Schrijfster van "Wat zit er in uw eten" aangereden door trein ?


Afgelopen zomer 22 juni omstreeks 22.00 uur blijkt Corinne Couget aangereden te zijn door een trein. Zij is bekend van het onderstaande handzame E-nummer boekje: "Wat zit er in uw eten".

Er wordt gesuggereerd dat ze zelfmoord heeft gepleegt maar er zit meer achter deze zaak aangezien ze een doorn in het oog was voor de voedselindustrie.

Couget bestudeerde al meer dan veertien jaar de giftigheid van voedseltoevoegingen en heeft tientallen internationale onderzoeken naast elkaar gelegd. Alles wijst erop dat zij een flinke prijs heeft moeten betalen voor haar klokkenluidersrol op het gebied van giftige toevoegingen aan ons voedsel.

Dit vervelende nieuws is angstvallig stil gehouden in de (internationale) media en het is dan ook niet bekend in Nederland, evenals haar begrafenis is in het grootste geheim gebeurt.

Zie hier alle Franse artikelen op een rijtje.
http://lachainedevv.com/deces-de-corinne-gouget-elle-se-serait-suicidee

Deze moedige vrouw heeft het niet makkelijk gehad want haar 2 dochters waren al voor minimaal 7 jaar van haar afgepakt door autoriteiten en heeft zodoende een jarenlange strijd moeten leveren om ze terug te krijgen. Zie hier een eerder gepubliceerd artikel:

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5881:zeven-jaar-zonder-mijn-dochters-video&catid=10:buitenland&Itemid=23

Veel mensen die om hun gezondheid geven hebben inmiddels een dergelijk boekje in hun bezit, en zijn zodoende overgestapt op biologisch voedsel. Zij was een van de pioneers op dit gebied samen met Dr. Russel Blaylock, die zij dan ook aanhaalt in haar boekje.

Een heel groot verlies, en mijn medeleven gaat dan ook uit naar haar 2 dochters die het ook niet makkelijk hebben gehad. Moge de waarheid snel boven water komen en de verantwoordelijken publiekelijk gestraft worden.

Zorg dat haar dood niet in de doofpot verdwijnt maar deel dit bericht overal waar je maar kunt. Deze moedige vrouw verdient meer dan dit.

"Avec tout mon cœur femme courageuse!"


Steun ons werk, bezoek eens onze webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats