HSP weerbericht 12 oktober


We beginnen de dag met zonnige periodes. Ik stond vanochtend op met een geirriteerde keel en zie dat de lucht al weer bezaaid is met chemtrails, voor de NOS staatsjournaal zijn het uiteraard condenssporen die uren blijven hangen :)

Qua zonnestormen zitten we weer in een rustige periode, wel is een kleine zonnevlam te zien. Electronen zijn enkele dagen zeer hoog geweest en nu dalende, protonen die vorige week de nodige klachten konden geven zijn weer flink gedaald. Wel is CERN vannacht weer tot 5 uur aktief geweest met nieuwe experimenten, ook werd de zogenaamde Roman Pot weer ingezet.

De bovis waarde van de aarde was bij de laatste meting gisteren weer sterk verhoogd volgens Duitse metingen. De vraag is of meer mensen dit kunnen constateren. Spiritueel gezien zie je dat er veel oude zaken los komen dus de nodige emotionele reakties. Ook in de VS werd deze golf van energie al weken aangekondigd door mensen die met gidsen werken.

Luchtdruk is verder stabiel, deze is vanaf 8 oktober weer omhoog geklommen. Als laatste was het aardmagnetisch veld afgelopen nacht licht verhoogd......

Alvast een fijne produktieve dag gewenst....


Volg altijd de laatste waardes op nieuwskanaal.com


 

Bezoek ook eens onze natuurwebwinkel


Ontvang gratis de Leefbewust nieuwsbrief en ebook

 

 


Terug naar het hoofdmenu


Advies nodig ?

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

 


 

 

 

 


View My Stats