen in de toekomst.

 

Hij gaat helaas achteruit de laatste jaren qua communicatie en angsten/gedrag dus wij hebben nu hij 24 jaar is geworden echt meer zorg van buitenaf nodig, ons emmertje is na zoveel jaren stress en veel zorg ook wel vol en we worden zelf ook een dagje ouder.

 

Mijn keel kan dus zowel geirriteerd zijn door zooi in de lucht maar ook door emoties, die beelden van die psychopaat in Frankrijk gisteren hakten er ook wel in merkte ik, zeker omdat het daar ook jonge kinderen betrof. Toen we mijn zoon 7 jaar geleden bij een instelling brachten omdat er thuis veel problemen waren qua gedrag zat mijn keel ook dicht, ik kon amper nog praten toen ik daar weg reed. Na drie weken daar weggehaald want ging daar helemaal niet goed, heftige periode destijds dus wil nu geen herhaling.

 

Maar goed, ik ga mijn achterstand qua data weg werken en hoop volgende week weer tijd voor de column te hebben.

 

Fijn weekend,

Ron

 

 

Steun mijn kenniswerk

 

Via deze weg bedank ik alle klanten die mij steunen met hun aankopen in de webwinkel. Door jullie steun kan ik dit kenniswerk hopelijk tot mijn laatste ademzucht blijven doen en de informatie via de website, de dagelijkse nieuwsbrieven en de sociale media blijven delen. Per week verwerk ik ruim 40.000+ nieuwtjes en videos en iedere dag maak ik een een selectie van de belangrijkste zaken en produceer ik wekelijks de week van Ron.

 

Leefbewust webwinkel

 

- Spirulina

- Chlorella

- Tarwegras

- Gerstegras

- Natuurlijke multi

- Psyllium vezels

- Acerola

- Camu Camu

- Rozenbottel

- Maca

- En veel meer

 

https://www.leefbewust.com/webwinkel/

 

 

De aanraders van deze week

 

8.6.2023

 

Category: vaccinatie

Op mRNA gebaseerde Covid-19-vaccins worden zowel vanuit individueel als vanuit volksgezondheidsperspectief als problematisch beschouwd vanwege hun vermogen om de focus van de immuunrespons te verschuiven naar slecht immunogene domeinen van spike-eiwit. Er wordt echter aangenomen dat personen die een enkele dosis van een op mRNA gebaseerd COVID-19-vaccin of maximaal twee doses van een niet-mRNA-vaccin hebben gekregen en vervolgens een symptomatische doorbraakinfectie ervaren, het vermogen behouden om de breed beschermende capaciteit van hun op cellen gebaseerde aangeboren immuunsysteem.

https://www.youtube.com/watch?v=VYEKb0SCKlc

 

Category: diabetes

Beter sporten voor of na de maaltijd om af te vallen en de bloedsuikerspiegel onder controle te houden? Als mensen meer vet verbranden op de dagen dat ze sporten voor het eten, in plaats van erna, waarom vertaalt dit zich dan niet in meer gewichtsverlies?

https://www.youtube.com/watch?v=rEULsB38y10

 

Category: corona

Dr. Jones en vitamine D. Dr. Ros Jones is een gepensioneerd kinderarts die onder de aandacht kwam van de door de Britse regering opgerichte Counter Desinformation Unit. In deze video beschrijft dr. Jones haar (zeer vroege) zorgen over nieuwe medische interventies, en hoe dit ertoe leidde dat ze werd gemeld.

https://www.youtube.com/watch?v=51kmRza2isU

 

Category: who

De globalistische WHO houdt nog steeds vast aan het idee van tirannieke 'vaccinpaspoorten'. Maar het covid-debacle met het "vaccin" heeft terecht het vertrouwen in de publiekelijk getoonde "experts" vernietigd. Leiders van landen kunnen lippendienst bewijzen aan de WHO, maar dit is geen 2019 meer. Het venster van vertrouwen is gesloten.

https://www.youtube.com/watch?v=cNv1Rku9CrA

Category: stikstof

Het boerenbedrog van het stikstofmonster. Het stikstofprobleem is een veelkoppig monster,í zo schrijven Wageningse onderzoekers op de WUR-webpagina dossier stikstof. Uit dit dossier blijkt dat het de wetenschappers van de voormalige Landbouwuniversiteit ontgaat dat het een verzonnen monster is, een monster van Frankenstein, een monster dat geschapen is door wetten en het vastleggen van extreem lage grenswaarden voor de maximaal toegestane uitstoot van stikstof.

https://gezondverstand.eu/2023/06/07/het-boerenbedrog-van-het-stikstofmonster/

 

Category: overheid

Een land krijgt de politici die het verdient

De Nederlandse politiek laat zien dat hoe slecht een leider ook functioneert en mensen liet vallen, de gevestigde orde blijft hem steunen. En dat is het werkelijke probleem, niet capable mensen op hoge posities die beslissingen nemen die tienduizenden mensen iedere dag stress bezorgen.


Het zijn niet alleen de mensen in Groningen of de toeslagouders maar ook de vele ondernemers die het werken onmogelijk werden gemaakt tijdens de covid crisis. Over de miljarden die zijn verdwenen willen ze niet meer praten, ook niet over de aansprakelijk voor de schade aangericht door de niet werkende maatregelen zoals lockdowns en wondermiddelen.


Nu gaan ze weer figuurlijk vechten tegen de windmolens om het klimaat te redden. Maar wanneer snappen ze dat we ons moeten aanpassen aan de natuur ipv denken de natuur te kunnen manipuleren met nieuwe milieuvervuilers en oplossingen die geen echte oplossingen zijn.


De huidige politiek laat zich leiden door globalistische clubs met een sterke zucht naar macht en middelen en zij gaan er vol in. Maar deze schijnoplossingen zullen steeds meer mensen de ogen openen en ook laten zien wie er medeplichtig waren aan de waanzin.


Zij die nog altijd de leugens blijven verdedigen en de kritische geluiden hebben gesmoord. En pas als het de "gelovigen" zelf gaat raken zullen ze begrijpen waarvoor wij ze hebben gewaarschuwd.

Dat zag je deze week weer in het rijke Bloemendaal, nu het beleid ook hun gaat raken wordt het ineens wel een probleem. Dan zijn al die complotverhalen ineens een harde werkelijkheid geworden. Maar soms moeten mensen eerst zelf geraakt worden voordat ze het grote plaatje zien.

 

Category: roken

Brainzapping-technologie helpt rokers om te stoppen

https://www.nature.com/articles/d41586-023-01839-8

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34505368/

 

Category: hersenen

Kan een beter dieet je hersenen jonger maken? Ze gebruikten de hersenscans die aan het begin en het einde van het onderzoek waren gemaakt om de impact van de leefstijlinterventie op het verouderingsproces te onderzoeken. Uit de resultaten bleek dat een vermindering van het lichaamsgewicht van 1% ertoe leidde dat de hersenleeftijd van de deelnemers bijna 9 maanden jonger was dan de verwachte hersenleeftijd na 18 maanden. Deze verzwakte veroudering ging gepaard met veranderingen in andere biologische maatregelen, zoals verminderde levervet en leverenzymen. Eerder is aangetoond dat toename van levervet en productie van specifieke leverenzymen de gezondheid van de hersenen bij de ziekte van Alzheimer negatief beÔnvloeden.

https://in.bgu.ac.il/en/pages/news/avidan_shai_green_brain.aspx

 

Category: hersenen

Geavanceerde biologische veroudering kan het risico op depressie of angst op middelbare leeftijd voor oudere volwassenen verhogen, volgens een recente studie gepubliceerd in Nature Communications.

https://news.feinberg.northwestern.edu/2023/06/07/biological-aging-increases-risk-of-depression-anxiety-in-adults/

 

Category: hersenen

COVID-19 kan ervoor zorgen dat hersencellen samensmelten. Onderzoekers van de Universiteit van Queensland hebben ontdekt dat virussen zoals SARS-CoV-2 ervoor kunnen zorgen dat hersencellen samensmelten, waardoor storingen ontstaan die leiden tot chronische neurologische symptomen. Professor Massimo Hilliard en Dr. Ramon Martinez-Marmol van het Queensland Brain Institute hebben onderzocht hoe virussen de functie van het zenuwstelsel veranderen.

https://www.uq.edu.au/news/article/2023/06/covid-19-can-cause-brain-cells-fuse%E2%80%99

 

Category: Pfizer

De voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer heeft zich aangesloten bij een groeiend aantal gewaardeerde experts om te bevestigen dat hij geen bewijs vindt voor het bestaan van een COVID19-virus. De beoordeling van dr. Michael Yeadon komt overeen met de bevindingen die worden beschreven in ons nieuwe boek, 'Slaying the Virus and Vaccine Dragon'.

https://principia-scientific.com/finallypfizers-former-top-scientist-agrees-with-psi-no-covid-virus/

 

Category: gebit

Wetenschappers in Schotland proberen te achterhalen waarom bepaalde bacteriŽn tandvleesaandoeningen veroorzaken, waardoor mensen een groter risico lopen op een hartaanval.

https://www.abdn.ac.uk/news/17079/

 

Category: vaccinatie

Vier volledig COVID-19 gevaccineerde piloten van Singapore Airlines stierven plotseling in mei 2023

https://www.globalresearch.ca/pilot-deaths-four-fully-covid-19-vaccinated-singapore-airlines-pilots-died-suddenly-may-2023/5821628

 

Category: vrouw

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat veel van deze beloften gebaseerd zijn op chemicaliŽn die ook gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid, waaronder hormoonontregelende chemicaliŽn die de vruchtbaarheid en voortplanting, de groei van de foetus en de ontwikkeling van het kind kunnen verstoren.

https://theconversation.com/the-ugly-side-of-beauty-chemicals-in-cosmetics-threaten-college-age-womens-reproductive-health-206572

 

Category: wuhan

Waarom financierde USAID het laboratorium in Wuhan? Belastingbetalers financierden de creatie van dodelijke ziekteverwekkers. De laatste openbare toespraak van Dwight Eisenhower als president wordt het best herinnerd vanwege zijn waarschuwing over de opkomst van het militair-industriŽle complex.

Maar in zijn toespraak zat nog een andere grimmige profetie, een die grotendeels is vergeten, maar nog steeds net zo belangrijk is.

https://unherd.com/2023/06/why-did-usaid-fund-the-wuhan-lab/

 

Category: EMF

Hebben elektromagnetische velden die in telecommunicatie worden gebruikt invloed op wilde plantensoorten? Een controle-impactstudie uitgevoerd in het veld. De effecten van blootstelling aan RF-EMF op milieurelevante niveaus kunnen permanent en onomkeerbaar zijn bij planten die groeien in de open natuurlijke omgeving, maar deze effecten zijn beperkt tot specifieke soorten.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1470160X23004090

 

Category: overheid

Belangenverstrengeling, corruptie en andere manieren van fout handelen moeten juŪst altijd benoemd kunnen worden. De betrouwbaarheid van de overheid en andere instituties in twijfel trekken is ďondermijnendĒ volgens de AIVD. Een enorm gevaarlijke stellingname.

https://twitter.com/fvdemocratie/status/1666511255853473804

 

7.6.2023

 

Category: mentaal

Eenzaamheid is veel meer dan alleen een slecht gevoel - het schaadt zowel de individuele als de maatschappelijke gezondheid. Het wordt in verband gebracht met een groter risico op hart- en vaatziekten, dementie, beroerte, depressie, angst en vroegtijdig overlijdenĒ, zei hij. Uit een onderzoek uit 2019 bleek dat 58 procent van de Amerikanen aangaf zich eenzaam te voelen, volgens een rapport van de University of California Los Angeles Loneliness Scale.

https://news.miami.edu/stories/2023/06/loneliness-is-far-more-than-just-a-bad-feeling.html

 

Category: baby

Een klein deel van de te vroeg geboren baby's ontwikkelt prematuriteitsretinopathie, een belangrijke oorzaak van blindheid bij kinderen, die in het ernstigste geval kan leiden tot de vorming van lekkende bloedvaten die het gezichtsvermogen en netvliesloslating eerder belemmeren dan verbeteren.

Het klinkt alsof galzuur in het oog pijn zou doen, maar wetenschappers denken dat het stimuleren van een van zijn receptoren daadwerkelijk kan helpen het gezichtsvermogen van premature pasgeborenen te beschermen.

https://jagwire.augusta.edu/category/news-releases/

 

Category: senioren

Wonen in de buurt van ďvoedselmoerasĒ kan risico op beroerte verhogen. Volwassenen van 50 jaar en ouder die in de buurt van fastfood en ongezonde voedselomgevingen woonden die bekend staan als ďvoedselmoerassenĒ, hadden een hoger risico op een beroerte in vergelijking met degenen die in gebieden woonden met minder winkels en fastfoodkeuzes, volgens voorlopig onderzoek dat zal worden gepresenteerd op de International Stroke Conference 2023 van de American Stroke Association. De bijeenkomst, die persoonlijk en virtueel zal worden gehouden in Dallas, van 8 tot 10 februari 2023, is een bijeenkomst van wereldklasse voor onderzoekers en clinici die zich toeleggen op de wetenschap van beroerte en hersengezondheid.

https://www.leefbewust.com/wonen-in-de-buurt-van-voedselmoeras-kan-risico-op-beroerte-verhogen/

 

Category: autisme

Oudere autistische volwassenen hebben een aanzienlijk hoger risico op letsel, vooral door zelf toegebracht letsel, en lichamelijke aandoeningen zoals diabetes type 2, bloedarmoede, hartfalen en COPD. Dit blijkt uit een grootschalige registerstudie van het Karolinska Institutet, gepubliceerd in The Lancet Healthy Longevity.

https://news.ki.se/autistic-adults-at-substantial-risk-of-injuries-and-age-related-conditions

https://www.thelancet.com/journals/lanhl/article/PIIS2666-7568(23)00067-3/fulltext

 

Category: wuhan

De vleermuisvrouw van China vreesde dat Covid tijdens de eerste dagen van de pandemie uit het geheime Wuhan-laboratorium had kunnen ontsnappen

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12165105/Chinas-bat-woman-feared-Covid-escaped-Wuhan-lab.html

 

Category: darmen

Antibiotica beÔnvloeden de samenstelling en dynamiek van het darmmicrobioom. Behandeling met antibiotica leidt niet alleen tot een verlies aan biodiversiteit van micro-organismen, maar bevordert vaak ook de selectie van resistente bacteriestammen. Het is onduidelijk hoe het microbioom reageert op herhaalde antibioticatherapie. In een preklinische studie gebruikte een internationaal onderzoeksteam onder leiding van twee DZIF-wetenschappers metagenoom- en kweekanalyses om evolutionaire mechanismen te identificeren die bijdragen aan de veerkracht van de microbiŽle gemeenschap na herhaalde toediening van antibiotica.

https://www.dzif.de/en/how-gut-microbiome-responds-antibiotics

 

Category: emf

Een nieuwe case-controlstudie laat zien dat de nabijheid van hoogspanningslijnen het risico verhoogt op leukemie bij kinderen

https://ehtrust.org/newstudy-powerlines-near-homes-linked-to-leukemia/

 

Category: man

Mannelijke masturbatie zou de kans op het krijgen van nakomelingen kunnen vergroten, suggereert onderzoek

https://news.sky.com/story/male-masturbation-could-increase-chances-of-having-offspring-study-suggests-12897870

 

Category: klimaat

Wie stopt de warmtepompgekte? Bij vervanging van een cv-ketel wordt vanaf 2026 een (hybride) warmtepomp verplicht. Het is een schadelijke verplichting, omdat het om te beginnen de netcongestie en de stroomtekorten verergert.

https://www.wyniasweek.nl/duur-schadelijk-en-minimale-broeikasgasbesparing-wie-stopt-de-warmtepompgekte/

 

Category: zoetstoffen

Zoetje beschadigt DNA. De kunstmatige zoetstof sucralose kan volgens een nieuw onderzoek het DNA-materiaal in onze cellen beschadigen

https://www.faqt.nl/recent/zoetje-beschadigt-dna/

 

Category: oversterfte

Is de extreme oversterfte een bedreiging van de Staatsveiligheid?

https://gijsvanloef.nl/2023/06/07/is-de-extreme-oversterfte-een-bedreiging-van-de-staatsveiligheid/

 

Category: Wuhan

De Atlantische Oceaan onthult CNN-verbod op het melden van mogelijk Wuhan Lab-ongeval, vanwege "racisme". Uit gelekte interne CNN-enquÍte blijkt dat hun eigen bevooroordeelde COVID-verslaggeving het wantrouwen van kijkers veroorzaakte.

https://disinformationchronicle.substack.com/p/the-atlantic-exposes-cnn-ban-on-reporting

 

Category: corona

Tijdens de coronacrisis is de gezonde mens gekaapt | Gesprek met Erwin Annys. Erwin Annys is arts en auteur van het boek īFactcheck: Neen - Niet elke arts deelt de mening van de televisie-expert.ī In dit gesprek met Ad Verbrugge blikt hij terug op wat ons overkomen is de afgelopen jaren. "Het is een oorlogssituatie geweest in het ziekenhuis", zegt hij. Voor het beleid heeft hij geen goed woord over: "Voor mij was het duidelijk, dit heeft niets meer met geneeskunde te maken". Hij spreekt zelfs van georkestreerde misleiding en zegt dat het beleid meer schade heeft toegebracht dan verminderd. Al met al een kiezelharde aanklacht aan het adres van medici, farmaceuten, politici en televisie-experts.

https://www.youtube.com/watch?v=Cg1E5IonaRA

 

Category: energie

Er is bezorgdheid geuit over de verwijdering van zonnepanelen nadat een recent BBC-artikel onthulde dat zonnepanelen een ecologische ramp kunnen zijn. Het citaat zegt dat het tegen 2050 een afvalberg zal zijn, tenzij we recycleketens op gang krijgen, zei Sky News-host Liz Storer. Blijkt dat deze dingen een maximale levensduur van 25 jaar hebben, en dan is het hallo stortplaats.

https://www.youtube.com/watch?v=HMfEpNmwV58

 

Category: energie

Volgens de Britse regering liggen er tientallen miljoenen zonnepanelen in het VK. Maar de gespecialiseerde infrastructuur om ze te slopen en te recyclen ontbreekt.

https://www.bbc.com/news/science-environment-65602519

 

Category: vaccinatie

Duitse advocaten dienen honderden rechtszaken in over letselschade door COVID-19. TrialSite News berichtte onlangs over verwondingen door COVID-19-vaccinaties in Duitsland, en het gevoel dat dit kwetsbare, risicovolle cohort zich bijna in de steek gelaten voelde door de Duitse regering toen de Duitse samenleving uit de COVID-19-pandemie stapte. In dat stuk was de advocaat van de aanklager, Tobias Ulrich, van het advocatenkantoor Rogert & Ulbrich te zien. De vraag naar hun advies is explosief gestegen tijdens de COVID-19-pandemie en het bijbehorende massale vaccinatieprogramma. Met meer dan 5.000 consultatieverzoeken hebben ze 1.400 klanten verzameld en tot op heden hebben ze 250 individuele rechtszaken aangespannen met betrekking tot post-COVID-19-vaccinschade bij districtsrechtbanken in heel Duitsland. Ulbrich meldt dat er gemiddeld 40 klanten per week worden toegevoegd.

https://www.youtube.com/watch?v=sjnZID_bO58

 

Category: onrecht

Ireland's Dirty Laundry. Deze documentaire is gebaseerd op de getuigenissen van degenen die in de beruchte Magdalene Laundries in Ierland werkten en vertelt het volledige, schokkende verhaal van een beschamend systeem, gecreŽerd door de Ierse staat maar ondersteund door alle lagen van de Ierse samenleving, dat meer dan 10.000 vrouwen decennialang tot slaaf maakte.


We onderzoeken niet alleen waarom en hoe het Magdalena-fenomeen is ontstaan, maar ook hoe het zo lang ongestoord kon voortbestaan. Op elk niveau Ė gezin, parochie en staat Ė keurde de Ierse samenleving op zijn best een oogje dicht; in het slechtste geval ondersteunde, faciliteerde en profiteerde het zelfs van de werking van deze instellingen, terwijl het stigma en de schaamte van de vrouwen die daar gevangen zaten, in stand werd gehouden.


Deze baanbrekende documentaire is een vernietigende aanklacht tegen de manier waarop kerk, staat en samenleving hebben samengespannen om een hele generatie van hun eigen zusters en dochters op te sluiten, het zwijgen op te leggen en te schande te maken. Ze zwijgen niet langer en dit is hun verhaal.

https://www.youtube.com/watch?v=ubCkusLAD6g

 

Category: vvd

Waarom stapt u niet op? | Sandra vs Rutte. Inbreng van Sandra Beckerman tijdens het debat over het rapport van de Parlementaire EnquÍtecommissie Aardgaswinning Groningen.

https://www.youtube.com/watch?v=n4C-DpZ-DMc

 

Category: water

De letterlijk eenvoudigste manier om buikvet te verliezen, begin de dag met 0.5 liter water

https://www.youtube.com/watch?v=Q3u6mi9IycE

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18787524/

https://academic.oup.com/jcem/article/92/8/3334/2598681?login=false

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4121911/

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1038/oby.2007.506

https://www.nature.com/articles/1601904

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4901052/

 

Category: usa

What if? Een speech van 14 jaar geleden en die nog steeds aktueel is waarbij Ron Paul liet zien wat het echte probleem van de VS is, ook nu zg je bij de Nordstream aanslag en de oorlog de rol van de VS. Toen zij een land binnenvielen op basis van leugens zwegen de deugmedia in alle talen en deden mee aan het demoniseren van een volk.

https://www.youtube.com/watch?v=hWxolFgvcIc

 

Category: slaap

Onderzoekers hebben bewijs gevonden dat de korte periode waarin je in slaap valt een goede plek kan zijn voor dromen die creatief denken en probleemoplossing vergemakkelijken. De bevindingen dragen bij aan het groeiende bewijs dat de vroegste slaapfase kan worden aangewend en begeleid om de creativiteit te vergroten.

https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/quick-catnaps-may-spark-creativity

 

Category: vaccinatie

Waarom de sterfgevallen door myocarditis door het Covid-vaccin in Zuid-Korea er zo toe doen. Toen ik gisteren schreef dat een Koreaans onderzoek suggereerde dat honderden gezonde jonge volwassenen waren gestorven aan myocarditis na mRNA-prikken, bedoelde ik niet te suggereren dat dit de ENIGE sterfgevallen waren door de injecties.

https://alexberenson.substack.com/p/update-why-the-covid-vaccine-myocarditis

 

Category: vaccinatie

Doodvonnis voor miljoenen. WHO, EU lanceren nieuw wereldwijd vaccinpaspoortinitiatief. Technologie-expert Michael Rectenwald, Ph.D., vertelde The Defender dat, onder het mom van het behoud van vrijheid, een digitaal paspoortsysteem ďbeperkingen op beweging en leven betekent voor de niet-gevaccineerde en gedwongen vaccinatie om deel te nemen aan het leven.Ē

https://childrenshealthdefense.org/defender/who-eu-global-vaccine-passport-initiative/

 

Category: desinformatie

FDA's Rumour Control Hub moedigt publiek aan om verkeerde informatieverspreiders te verraden. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft een bijgewerkte "Rumor Control"-hub gelanceerd om het publiek ertoe aan te zetten de verspreiding van "verkeerde informatie" te helpen stoppen, die het bureau definieerde als "vals, onnauwkeurig of misleidend opzettelijk en onopzettelijk verspreiden".

https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-rumor-control-misinformation-spreaders/

 

Category: darmen

Elke drie tot vijf dagen worden alle cellen aan de binnenkant van de menselijke darm vervangen. Die constante aanvulling van cellen helpt de darmwand om de schade te weerstaan die wordt veroorzaakt door voedsel dat door het spijsverteringskanaal gaat. Deze snelle celvernieuwing is afhankelijk van darmstamcellen, die aanleiding geven tot alle andere soorten cellen die in de darm worden aangetroffen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat die stamcellen sterk worden beÔnvloed door voeding, wat hen kan helpen gezond te blijven of hen kan stimuleren om kanker te krijgen.

https://news.mit.edu/2023/omer-yilmaz-exploring-links-between-diet-and-cancer-0525

 

Category: pesticide

Een molecuul dat aanvankelijk werd ontwikkeld om tuberculose te behandelen, maar het laboratorium niet als antibioticum kon verlaten, toont nu veelbelovend als een krachtige vijand voor onkruid dat onze tuinen binnendringt en boeren elk jaar miljarden dollars kost. Hoewel het mislukte antibioticum niet geschikt was voor zijn oorspronkelijke doel, ontdekten wetenschappers van de Universiteit van Adelaide dat door de structuur aan te passen, het molecuul effectief werd in het doden van twee van de meest problematische onkruiden in AustraliŽ, eenjarig raaigras en wilde radijs, zonder de bacteriŽle en menselijke cellen.

https://www.adelaide.edu.au/newsroom/news/list/2023/05/23/failed-antibiotic-now-a-game-changing-weed-killer-for-farmers

 

Category: virus

Onomstotelijk bewijs dat virussen en besmetting niet bestaan? Oordeel zelf. Het eerste principe van degelijke journalistiek is hoor en wederhoor. Elk verhaal kent verschillende kanten. Zo'n twee jaar lang, en nog, wordt ons voorgehouden, en dit niet alleen in de gevestigde maar vaak ook in de nieuwe of alternatieve media, dat de zogenaamde bacterie-theorie feitelijk juist en bewezen is. Dit was misschien wel het meest omvangrijke hypnotisch suggestieve proces ooit over de mensheid uitgestrooid. Het wordt vandaag de dag nog steeds geloofd.


Nu is het tijd dat anderen aan het woord komen. We luisteren naar stemmen uit het verleden, ten tijde van de vermeende Spaanse griep in 1918 en uitbraken van polio in de jaren 1950'. Verslagen van artsen die de meest verwoede pogingen ondernamen om te bewijzen dat bacteriŽn en virussen bestaan en de dragers zijn van ziekten die patiŽnten vervolgens door kunnen geven aan anderen via contact of via de lucht.

https://www.bitchute.com/video/lYU2oYq93bpL/

 

6.6.2023

 

Category: nieren

Het vervangen van koolhydraten door eiwitten lijkt de mortaliteit voor mensen met CKD te verminderen.

 

Een koolhydraatarm en suikerarm dieet zou de levensverwachting van volwassenen met chronische nierziekte (CKD) kunnen verhogen, volgens nieuw collegiaal getoetst onderzoek.

https://newsroom.taylorandfrancisgroup.com/lowering-dietary-intake-of-carbohydrate-and-sugar-could-benefit-adults-with-chronic-kidney-disease-study-suggests/

 

Category: ontstekingen

Als we ruzie krijgen met onze partner, verlagen we het vermogen van ons immuunsysteem om wonden te genezen. Na een ruzie met iemand die dichtbij ons staat, duurt wondgenezing een dag langer. Een verhitte discussie verhoogt ook de mate van ontsteking in het lichaam.

https://medischdossier.org/blessures-genezen-langzamer-na-partnerruzie/

 

Category: big oil

Een klein Nigeriaans dorp zonder drinkbaar water, duurzame landbouw of visserij heeft olie. Gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, heeft de gewelddadige verwoesting die volgde tussen de militanten en de regering als gevolg van hebzucht een rimpeleffect op de wereldwijde olie-industrie.

https://www.youtube.com/watch?v=GuYpIeDCc9U

 

Category: censuur

Waarom worden mensen met afwijkende meningen en afwijkend gedrag publiekelijk veroordeeld en uitgesloten? Wat gebeurt er met mensen die worden verstoten? Waarom worden mensen agressiever en radicaliseren ze? Waarom polariseert onze samenleving? Wat is de rol van social media? En hoe verlamt de angst voor uitsluiting onze politieke en culturele instituties?


Fidan en Kees kennen elkaar al jaren en zijn het vaak met elkaar oneens. Hun discussies zijn openhartig en ongezouten eerlijk. In hun onderlinge gesprekken in De doe-het-zelf Dictatuur nemen ze ook hun eigen rol en ervaringen onder de loep. Zo duiken ze samen diep in de maatschappelijke conflictgebieden van vandaag. Ze ontdekken aangrijpende verhalen en spreken met controversiŽle mensen. Maar zonder dat ze dat van tevoren beseften, worden ze gaandeweg zelf ook onderdeel van het verhaal. Dat leidt tot radicale keuzes en een zeer onverwachte ontknoping.

https://www.youtube.com/watch?v=mv5b3iLjwYY

 

Category: kwik

Tandarts maakt nieuwe amalgaam-kwik-tandvulling en daarbij komen giftige hoeveelheden kwik vrij

https://www.youtube.com/watch?v=-C5OCZK0l-s

 

Category: monsanto

Geloven chemische bedrijven dat hun producten veilig zijn of willen ze gewoon dat wij geloven dat het veilig is? Agrochemische bedrijven beweren dat glyfosaat veilig is voor mens, dier en milieu. Maar opkomend wetenschappelijk onderzoek naar de dodelijke verstoring van het darmmicrobioom door glyfosaat, het verlammende effect ervan op de eiwitsynthese en de impact ervan op het vermogen van het lichaam om zwavel te gebruiken en te transporteren Ė om nog maar te zwijgen van verschillende baanbrekende rechtszaken Ė vertelt een heel ander verhaal. In Toxic Legacy levert senior onderzoeker Stephanie Seneff, PhD, overtuigend bewijs op basis van talloze gepubliceerde, collegiaal getoetste onderzoeken - allemaal in openhartige, verhelderende en altijd toegankelijke taal.

https://www.youtube.com/watch?v=qdDq4CNMQgo

 

Category: milieu

De Schepper versus de Klimaatcultus. Om de nieuwe milieureligie die over de hele wereld wordt gepromoot te begrijpen, is het belangrijk om te zien hoe evolutie en sciŽntisme fundamenteel zijn voor haar overtuigingen. Als je dit mist, denk je misschien dat het onschadelijk is om het in een of andere vorm te omarmen. Een Christusloos wereldbeeld is echter het eerste geloofsartikel in dit nieuwe geloofssysteem, compleet met zijn eigen redders, zondaars en zelfs eindtijdtheologie over hoe de wereld zal eindigen. Terwijl de kerk wereldwijd worstelt met hoe te reageren, wenden we ons tot de Schriften en ontdekken dat er antwoorden zijn van Genesis tot Openbaring.

https://www.youtube.com/watch?v=pUXd3VV9fgI

 

Category: vetten

Hoe plantaardige oliŽn (ook bekend als zaadoliŽn) je lichaam en gezondheid vernietigen. Vandaag hebben we gezelschap van Dr. Chris Knobbe om te bespreken hoe plantaardige oliŽn (ook wel zaadoliŽn genoemd) en bewerkte voedingsmiddelen je lichaam en gezondheid volledig vernietigen. Er staat het woord 'plantaardig' in, dus hoe slecht kan plantaardige olie zijn, toch?

https://www.youtube.com/watch?v=8mfD1hVw_10

 

Category: medicatie

De duistere kant van aromataseremmers. In deze video duik ik in de wereld van aromataseremmers en onderzoek ik hoe ze het menselijk lichaam beÔnvloeden. Aromataseremmers zijn vaak voorgeschreven medicijnen die worden gebruikt bij de behandeling van bepaalde soorten borstkanker. Door het aromatase-enzym te blokkeren, verminderen AI's effectief de oestrogeenproductie, die de groei van hormoonreceptor-positieve borsttumoren kan onderdrukken. Ik bespreek de drie belangrijkste soorten aromataseremmers: niet-steroÔde aromataseremmers (zoals anastrozol en letrozol), steroÔde aromataseremmers (exemestaan) en selectieve oestrogeenreceptorafbrekers (SERD's) zoals fulvestrant. Elk type werkt anders om de oestrogeenproductie te remmen en de oestrogeensignalering in borstkankercellen te blokkeren.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOTn19SviPY

 

Category: who

Op 5 juni hebben de Europese Commissie en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de lancering aangekondigd van een baanbrekend digitaal gezondheidspartnerschap. De WHO zal het systeem van de Europese Unie (EU) voor digitale COVID-19-certificering overnemen 'om een wereldwijd systeem op te zetten dat de wereldwijde mobiliteit zal helpen vergemakkelijken en burgers over de hele wereld zal beschermen tegen voortdurende en toekomstige gezondheidsbedreigingen.' Dit is de eerste bouwsteen van het WHO Global Digital Health Certification Network (GDHCN) dat een breed scala aan digitale producten zal ontwikkelen 'om iedereen een betere gezondheid te bieden.'

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_23_3043

 

Category: lockdown

Hoe heeft de COVID-pandemie de samenleving schade berokkend? In het begin van de Covid-pandemie ontstond de bezorgdheid dat lockdown en andere niet-farmaceutische interventies aanzienlijke multidimensionale schade aan de samenleving zouden toebrengen. Dit document evalueert uitgebreid de wereldwijde stand van kennis over deze negatieve sociale effecten, met de nadruk op hun type en omvang in 2020 en 2021.

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4447806

 

Category: booster

Uit een nieuwe studie is gebleken dat de meeste Amerikaanse volwassenen weigeren nog meer COVID-19 booster-injecties te nemen, aangezien de Centers for Disease Control (CDC) rapporteren over significante verschillen tussen de gezondheidsbeschermingsmogelijkheden van degenen die het vaccin niet hebben gehad versus degenen wie heeft.

https://amgreatness.com/2023/06/05/most-u-s-adults-rejecting-covid-booster-shots/

 

Category: weer

Australische bosbranden hebben waarschijnlijk bijgedragen aan het meerjarige La NiŮa. De catastrofale Australische bosbranden in 2019-2020 hebben bijgedragen aan het afkoelen van de oceaan op duizenden kilometers afstand, waardoor de tropische Stille Oceaan uiteindelijk een zeldzame meerjarige La NiŮa-gebeurtenis werd die pas onlangs verdween.

https://news.ucar.edu/132892/australian-bushfires-likely-contributed-multiyear-la-nina

 

Category: klimaat

Gesimuleerde vulkaanuitbarstingen kunnen ons vermogen om het klimaat op korte termijn te voorspellen opblazen, volgens een nieuwe studie gepubliceerd in Science Advances. Het onderzoek, geleid door het National Center for Atmospheric Research (NCAR), constateert dat de manier waarop vulkaanuitbarstingen in klimaatmodellen worden weergegeven, het vermogen van de modellen kan maskeren om nauwkeurig variaties in zeeoppervlaktetemperaturen in de tropische Stille Oceaan te voorspellen die zich over meerdere jaren ontvouwen. tot een decennium.

https://news.ucar.edu/132890/predictive-power-climate-models-may-be-masked-volcanoes

 

Category: vaccinatie

Myocarditis door mRNA Covid-prikken heeft wereldwijd waarschijnlijk honderden gezonde jonge volwassenen gedood, suggereert een nieuwe studie. Zuid-Koreaanse toponderzoekers zeggen dat mRNA-injecties veel meer plotselinge hartdood veroorzaakten bij mensen onder de 45 jaar dan artsen zich realiseerden of rapporteerden.

https://alexberenson.substack.com/p/breaking-myocarditis-from-mrna-covid

 

Category: emf

ICNIRP blijft het EMF-beleid bij de WHO domineren, volgens documenten die beschikbaar zijn gesteld aan Microwave News. De International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection is een particuliere, zichzelf in stand houdende, geheimzinnige groep wiens blootstellingslimieten over de hele wereld worden gehanteerd.

https://microwavenews.com/short-takes-archive/icnirp-still-runs-rf-who

 

Category: fauci

Er is een nieuwe Fauci in de stad. Arts en documentairemaker Dr. Bob Gill en komiek Russell Brand bespreken het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem en de benoeming door president Biden van Dr. Monica Bertagnolli Ė die honderden miljoenen aan Pfizer-financiering heeft ontvangen Ė om de National Institutes of Health te leiden.

https://childrenshealthdefense.org/defender/bob-gill-new-fauci-national-institutes-of-health-rb/

 

Category: corona

Artsen spreken zich uit tegen COVID-beleid, roepen op tot hervorming. Het onlangs gelanceerde Global Health Project heeft een video uitgebracht - "The Oath" - waarin artsen het effect beschrijven op artsen, patiŽnten en het gezondheidszorgsysteem van het tot zwijgen brengen van afwijkende meningen tijdens de COVID-19-pandemie.

https://childrenshealthdefense.org/defender/physicians-speak-out-covid-policies-reform

 

Category: hersenen

Studie verbindt voedingsstoffen, hersenstructuur, cognitie bij gezond ouder worden. Gerapporteerd in het Journal of Nutrition, ontdekte de studie dat bloedmarkers van twee verzadigde vetzuren, samen met bepaalde omega-6, -7 en -9 vetzuren, correleerden met betere scores op geheugentests en met grotere hersenstructuren in de frontale , temporale, pariŽtale en insulaire cortex.

https://news.illinois.edu/view/6367/1420919607

https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0022316623354853

 

Category: angst

De pandemie en de nasleep ervan hebben de angst naar een nieuw niveau getild. Maar de oorzaken van angstgerelateerde aandoeningen, waaronder obsessief-compulsieve spectrumstoornis (OCSD), zijn nog steeds onduidelijk. In een nieuwe studie ontdekten wetenschappers van de University of Utah Health inzichten in het belang van een klein celtype in de hersenen - microglia - bij het beheersen van angstgerelateerd gedrag bij laboratoriummuizen. Van oudsher wordt gedacht dat neuronen, het overheersende hersenceltype, het gedrag sturen.

https://www.eurekalert.org/news-releases/991450

 

Category: oestrogeen

Vrouwen die orale oestrogeenhormonen gebruiken, kunnen een verhoogd risico op hoge bloeddruk hebben. Vrouwen die oestrogeenhormoonpillen gebruiken om symptomen van de menopauze te verlichten, hebben volgens nieuw onderzoek meer kans op het ontwikkelen van hoge bloeddruk dan vrouwen die andere vormen van de medicatie gebruiken.

https://www.heart.org/en/news/2023/06/05/oral-estrogen-therapy-for-menopause-may-increase-high-blood-pressure-risk

 

Category: energie

Het San Onofre-syndroom - De erfenis van kernenergie. Nuclear Power's Legacy is gedurende 12 jaar gefilmd en vertelt op dramatische wijze hoe inwoners van Zuid-CaliforniŽ samenkwamen om de sluiting van een verouderde kerncentrale af te dwingen. Maar de viering van hun overwinning is van korte duur als de gemeenschap hoort van plannen om de 3 miljoen ton dodelijk nucleair afval voor onbepaalde tijd ter plaatse op te slaan - een syndroom waar nu alle 84 kernreactorlocaties in heel Amerika mee te maken hebben.

https://sanonofresyndrome.com/

 

Category: corona

Tijdens de eerste 15 maanden van de COVID-19-pandemie leden mensen in economisch achtergestelde buurten in een grote Amerikaanse stad infectiepercentages die tot 10 keer zo hoog waren als hun tegenhangers in rijkere buurten, zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Texas in Austin.

https://news.utexas.edu/2023/06/01/vulnerable-neighborhoods-bore-brunt-of-pandemic-well-into-its-2nd-year/

 

 

Category: toxines

Een nieuwe studie die de studie van eerder dit jaar herziet die de aanhoudende hysterie van gasfornuizen op gang bracht, biedt geen betrouwbaar bewijs voor de beleidsvorming op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot de schade die gasfornuizen aan kinderen in Noord-Amerika toebrengen.

https://junkscience.com/2023/06/gas-stove-study-busted/

 

Category: pfas

Meer dan 1.400 pesticiden bevatten actieve ingrediŽnten die voldoen aan de definitie van Maine voor de giftige "voor altijd chemicaliŽn" bekend als PFAS, volgens een nieuwe analyse van gegevens van de staat door onderzoekers van de Environmental Working Group.

https://www.ewg.org/news-insights/news-release/2023/06/maine-data-unveils-troubling-trend-55-pfas-related-chemicals

 

5.6.2023

 

Category: media

Factchecken is een vak, herinnert u zich deze nog

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_23_3043

https://www.nu.nl/nucheckt/6074477/nucheckt-beweringen-over-europees-vaccinatiepaspoort-ongefundeerd.html

 

Category: pfas

Slechts enkele dagen voor de start van een rechtszaak in South Carolina over PFAS-verontreiniging van drinkwater, zeiden DuPont en twee gerelateerde bedrijven dat ze bijna $ 1,2 miljard zouden betalen om aansprakelijkheidsclaims te schikken die waren ingediend door openbare watersystemen die de overgrote meerderheid van de Amerikaanse bevolking bedienen.

https://www.thenewlede.org/2023/06/dupont-corteva-chemours-to-pay-1-2-billion-to-settle-pfas-water-contamination-claims/

 

Category: lockdown

Werkten de lockdowns? Het vonnis over Covid-beperkingen. De resultaten van onze meta-analyse ondersteunen de conclusie dat de lockdowns in het voorjaar van 2020 een verwaarloosbaar effect hadden op de COVID-19-sterfte.

Dit resultaat komt overeen met de opvatting dat vrijwillige gedragsveranderingen, zoals social distancing, een belangrijke rol hebben gespeeld bij het verminderen van de pandemie.

https://iea.org.uk/publications/did-lockdowns-work-the-verdict-on-covid-restrictions/

 

Category: eu

In de praktijk was het de EU gebruikt een QR-systeem om vrij verkeer van personen in te perken, op basis van speculatieve redeneringen en niet onderbouwde stellingen.

https://twitter.com/mrtbollen/status/1665719254233018369

 

Category: onrecht

Als de Britse pers eerlijk, ijverig en kritisch over deze zaak had bericht, zou Julian dan vandaag in de Belmarsh-gevangenis zitten? Ik geloof het niet. Ik denk niet dat hij een dag in de gevangenis zou hebben doorgebracht.

https://twitter.com/declassifiedUK/status/1662052284002361344

 

Category: who

Een recent persbericht kondigt een nieuw partnerschap aan tussen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de miljarden dollars kostende Rockefeller Foundation. Het stelt dat het doel is om de zogenaamde 'Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence' van de WHO te versterken en beschrijft hoe de Rockefellers 5 miljoen dollar investeren in 'partners die samenwerken met de WHO', blijkbaar met als doel 'wereldwijde netwerken voor ziekteverwekkers te cultiveren'. opsporing en versterking van de paraatheidscapaciteiten voor pandemieŽn.Ē

https://www.dr-rath-foundation.org/2023/06/the-whos-new-partnership-with-the-rockefeller-foundation-birds-of-a-feather-sticking-together/

 

Category: lockdown

Studie beschrijft uitgebreide nevenschade van COVID-19-lockdowns

https://www.dr-rath-foundation.org/2023/06/study-details-wide-ranging-collateral-damage-of-covid-19-lockdowns/

 

Category: censuur

Syngenta's SWAT team - Interne bestanden onthullen geheime strategieŽn om de wetenschap te beÔnvloeden mbt onkruidverdelger. In de Guardian van vandaag en in The New Lede doe ik verslag van een reeks interne bedrijfsdossiers en andere documenten die onthullen hoe de wereldwijde chemische gigant Syngenta in het geheim heeft geprobeerd om wetenschappelijk onderzoek te beÔnvloeden naar verbanden tussen zijn best verkopende onkruidverdelger en de ziekte van Parkinson.

https://careygillam.substack.com/p/syngentas-swat-team

 

Category: monsanto

Zelfs op 'veilige' niveaus verstoort glyfosaat de immuunfunctie toont nieuwe studie aan. Onderzoekers van de Universiteit van Iowa ontdekten dat glyfosaat bij niveaus die de Amerikaanse aanvaardbare dagelijkse inname benaderen - 1,75 milligram per kilogram lichaamsgewicht per dag - de samenstelling van het darmmicrobioom veranderde en "een pro-inflammatoire omgeving" veroorzaakte.

https://childrenshealthdefense.org/defender/glyphosate-disrupt-immune-function/

 

Category: zee

Groepen protesteren tegen plan om radioactief water in de Stille Oceaan te dumpen. Critici van een Japans plan om gefilterd radioactief afvalwater van de kernramp in Fukushima in de Stille Oceaan te lozen, hebben woensdag hun verzet tegen het voorstel geÔntensiveerd nadat de organisatie van de Verenigde Naties die verantwoordelijk is voor de bevordering van kernenergie zei dat het bedrijf dat de centrale exploiteerde, voldoende heeft aangetoond in staat te zijn om meet de radioactiviteit van het water.

https://childrenshealthdefense.org/defender/sea-dump-radioactive-water-pacific-ocean-fukushima-cd/

 

Category: plastic

Kunststoffen bevatten giftige chemicaliŽn die producten kunnen binnendringen en op elkaar inwerken om tijdens het recyclingproces nieuwe schadelijke stoffen te creŽren, zo blijkt uit een nieuw rapport van Greenpeace en het International Pollutants Elimination Network.

https://childrenshealthdefense.org/defender/plastics-recycling-toxic-chemical-cocktail-ehn

 

Category: column

Never waste a good crisis

Tijdens de covidcrisis sloegen velen door, je ziet nu eigenlijk weer een herhaling mbt de klimaatangst. De natuurlijke oorzaken overdrijven om je echte agenda door te drukken, een agenda die betekent nog meer burocratische regeltjes, organisaties die hun zakken vullen en nog meer oplossingen die hun eigen problemen hebben en uiteraard weer de grote bedrijven die verdienen aan de angstagenda.


Hoge kosten voor de burger en het mangelen van veel kleine ondernemers. Zie je een dure Tesla of andere e-car rijden weet dan dat ook jij hebt meebetaald aan die auto's terwijl velen deze nooit zelf kunnen rijden, zij kunnen in de toekomst een eigen auto wel vergeten door de hoge kosten, zeker als ook rekeningrijden dat nu wordt voorbereid van start gaat.


En dat geldt voor vele klimaat- en milieusubsidies, gratis geld bestaat niet. Ook het uitkopen van boeren zal uiteindelijk bij ons op het bord komen en door ons betaald worden. We betalen het uitkopen maar ook de hogere prijzen omdat er minder aanbod van voeding zal zijn.


Die wortel die ze voor houden is uiteindelijk een sigaar uit eigen doos.

 

Category: eu

Het bekende trucje in de vakantie. Goed om te weten, 28 juni, vlak voordat heel Europa dus op vakantie gaat, komt de Europese Commissie met een voorstel voor (invoering van) de digitale euro

https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1665360974373879810

 

Category: klimaat

D66 blijft hangen in het verleden qua slavernij en is blind voor de slavernij die hun klimaatdrammen mede veroorzaakt.

https://twitter.com/Gerard1945X/status/1665436717652885505

https://twitter.com/Resist_05/status/1556141946652872705

 

Category: overheid

Donderdagavond stuurde Minister Kuipers een brief naar de kamer als reactie op het advies van Adviescollege Openbaarheid en Informatiehuishouding (ACOI). Het gaat over de afhandeling van de vele WOO-verzoeken. Bij het deel dat gaat over het OMT en Coronabeleid is het duidelijk dat de Minister niet van plan is datgene te doen wat het Adviescollege had aanbevolen. De sleutelzin luidt:

Het belang van het functioneren van het OMT, en daarmee de Staat, weegt mijns inziens zwaarder dan het belang van openbaarmaking van deze documenten.

https://www.maurice.nl/2023/06/03/zo-houd-vws-zoveel-mogelijk-onder-de-pet/

 

Category: diabetes

Amandelen vůůr de maaltijd vermindert postprandiale glykemie, adipositas en keerde prediabetes om naar een normale suikerconcentratie in het bloed

De opname van 20 g amandelen, 30 minuten voor elke grote maaltijd, leidt tot een aanzienlijke verbetering van het lichaamsgewicht, WC, glycemie (met name PPHG) en insulineresistentie en toont potentieel voor omkering van prediabetes naar normale glucoseregulatie gedurende 3 maanden.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36963852/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36732571/

https://www.ad.nl/koken-en-eten/afvallen-door-het-eten-van-vette-amandelen-de-wetenschap-heeft-nu-het-bewijs~a215100d/

 

Category: zorg

Dit is het salaris van een online marketeer in een ziekenhuis. Dit ligt boven de norm met jaren ervaring wat gevraagd wordt. Het salaris van een verpleegkundige ligt hier ver onder. En wij, zorgmedewerkers moeten letterlijk(!) staken voor betere arbeidsvoorwaarden en meer loon.

https://twitter.com/xManon_S/status/1664908051273461760

 

Category: hart

Infecties kunnen atherosclerose en myocardinfarct veroorzaken

Steeds meer onderzoekers beseffen dat een hoog LDL-cholesterol niet de hoofdoorzaak is van hart- en vaatziekten, maar geen van hen lijkt te hebben begrepen dat het juist het tegenovergestelde is. Zoals we enkele jaren geleden hebben aangetoond, leven ouderen met een hoog LDL-cholesterol net iets langer of langer dan mensen met een normaal of laag LDL-cholesterol, een bevinding die door 19 nieuwe onderzoeken is bevestigd.

https://www.leefbewust.com/infecties-kunnen-atherosclerose-en-myocardinfarct-veroorzaken/

 

Category: linolzuur

De rol van linolzuur bij leververvetting. Verhoogde opname van vet, bijvoorbeeld door de inname van een vetrijk dieet (HFD), kan leiden tot leververvetting en metabool syndroom. Het is niet duidelijk of bepaalde vetzuren meer pathogeen zijn dan andere voor de lever. Linolzuur (LA) is het meest voorkomende meervoudig onverzadigde vetzuur in het westerse dieet en de overmatige consumptie ervan kan leiden tot verhoogde lipideperoxidatie. Onze hypothese was dat een hoog niveau van LA in HFD aanzienlijk zal bijdragen aan leververvetting en -beschadiging, terwijl vitamine E (VIT-E) de effecten van LA kan omkeren door lipideperoxidatie te remmen.

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0286726

 

Category: vaccinatie

Terwijl het enthousiasme voor de vaxx steeds lager wordt en miljoenen ongewenste doses vervallen, ontdekt de Duitse pers dat big pharma en hun politieke facilitators misschien toch niet onze vrienden zijn

https://www.eugyppius.com/p/as-enthusiasm-for-the-vaxx-falls

 

Category: sex

In een onderzoek onder 818 mannen van in de vijftig die meer dan tien jaar werden gevolgd, ontdekten wetenschappers dat degenen met een slecht seksleven een snellere achteruitgang vertoonden bij geheugentests dan degenen die dat niet deden.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12152705/A-bad-sex-life-middle-age-raises-mens-risk-DEMENTIA-study-suggests.html

 

Category: ms

Volgens het National Institute of Neurological Disorders and Stroke van de federale overheid leven bijna 3 miljoen mensen wereldwijd Ė waarvan bijna een derde in de Verenigde Staten Ė met multiple sclerose (MS), een invaliderende neurologische ziekte waarbij het immuunsysteem van het lichaam ten onrechte zenuwen aanvalt. het voeden van informatie aan het centrale zenuwstelsel (de hersenen en het ruggenmerg). Hoewel MS zelden dodelijk is, kan het leiden tot langdurige handicaps en beweging, spiercontrole, gezichtsvermogen en cognitie aantasten.

Er is momenteel geen remedie voor MS. Bevindingen van een nieuwe studie van Johns Hopkins Medicine bieden echter sterke ondersteuning voor een veelbelovende vooruitgang in de richting van dat doel: het vermogen om MS-achtige symptomen bij muizen om te keren - en in veel gevallen volledig te verlichten.

https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/tipping-the-balance-of-immune-cells-from-bad-to-good-reverses-multiple-sclerosis-symptoms-in-mice

 

Category: pfas

Wetenschappers op het gebied van chemische en milieutechniek van de universiteit van CaliforniŽ, Riverside, hebben twee soorten bacteriŽn geÔdentificeerd die in de bodem worden aangetroffen en die een klasse van hardnekkige "voor altijd chemicaliŽn" afbreken, wat hoop geeft op een goedkope biologische opruiming van industriŽle verontreinigende stoffen. Deze bacteriŽn vernietigen een subgroep van per- en polyfluoralkylstoffen, of PFAS, die een of meer chlooratomen in hun chemische structuur hebben.

https://news.ucr.edu/articles/2023/05/31/biological-cleanup-discovered-certain-forever-chemicals

 

Category: hersenen

Onderzoekers van het Center for Cognition and Sociality (CCS) binnen het Institute for Basic Science (IBS) hebben onlangs de ontdekking aangekondigd van neuronen waarmee we anderen kunnen herkennen. Het onderzoeksteam ontdekte dat de neuronen die omgaan met de informatie die aan verschillende individuen is gekoppeld, zich in het CA1-gebied van de hippocampus bevinden.

Sociale dieren, inclusief mensen, zijn voortdurend in interactie met anderen. In dit proces is het vermogen om de identiteit van de sociale tegenhanger te herkennen, relevante informatie over hen uit het geheugen op te halen en deze bij te werken vanuit de huidige interactie, van cruciaal belang voor het aangaan van sociale relaties. Er is echter beperkt onderzoek gedaan naar hoe deze processen in de hersenen plaatsvinden.

https://www.ibs.re.kr/cop/bbs/BBSMSTR_000000000738/selectBoardArticle.do?nttId=22816&pageIndex=1&searchCnd=&searchWrd=

 

Category: vaccinatie

Meer bewijs waarom de booster zich zorgen moet maken. Opkomend bewijs suggereert dat de gerapporteerde toename van IgG4-spiegels die wordt gedetecteerd na herhaalde vaccinatie met de mRNA-vaccins mogelijk geen beschermend mechanisme is.

https://thorsteinn.substack.com/p/more-evidence-why-the-boosted-should

 

Category: energie

Zonnepanelen - een ecologische ramp die nog moet gebeuren? ďDe wereld heeft meer dan ťťn terawatt aan zonnecapaciteit geÔnstalleerd. Gewone zonnepanelen hebben een vermogen van ongeveer 400W, dus als je zowel daken als zonneparken meetelt, kunnen er wel 2,5 miljard zonnepanelen zijnĒ, zegt dr. Rong Deng, een expert in het recyclen van zonnepanelen aan de Universiteit van New South Wales. in AustraliŽ.

https://tallbloke.wordpress.com/2023/06/04/solar-panels-an-eco-disaster-waiting-to-happen/

 

Category: pesticide

De diabetogene effecten van pesticiden. Hoewel het gebruik van pesticiden de graanproductiviteit heeft verbeterd en door vectoren overgedragen ziekten onder controle heeft gehouden, heeft het wijdverbreide gebruik van pesticiden geleid tot alomtegenwoordige milieuresiduen die gezondheidsrisico's voor de mens vormen. Een aantal studies hebben blootstelling aan pesticiden in verband gebracht met diabetes en glucosedyshomeostase.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37268216/

 

Category: vaccinatie

Gevaccineerde veteranen sterven MEER aan COVID, bewijst VA-onderzoek. Het is nog erger om gestimuleerd te worden. De Amerikaanse Veterans Administration houdt toezicht op de medische zorg van veteranen van de Amerikaanse strijdkrachten. Het heeft volledige medische dossiers van elke veteraan, inclusief hun ziekenhuisopnames, vaccinaties, sterfgevallen en meer.

https://igorchudov.substack.com/p/vaccinated-veterans-more-likely-to

 

Category: dna

De unieke eigenschappen van je DNA. Een groot deel van de geneeskunde gaat uit van het denkbeeld dat je gezondheid nauwelijks te beÔnvloeden is.

De meeste artsen en biologen schrijven het lichamelijk functioneren en de gezondheid van een organisme toe aan het DNA. Het DNA wordt beschouwd als de architect, de bouwmeester ťn het centrale krachtstation van het lichaam, waarin de blauwdruk van de eiwitten en aminozuren van het lichaam zit. Maar dat verklaart nog niet of onvoldoende wŠŠrom mensen ziek worden!

https://www.leefbewust.com/de-unieke-eigenschappen-van-je-dna/

 

Category: monsanto

Glyfosaat en lever, stofwisselingsziekten bij jongeren. De rol die glyfosaat, een herbicide dat in het product Roundup wordt gebruikt, kan spelen bij het verhogen van de prevalentie van lever- en stofwisselingsziekten bij kinderen1 is de focus van nieuw onderzoek gepubliceerd in Environmental Health Perspectives.2 De studie is gericht op bewoners van de Salinas-vallei, een van de meest productieve landbouwregio's van CaliforniŽ.

https://ehp.niehs.nih.gov/doi/10.1289/EHP12940

 

Category: luchtvervuiling

We vonden suggestief bewijs van een verband tussen langdurige blootstelling aan luchtverontreinigende stoffen en sterfte onder 4 miljoen COVID-19-gevallen in ItaliŽ.

https://ehp.niehs.nih.gov/doi/10.1289/EHP11882

 

Category: luchtvervuiling

Luchtverontreiniging is negatief geassocieerd met cardiovasculaire gezondheid. Belemmeringen voor efficiŽnte regelgeving zijn onder meer een gebrek aan kennis over welke bronnen van luchtverontreiniging het meest bijdragen aan de gezondheidsbelasting en weinig studies over de effecten van de potentieel krachtigere ultrafijne deeltjes (UFP). PM2.5 en UFP van verkeer en niet-verkeersbronnen werden in verband gebracht met een verhoogd risico op MI, waarbij niet-verkeersbronnen de dominante bron van blootstelling en morbiditeit waren

https://ehp.niehs.nih.gov/doi/10.1289/EHP10556

 

Category: bis

In het huidige geldstelsel speelt de BIS Bank een sleutelrol. Naar buiten toe blijkt hier weinig van. Toch is deze bank het coŲrdinatie centrum van de centrale banken van over de hele wereld en komen de centrale bankiers periodiek bijeen.

https://adbroere.nl/web/nl/columns/de-geheime-bank-die-de-wereld-runt.php

 

Category: als

Verschillende neurodegeneratieve ziekten, zoals de ziekte van Alzheimer, Parkinson en de ziekte van Lou Gehrig, ook wel amyotrofische laterale sclerose (ALS) genoemd, worden veroorzaakt door eiwitten die afdwalen en beginnen te aggregeren tot fibrillen die zich ophopen in specifieke hersengebieden. Nu hebben EPFL-wetenschappers een nieuw mechanisme ontdekt dat verklaart hoe de aggregaten pathologisch worden en zich verspreiden naar verschillende delen van de hersenen. Een hoofdverdachte is het zeer instabiele eiwit TDP43. De wetenschappers ontdekten dat TDP43-aggregaten die zich in de hersenen vormen, niet impliciet pathogeen zijn totdat ze zijn verwerkt om hun "plakkerige" kern te onthullen.

https://actu.epfl.ch/news/how-a-highly-unstable-protein-may-lead-to-neurodeg/

 

4.6.2023

 

Category: vaccinatie

Cleveland Clinic-studie vernietigt argument voor vax verplichtingen

https://www.youtube.com/watch?v=_6VdcRc3u0A

 

Category: overheid

De Eerste kamer stemde dinsdag voor de nieuwe pensioenwet, maar volgens een brandbrief van drie hoogleraren staatsrecht was dit ongrondwettelijk. Hoe zit dit?

https://www.youtube.com/watch?v=XapkkBCjEWw

 

Category: who

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is opgericht met als doel te bouwen aan een gezondere toekomst voor mensen over de hele wereld. Of het nu gaat om de gevolgen van roken, de varkensgrieppandemie of een nucleaire ramp, de WHO is de instantie waarop we vertrouwen om te adviseren over en een volksgezondheidscrisis op te lossen. Maar is het te vertrouwen?

 

TrustWho documenteert de zoektocht van filmmaker Lilian Franck om te ontdekken wat er achter de altruÔstische faÁade van 's werelds grootste volksgezondheidsinstantie schuilgaat. Wat ze blootlegt, is een alarmerend beeld van corruptie en ondoorzichtigheid. Dit krachtige onderzoeksdocument werpt een licht op hoe lobby's van de industrie de WHO hebben geÔnfiltreerd en vraagt of de organisatie kan worden vertrouwd om het publiek gezond te houden.

https://www.youtube.com/watch?v=fB-VQ-dNxxs

 

Category: overheid

Van Dijck laat geen spaan heel van K(n)aag, energieprijzen worden kunstmatig hoog gehouden terwijl de marktprijs een fractie van vorig jaar is.

https://www.youtube.com/watch?v=121bJbjMzjc

 

Category: wuhan

Onderzoek naar de oorsprong van COVID-19. Modderige wateren met Dr. Robert Kadlec. Het overwicht aan indirect bewijs ondersteunt de hypothese dat een onbedoeld onderzoeksgerelateerd incident de COVID-19-pandemie heeft veroorzaakt. Ondertussen weigert de Chinese Communistische Partij de gegevens vrij te geven die nodig zijn om de alternatieve, zoŲnotische hypothese te verifiŽren. In april brachten de Republikeinen van de HELP-commissie (Gezondheid, Milieu en Pensioenen) van de Senaat Muddy Waters uit, een rapport over de oorsprong van COVID-19. Het rapport, voornamelijk geschreven door Dr. Robert Kadlec en Dr. Robert Foster, onderzoekt de samenhang van COVID-19 in ongekend detail en kijkt systematisch naar de verantwoordelijkheid van China voor de COVID-19 doofpotaffaire.

https://www.youtube.com/watch?v=Ld2vm8vfC74

 

Category: big pharma

Een rechtbank oordeelde dat de eigenaren van Purdue Pharma, de familie Sackler, beschermd zullen worden tegen civiele rechtszaken in verband met de opioÔdencrisis in ruil voor een schikking van $ 6 miljard. Purdue, dat in 2019 faillissement aanvroeg te midden van duizenden rechtszaken, maakte medicijnen zoals OxyContin en krijgt de schuld van het aanwakkeren van de opioÔde-epidemie.

https://www.youtube.com/watch?v=HRwPsFZf2MU

 

Category: klimaat

In deze video legt Peter de verborgen motieven achter de klimaatveranderingsbeweging bloot. Hij onderzoekt de ongelijkheid tussen kernenergie en andere hernieuwbare bronnen en de hoge kosten en onbetrouwbaarheid van wind- en zonne-energie. Verder praat Peter over de echte agenda achter de milieufaÁade en hoe deze probeert verschillende aspecten van ons leven te manipuleren en te beheersen.

https://www.youtube.com/watch?v=pyNwr2W0Z8o

 

Category: lockdown

In de laatste aflevering van de Rupa Subramanya Show neemt medisch journalist en auteur Gabrielle Bauer deel aan de show om haar nieuwste boek Blindsight is 2020 te bespreken, dat zich richt op de wereldwijde reactie op de pandemie, het nu onmiskenbare falen van lockdowns en het maatschappelijke bereik van mandaten. Rupa en Gabrielle traceren de oorsprong van de lockdown-reactie, waarom zoveel lockdown-sceptici publiekelijk werden gemeden en in diskrediet werden gebracht door de volksgezondheidsgemeenschap en de toekomstige gevolgen die het sluiten van de samenleving zal hebben voor jongere mensen.

https://www.youtube.com/watch?v=xVZxTiBCm-8

 

Category: eu

De Digitale Euro was volgens voormalig minister van Financien Wopke Hoekstra dť volgende technologische stap binnen ons geldsysteem, zo ook als spaarmiddel, maar klopt dat eigenlijk wel?

https://www.youtube.com/watch?v=0BBuR_JQ7tQ

 

Category: energie

Twentse Tegenwind-groepen willen pas op de plaats met windturbines. In een gepeperde brief, ondertekend door 28 werkgroepen die strijden tegen windturbines, wordt gehakt gemaakt van de Regionale Energie Strategie Twente. Volksverlakkerij, noem ze het Twentse energieplan. Leo van der Stelt van Stichting Tegenwind Noordoost Twente is bij ons in de studio om uit te leggen waarom zij dat vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=-LpX1IcyIjA

 

Category: woke

Unwoke Inc. Waarom is iedereen en alles wakker geworden? Van iconische bierbedrijven tot je favoriete retailmerken, het wakeÔsme is in bijna elk aspect van onze cultuur geÔnfiltreerd. In de korte documentaire van PragerU, Unwoke Inc., begint Amala Ekpunobi aan een reis door het hele land om te spreken met pro-Amerikaanse leiders en ondernemers in het bedrijfsleven, de academische wereld, sport en financiŽn om te begrijpen hoe we hier zijn gekomen en wat we kunnen doen om terug te vechten en win tegen het ontwaakte industriŽle complex.

https://www.youtube.com/watch?v=_Jb6qlQxDuo

 

Category: vaccinatie

Kuipers weet het wel. Het was een ongecontroleerd experiment.

https://twitter.com/stopumts/status/1664727465183330304

 

Category: voeding

Amerikaanse boerderijen zijn de volgende: hier is ťťn oplossing. We zien dat er wordt gesproken over het sluiten van boerderijen in de VS, zoals gebeurde met Nederlandse boeren om de uitstoot te beperken. Dit zal een veel moeilijkere taak zijn dan in de EU, maar toch moeten we oplossingen bedenken, want deze push zal nooit stoppen.

https://www.youtube.com/watch?v=tbgOCmUgT2s

 

Category: corona

Ze bereiden ons voor op de volgende pandemie, Covid was een repetitie. Een nieuw gevormde internationale coalitie van artsen, experts en bedrijfsleiders die miljoenen medische professionals over de hele wereld vertegenwoordigen, onthulde vandaag een verrassende nieuwe advertentie met de titel ďNever AgainĒ waarin wordt gevraagd ďwaarom twijfelen zoveel artsen aan COVID?Ē

https://www.youtube.com/watch?v=PJfW4mA4V2s

 

Category: monsanto

2015 -Monsanto koloniseert OekraÔne met steun van de EU. Er zijn veel facetten aan het conflict in OekraÔne die door de meeste media over het hoofd gezien zijn. De rol die Westerse biotechbedrijven spelen is maar ťťn van die facetten.

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/01/18/monsanto-koloniseert-oekraine-met-steun-van-de-eu/

 

Category: big pharma

Een federaal hof van beroep oordeelde dinsdag dat leden van de familie Sackler immuniteit kunnen krijgen voor alle huidige en toekomstige civiele rechtszaken die verband houden met hun rol bij het creŽren en aanwakkeren van de opioÔde-epidemie. De miljardair Sacklers bezit Purdue Pharma, maker van het zeer verslavende opioÔde OxyContin. Het juridische schild zou kunnen leiden tot een schikking van $ 6 miljard voor duizenden eisers, waaronder staten, lokale overheden en stammen.

 

Volgens de CDC hebben overdoses opioÔden de afgelopen twee decennia aan meer dan 500.000 mensen in de VS het leven gekost. Voor meer informatie spreken we met Ed Bisch, oprichter van de groep Relatives Against Purdue Pharma, wiens 18-jarige zoon Eddie in 2001 stierf aan een OxyContin-gerelateerde overdosis. vervolgd door het ministerie van Justitie. En in Mexico-Stad is Christopher Glazek de onderzoeksverslaggever die als eerste publiekelijk rapporteerde hoe de familie Sackler aanzienlijk had geprofiteerd van de verkoop van OxyContin, terwijl ze zich er volledig van bewust was dat het de opioÔde-epidemie in Amerika rechtstreeks aanwakkerde.

 

"De Sacklers deden wat ze altijd hebben gedaan: ze sloten een deal, ze betaalden steekpenningen en ze komen ermee weg", zegt Glazek over de laatste schikking.

https://www.youtube.com/watch?v=3GrTm3umuUw

 

Category: pfas

DuPont en 3M hebben willens en wetens de ernstige gezondheidsrisico's van zogenaamde forever chemicals in hun producten tientallen jaren verborgen gehouden, zeggen onderzoekers van de Universiteit van CaliforniŽ in San Francisco. Ook bekend als PFAS, zijn de chemicaliŽn te vinden in alledaagse producten zoals kleding, huishoudelijke artikelen en voedselverpakkingen.

https://www.youtube.com/watch?v=0-tyEEK0r5k

 

Category: corona

Het was overal hetzelfde. Dit artikel uit de Telegraph laat zien dat er ook een Ministerie van Waarheid in Groot-BrittanniŽ actief was in de afgelopen jaren.

https://twitter.com/john_bumblebee/status/1664925902470361088

 

Category: corona

Oud-commandant der strijdkrachten Leo Beuling verdiende als aanvoerder Testen voor Toegang anderhalf keer het jaarsalaris van Hugo de Jonge of Mark Rutte. Dat blijkt uit onderzoek van Indepen. Voor dit salaris leverden ze allesbehalve feilloos werk op: het project staat onder verscherpt toezicht van de Auditdienst Rijk.

https://indepen.nl/strijkstokjes-in-opspraak-directeur-testen-voor-toegang-ontvangt-15-keer-salaris-rutte/

 

Category: pfas

Het blijkt buitengewoon moeilijk om te achterhalen welke bedrijven in Nederland er allemaal PFAS lozen. PFAS is de verzamelnaam voor een groep chemische verbindingen, die in heel veel producten worden gebruikt maar schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. PFAS heeft de eigenschap water-, vuil- en vetafstotend te zijn en wordt daarom gebruikt in bijvoorbeeld regenkleding, cosmetica en koekenpannen.

https://www.vpro.nl/argos/media/luister/argos-radio/onderwerpen/2023/op-zoek-naar-de-pfas-lozers-in-de-maas.html#

https://www.vpro.nl/argos/lees/onderwerpen/artikelen/2023/riwa-maas-directeur-pleit-voor-gericht-onderzoek-naar-pfas-bij-potentiele-lozers.html

 

Category: werk

De overheid wil dus broodfondsen verbieden. Je ziet weer hoe de overheid goede collectieve projecten saboteert terwijl je bij haar plannen gewoon 1 jaar moet wachten op een uitkering bij ziekte.

https://twitter.com/fvdemocratie/status/1665027754637631489

 

Category: who

Rockefeller Foundation financiert WHO-centrum in Berlijn met 5 miljoen dollar. De samenwerking tussen dit soort internationale organisaties en schimmige miljardairs gebeurt steeds openlijker.

https://twitter.com/JeroenPols/status/1665027070156582912

https://auf1.info/die-im-dunkeln-sieht-man-jetzt-rockefeller-finanziert-who/

 

Category: media

De oorlog stopt pas als de zonen op zijn. Leon de Winter vanmorgen zei het vanmorgen heel treffend, de oorlog stopt pas als de zonen op zijn en Rusland heeft qua aantal gewoon meer zonen die zij kunnen inzetten. Dus wil de EU dan toch nog doorgaan met deze geoutsourcete oorlog dan zal de EU haar eigen zonen moeten inzetten, dan zal ook de dienstplicht weer aktief moeten worden waar het CDA een voorstander van is. Putin heeft altijd gezegd dat de rode lijn door OekraÔne liep, hij wilde geen Navo troepen aan zijn grens. Verder heeft de EU destijds de bevolking opgehitst om bij de EU te komen, had Rusland dat gedaan met de bevolking van een EU land dan had het Westen dit nooit gepikt. De enige oplossing is gaan praten, helaas komt dat besef pas als de zonen op zijn en raken nog vele families hun zonen kwijt met alle gevolgen van dien voor beide landen.

 

Category: bewustzijn

In deze aflevering Jan Bommerez, expert op het gebied van ontwikkelingstrauma. Jan vertelt hoe traumatische ervaringen uit het verleden invloed kunnen hebben op de ontwikkeling en het functioneren van het zenuwstelsel. Het herstellen van ontwikkelingstrauma is een langdurig proces dat veel betrokkenheid vereist, zoals ritmisch ademhalen en het creŽren van een gevoel van veiligheid.

https://www.youtube.com/watch?v=npwmYj_IF70

 

Category: overheid

Alkaya (SP) is klaar met slappe excuses VVD mbt de verdwenen miljarden in een Nederland waarbij elke burger en ondernemer elke euro moet verantwoorden en er geen ENKEL begrip is.

https://www.youtube.com/watch?v=FnFOnXDpV6M

 

Category: media

Leven met onwaarheid - Karel van Wolferen. Karel van Wolferen gaat in zijn voordracht artikel in op het belangrijke verschil tussen het ĎofficiŽle verhaalí en de Ďvoorgeschreven werkelijkheidí. Tekenaar Jos Thomassen is voor de derde keer in de pen gekropen en schrijft op een verdienstelijke manier dit keer over de Ďwet van de omgekeerde inspanningí in de politiek. Een gepensioneerd politiecommissaris schrijft voor Gezond Verstand over de manier waarop de politie haar rol verloren ziet gaan en hoe politiecollegaís volledig verward en murw zijn geworden. Schrijver Tjeu Lemmens geeft tegengeluid in het stikstofdossier van de Wageningen Universiteit.

We laten zien dat de industriŽle kracht van China nog veel omvangrijker is dan hun bbp doet vermoeden. Daarnaast wordt de onmisbare rol van kernenergie in het energietransitie debat wordt besproken. Financieel journalist Sander Boon vergelijkt de bankencrisis van 2008 met de stand van de centrale banken nu. Tevens kunnen we natuurlijk niet voorbijgaan aan de eerste rechtszaken die van start gaan over schadeclaims wegens injectieschade.

https://www.youtube.com/watch?v=WpT09_thjnY

 

Category: wonen

Verontrustend straling na verduurzamende renovatie in 'Nul op de Meter' (oude) huurwoning. Na de renovatie in verduurzamingsconcept van oude sociale huurwoningen blijken er heel wat klachten te zijn ontstaan op verschillende gebieden en zijn voor een redelijk aantal bewoners de woningen ronduit ziekmakend. Deze video is vooral gericht op de grote hoeveelheid straling die er nu aanwezig is in de woningen.Maar ook het punt over de ventilatie is ook een hele belangrijke waar veel bewoners ook ziek van zijn en het ventilatie systeem volledig hebben uitgeschakeld. In het begin, meteen af fabriek (Unit bij voordeur) bleek de toevoer (verse lucht) en afvoer (vervuilde lucht) veel te dicht op elkaar te zitten. Dit is ronduit ziekmakend en mag wettelijke gezien ook niet. Maar zelfs na de aanpassing daarvan worden we nog steeds ziek met de ventilatie aan en ook als de ventilatie uitstaat hebben we nog klachten. De warmtepomp werkt ook niet zoals het moet. Het bekende verhaal. Het zijn verschillende probleem gebieden in deze woningen.

https://www.youtube.com/watch?v=IHOzCEsob58

 

Bijbehorende documenten:

Beneden:
https://drive.google.com/file/d/1EuabIiajoqYXwUuPpq7spX1cXxSh_-_0/view

Boven: https://drive.google.com/file/d/1BTvzr0Bc590i9aCsR6hxL0JtZimfHuf1/view

Overzicht blootstellingslimieten in andere landen: https://drive.google.com/file/d/1ukOyYIa5EnI84IjHyB_VF7p83jUmxeFF/view

SBM - Bouwbiologische stralingsrichtlijn: https://drive.google.com/file/d/1kmTwg7WJ3yyg5Euv1evmmCwoC_-Wdw88/view

RIVM - Vergelijking internationaal beleid m.b.t. elektromagnetische velden https://drive.google.com/file/d/1aP-sMhTZDHiv-6TbZY4HEyrc5X2pj9WM/view

 

Category: corona

Duitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat vaccins tegen Covid gevaarlijk zijn, Big Pharma heeft Ďexorbitante winstení gemaakt. De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, die beweerde dat Covid-vaccins ďzonder bijwerkingenĒ zijn en dat Big Pharma niet zou profiteren van de uitrol van vaccins, is gedwongen zijn deuntje te veranderen vanwege de rampzalige resultaten van het harde Covid-beleid in Duitsland, schrijft Baxter Dmitry.

https://dissident.one/duitse-minister-van-volksgezondheid-geeft-toe-dat-vaccins-tegen-covid-gevaarlijk-zijn-big-pharma-heeft-exorbitante-winsten-gemaakt

 

Category: stress

Prof. Pierre Capel geeft op donderdagavond 15 juni (Schiphol-Rijk) een lezing over het fenomeen burn out, getiteld: Burn Out, Heftiger dan je denkt ! In zijn lezing zullen zowel chronische en psychologische stress als de neurologische veranderingen, fysieke klachten en zelfs de nadelige invloed op het DNA die bij een burn out kunnen optreden, worden toegelicht. U kunt zich voor deze lezing aanmelden bij Cafť Weltschmerz via deze link: https://www.cafeweltschmerz.nl/event-dr-pierre-capel-burn-out-heftiger-dan-je-denkt/.

 

Category: kanker

Ze patrouilleren in onze huid en ander zacht weefsel. Hun taak: het immuunsysteem waarschuwen voor giftige indringers, zodat het een aanval kan opzetten. Maar deze schildwachten Ė bekend als dendritische cellen Ė waarschuwen vaak niet voor de komst van kanker. Waarom? Wetenschappers vermoeden dat, omdat kanker zich in het lichaam ontwikkelt, cellen van het immuunsysteem de ziekte niet als een vijandige indringer beschouwen.

https://www.buffalo.edu/news/releases/2023/06/cancer-immunotherapy-dendritic-cells.html

 

Category: censuur

Deze regel is bijna universeel. Consultants, juristen, artsen, specialisten op welk gebied dan ook, werkzaam bij bedrijven of instellingen, of zelfs maar zelfstandig, mogen simpelweg niet hun mening geven in het publieke domein. Degenen die deze regel overtreden, houden hun baan of hun klanten niet lang vast.

https://thorsteinn.substack.com/p/the-silencing-of-the-experts

 

Oneliners

 

De meeste mensen worden pas wakker als het hen zelf raakt, daarvoor is het vaak de kop in het zand steken en het probleem vd ander

 

Met de energietransitie zorgen ze wel voor steeds meer ziekmakende elektromagnetische velden voor mens en natuur

 

Censuur is de partner van propaganda, je vindt ze altijd aan de kant van de macht.

 

Rutte werd vaak Teflon Mark genoemd, maar intussen weten steeds meer mensen hoe slecht die Pfas voor onze gezondheid is

 

Elon Musk werkt samen met China, wordt betaald door Pentagon (Starlink), werkt aan transhumanisme en gaat ons redden qua censuur ?

 

In deze wereld kom je in de (FB) gevangenis als je de waarheid vertelt, dat zag je bij Julian Assange maar ook online

 

Bij elke crisis zie je nu dat de zogenaamde oplossingen met veel bijwerkingen komen die men dan liever doodzwijgt.

 

Muziek

 

Dermot Kennedy - Donít Forget Me

https://www.youtube.com/watch?v=Tg-fIgKH-ZI

 

Pet Shop Boys - Always on my mind

https://www.youtube.com/watch?v=bDMCwSP5nf0

 

UB40 featuring Ali, Astro & Mickey - Many Rivers To Cross

https://www.youtube.com/watch?v=_HJX-1-_AAY

 

Suzan & Freek - Nooit Meer Regen

https://www.youtube.com/watch?v=mQ2CYSE2Dzk

 

Pet Shop Boys - Where the streets have no name

https://www.youtube.com/watch?v=Mqv6MNgzbSw

 

Peter Gabriel - Four Kinds of Horses

https://www.youtube.com/watch?v=dQgct-j6snc

 

Chris de Sarandy Ė Autopilot

https://www.youtube.com/watch?v=GiII8qtDaxE

 

Jason Upton Ė Never Alone

https://www.youtube.com/watch?v=N0-wXyQ34Cc

 

Stephen Sanchez Ė Love Life

https://www.youtube.com/watch?v=FC-Y8niYass

 

Stephen Sanchez Ė Until I Found You

https://www.youtube.com/watch?v=GxldQ9eX2wo

 

The Kelly Family Ė Whoīll come with me

https://www.youtube.com/watch?v=XZ03NLK0TKA

 

Weekendagenda

 

10 juni

 

Cavalluna - Secret of Eternity, Ahoy Rotterdam

AnimeCon, Broodfabriek, Rijswijk

Aretha's 90ís r&b karaoke, Doelen Rotterdam

Amapiano, Tivoli Utrecht

Curiosa, Oude kerk Delft

Vlooienmarkt, Vliegveld valkenburg Katwijk

Kofferbakmarkt Duindorp, Groene hart Schoorl

Vlooienmarkt Vliegveld Katwijk

 

11 juni

 

Cavalluna - Secret of Eternity, Ahoy Rotterdam

AnimeCon, Broodfabriek, Rijswijk

Poke con, Expo Houten

The Hair X-perience, Evenementenhal Gorinchem

Dť Eindhovense Vlooienmarkt, kunstijsbaan Eindhoven

Vlooienmarkt, Olympisch Stadion Amsterdam

Vlooienmarkt, Kennedyplein Leidschendam

MEGA Carbootsale, Kasteelpark Horst

Eindhovense Vlooienmarkt, kunstijsbaan Eindhoven

 

Op zoek naar andere leuke uitjes? Kijk dan op www.nederlandgids.com

 

Tips voor het komende weekend mag je altijd doorsturen