De waarheid komt naar boven, volk zal zegevieren

Column Pauline Laumans


Hoe we ook in Nederland of daarbuiten onderdrukt worden, uiteindelijk zal de individuele vrijheid zegevieren. Of het nu gaat om overheden die zich steeds meer als een dictator gaan gedragen, mensen die hun verleden niet hebben verwezenlijkt en zich achtergesteld voelen, of zij die zich openlijk keren tegen de westerse samenleving en massaal daar naartoe komen enerzijds om te profiteren van de in de loop van vele eeuwen opgebouwde verworvenheden, anderzijds om al die verworvenheden te niet te doen door middel van indoctrinatie of nog erger.

Om de individuele en westerse vrijheid te laten zegevieren moeten we echter wel keuzes maken. Ergens voor gaan staan. Ergens achter staan. Niet bang weglopen als we aangesproken worden (eerste chakra dat dan niet werkt). Niet in angst ons gaan afzonderen van gebeurtenissen die ons, onze buren, of andere medemensen raken.

Zo zijn er onlangs diverse aanslagen geweest met als hoogtepunt een aanslag op cartonisten van Charlie Hebdo. Maar ook de kritiek op Zwarte Piet behoort in dit rijtje. Het zijn allemaal pogingen om onze cultuur, onze gewoontes en onze waarden terug te schroeven naar ca. 5 eeuwen geleden.

Wilt u dit? Geeft u toe? Draait u meteen bij als er wat kritiek komt? Gaat u zich meteen aanpassen? Dan bent u diep van binnen angstig, ongegrond en hebt u weinig historische kennis van de wereld waarin u leeft en van uw eigen verleden.

Je gaat dan heel gemakkelijk sub assertief reageren. En dat is koren op de molen voor hen die ons volk, het westerse volk, onze fundamentele waarden willen veranderen.
Zij krijgen dan ruim baan met hun agressieve acties die we vooral kennen als macho cultuur waarin ze opgroeien. Macho gedrag is gedrag dat niet in balans is, net zo min als sub assertiviteit. Slechts met assertiviteit ben je in balans. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich macho gedragen.

Het zijn vooral de jongens die in veel niet westerse culturen vanaf hun geboorte het macho gedrag krijgen aangeleerd. Als mensen in de westerse wereld willen wonen en werken zullen ze hun kinderen ook evenwichtig moeten leren opvoeden tot zelfbewuste mensen die de wereld, de maatschappij waarin we leven aankunnen met al de verworven vrijheden. Als ze hier willen wonen en werken is dat te zien aan hun gedrag, taal en kleding en de plek waar ze begraven willen worden.

Zij die de geschiedenis kennen en de geschiedenisspiraal, weten dat als je van het ene uiterste naar het andere blijft gaan er nooit die balans zal komen, waarom we een stevige gegronde maatschappij (of individu) kunnen bouwen. Als we aan een kant van de balans blijven staan, staan we in drijfzand en gaan we ten onder.

Bewust worden van wat er speelt en daar vanuit je eigen innerlijke kracht op reageren, maakt dat we de balans kunnen herstellen en als volk vreedzaam kunnen gaan leren leven met behoud van individuele vrijheid.


- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats