HSP weerbericht 30 september


Op dit moment zien we nog altijd weinig zonnestorm activiteit maar wel meerdere kleine zonnevlammen. Als deze aarde gericht zijn zie je vaak na 2 dagen meer wind op aarde, ook gisterenmiddag zag je dat er vrij veel wind was na de zonnevlammen in het weekend. Het aardmagnetisch veld zie je na een dieptepunt nu weer herstellen. De electronen echter zitten nog altijd op een lagere waarde dan de dagen ervoor (denk aan je spieren). De deeltjesversneller is al weer vanaf 2 uur gisterenmiddag aktief en draait non stop op vol vermogen.

Gisteren zag je weer veel chemtrail sporen in de lucht en waren veel mensen bewust van de raster patronen. We zien nu opnieuw een blauwe lucht maar ditmaal in het midden van het land geen enkele streep, blijkbaar laten de vliegtuigen vandaag geen "condens" sporen achter :)

Experts noemen het condenssporen maar deze sporen zouden dan veel sneller oplossen en niet lange tijd blijven uitwaaieren. Zie ook de documentaires hierover van mensen die aan de bel trekken.

We beginnen de dag met 8 graden, veel zon en een temperatuur tot 17 graden dus mooie dag om even wat zon te pakken zodat we de laatste kansen gebruiken om nog wat vitamine D aan te maken. Mensen met een lage vitamine D hebben meer kans op depressie en ook zal je behoefte aan suikers toenemen.

http://www.gezondheidsnet.nl/vitamines-en-mineralen/vitamine-d-mogelijk-effectief-bij-depressie

http://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/psyche/verband-tussen-vitamine-d-en-depressie-wederom-aangetoond/

http://www.gezondheidsnet.nl/diabetes/vitamine-d-tekort-verhoogt-risico-op-diabetes

http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_13/nummer_9/artikel_765/vitamine-d-en-diabetes.html

http://www.kijkbewust.com/category/chemtrails/

Zie www.nieuwskanaal.com

 


Bezoek ook eens onze natuurwebwinkel


 


Ontvang gratis de Leefbewust nieuwsbrief en ebook


 

 


Terug naar het hoofdmenu


Advies nodig ?

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

 


 

 

 

 


View My Stats