De simpele waarheid


De farmaceutische industrie zal nooit een echt geneesmiddel ontwikkelen want zij verdient alleen aan mensen die ziek blijven, niet aan genezen mensen.

De voedingsindustrie zal nooit een verzadigend gezond niet verslavend voedingsmiddel op de markt brengen die de consumptie en dus hun omzet zal verlagen. Het geld zit juist in voeding die verslavend en eetlustopwekkend is, de belangen van de aandeelhouders staan op de eerste plaats.

De overheid zal nooit grote beslissingen aan de burger overlaten omdat deze nooit zal kiezen voor de belangen van grote multinationals en banken.

De genetische voedingsindustrie zal nooit het wereldvoedselprobleem gaan oplossen want de GMO vervuiling zal lokale gewassen uitroeien en de hoge prijzen van de zaden door monopolies zullen de zaden onbetaalbaar maken op de lange termijn. Goedkoop GMO soja veevoer zal voor stijgende zorgkosten kosten dus de rekening komt op termijn. Verder zijn dezelfde bedrijven verantwoordelijk voor vele toxische pesticides en andere bestrijdingsmiddelen.

Bedrijven als Shell, BP en grote energiebedrijven zullen nooit met echte oplossingen komen voor goedkope schone onafhankelijke energie omdat dit bestaande monopolies van macht en controle van overheden in gevaar brengt.

Samengevat, echte veranderingen komen nooit van grote bedrijven, die willen alleen de macht behouden en zijn niet gebaat bij veranderingen.

Zoek de oplossingen dus buiten de wereld van grote bedrijven als we een andere wereld willen opbouwen.

Ron Fonteine


Steun ons werk, bezoek eens onze webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Gratis nieuwsbrief
+ ebook

 

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 


Advies nodig ?

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

 


 

 

 

 


View My Stats