Vraag aan Donald Trump


‘Waarom word jij niet vermoord, net als Jeff Bradstreet of andere tegenstanders van vaccinatie, die niet alleen autisme veroorzaken maar ook Aids en Ebola?’

Dit artikel is opgedragen aan Jeff Bradstreet

Door Johan van Dongen

De bovenstaande vraag wordt gesteld door mij en anderen, omdat in de VS de laatste tijd meer dan zeven artsen vermoord zijn of dood gevonden zijn in dubieuze omstandigheden. Ik denk dat het hard nodig is om Donald Trump deze vraag te stellen, vanwege zijn stelling dat ‘vaccins wél autisme veroorzaken’ en ook om een antwoord te vinden op de vraag naar de verdwijning uit de medische wereld, of de mysterieuze sterfgevallen, van alternatieve geneeskundigen die echt kunnen genezen, maar die worden bestreden en miskend door de FDA.

Toen ik de interviews zag die Dr. Jeff Bradstreet had gegeven, wees niets erop dat hij wellicht zelfmoord zou plegen, zoals Amerikaanse regeringsinstanties beweren dat hij heeft gedaan. In het interview liet Bradstreet zijn engagement zien; hij was iemand die niet snel opgaf. Hij was erg optimistisch en had een normale houding. Hij lachte, maakte grapjes en vierde het feit dat zijn autistische zoon net was geslaagd voor zijn highschool. De zogenaamde reden voor zijn ‘zelfmoord’- een inval door de FDA op zijn kliniek – is voor hem niets nieuws. Er was geen enkele aanleiding waarom Jeff Bradstreet zijn leven zou willen beëindigen. Sterker nog, juist nieuwe ontwikkelingen waren voor hem, en ook voor andere vermoorde of onder andere verdachte omstandigheden om het leven gekomen alternatieve artsen, een aanmoediging om op de ingeslagen weg door te gaan.  Nu moeten we afwachten wat er met Donald Trump gaat gebeuren.

De conclusie
“Dr. Jeffrey Bradstreet werd gedurende zijn leven constant aangevallen door Big Pharma vanwege het succes dat hij met zijn werk had, dus hij zou echt geen zelfmoord plegen alleen maar vanwege nog zo’n aanval. Hij is vermoord; de FDA was er duidelijk bij betrokken en de andere verdachte is de groep van BMR-vaccin producenten, die met de FDA samenwerken. Dr. Bradstreet publiceerde met veel lawaai het feit dat we allemaal kennen: dat de BMR-prik, waarmee miljarden wordt verdiend, autisme veroorzaakt.”

Het gaat niet alleen om autisme dat door vaccins wordt veroorzaakt, maar ook om Aids en Ebola. Decennia lang is Afrika gebruikt als gebied voor biologische oorlogvoering door Duitse en Japanse oorlogscriminelen onder leiding van de VS, want zij verbergen deze Nazi-rotzakken. Hierdoor is de VS het land van het kwaad, dus als Donald Trump eenmaal president is van de VS dan is er een hoop werk te verzetten, door zwarte gevangenen te vervangen door witte farmaceutische criminelen in driedelige kostuums.

De afschuwelijke Aidspandemie heeft enorme wetenschappelijke controverses gecreëerd binnen en buiten de wetenschappelijke gevestigde orde. Slechts een minderheid van de wetenschappers en andere betrokken mensen hebben toegang tot gevoelige informatie over (biologische oorlogsvoering-) Aids- en Ebola- onderzoek.

Als experimenteel microchirurg in de vroege jaren ‘70, bijna aan het begin van het tijdperk van orgaantransplantaties, voerde ik duizenden experimentele orgaantransplantaties uit. Om afstoting van organen te voorkomen gaf ik bestralingen en serums, zodat de immuniteit van de orgaanontvanger werd verlaagd. Daarnaast diende ik nog talloze stoffen toe aan ontvangers van organen om de immuunfunctie aan te wakkeren, te verlagen of helemaal weg te vagen. Dit kan vergeleken worden met wat er bij Aids gebeurt.

Tijdens mijn universitaire werk en ziekenhuisaanstellingen in de vroege jaren zeventig, en later undercover in de farmaceutische industrie, ontdekte ik dat dieren niet stierven omdat de getransplanteerde organen werden afgestoten maar vanwege veelvuldige infecties. Je kunt dit vergelijken met wat er gebeurt bij menselijke Aidsslachtoffers. Dus merkte ik dat Aids door bestraling, aflatoxines, Immuran/prednisolon combinatie, antilymfocytenserums en vele andere middelen van biologische oorlogsvoering kon worden veroorzaakt.

Slapend HIV-virus
Als hoofd van de Afdeling Experimentele Microchirurgie, betrokken bij alle transplantaties en immunologische experimenten, was ik ook betrokken bij vele controverses. Vooral wat betreft de vele manieren waarop er een verband bestond tussen mijn werk en de polemiek over de overbrenging van HIV: ik ontdekte – niet alleen in experimenten maar ook in de uitvoerige wetenschappelijke literatuur – de rol van een noodzakelijke cofactor die het ‘slapende’ HIV-virus in specifieke menselijke cellen transactiveert. En deze noodzakelijke medebepalende factor, die dus het ‘slapende’ virus in bepaalde menselijke cellen transactiveert, is met opzet geïntroduceerd bij voornamelijk zwarte Afrikaanse mensen, door middel van omgevingsfactoren, zodat Afrika en andere delen van de wereld ontvolkt kunnen worden, zoals je kunt lezen in ons boek: “Aids and Ebola, the greatest crime in medical history against mankind”.

Daarom zal ik te allen tijde bereid zijn lezers te informeren over de echte oorsprong van Aids en de ware natuur van beroemde internationale onderzoekers zoals Robert Gallo.

Wat Robert Gallo betreft: Ricardo Veronesi, professor bij de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Sao Paulo, werd persoonlijk ingelicht over de ware natuur van Gallo’s onderzoek, lang voordat deze controverse in een publiek schandaal veranderede, met als gevolg duizenden wetenschappelijke Aids-dissidenten.

Niemand minder dan Françoise Barré-Sinoussi, van het Franse Pasteur Instituut, onthulde de criminele bedoelingen van Gallo. En zij werd niet alleen Aids-dissident, maar onthulde ook dat niet Gallo, maar Montagnier de ontdekker van het HIV-virus was.

Volgens hen zijn er enorme barsten ontstaan in de algemeen aanvaarde wetenschappelijke benadering, doordat wordt ontkend dat de ziekteverwekkende eigenschappen van HIV inderdaad worden aangestuurd door meervoudige opzettelijke factoren van buitenaf. En één van deze bepalende factoren is de PCR-test (Polymerase Kettingreactie Test).

Door technieken als de PCR-test te gebruiken en te extrapoleren kunnen we concluderen dat bijna alle mensen die HIV in hun lichaam hebben met opzet werden geïnfecteerd met het virus, dat tot Aids kan leiden. Wetenschappers op het gebied van biologische oorlogvoering zijn in staat om zwarte mensen kunstmatig gevoelig te maken voor HIV of Ebola, door controleerbare ziektes te gebruiken als rookgordijn.

Het meeste onderzoek op gebied van biologische oorlogvoering, waarbij virussen werden gebruikt die Aids en Ebola veroorzaken, werd vooral uitgevoerd in Duitsland en Japan tot 1945 en daarna vooral in de VS en Frankrijk, waarbij gebruik gemaakt werd van (militaire) criminele wetenschappers uit Nazi-Duitsland en Japan.

Dissidenten van de Autisme/Aids/HIV-theorie, zoals Jeff Bradstreet
De officiële oorsprong van de verschillende HIV-stammen zou ergens tussen 1938 en 1948 plaatsgevonden hebben, volgens wetenschapper R.F. Smith et al, die in 1988 een artikel publiceerde in het gezaghebbende medische tijdschrift Nature over deze periode, genaamd : “The phylogenetic history of immunodeficiency virus”.

En hij was niet de enige wetenschapper die de ware natuur van het HIV-virus ontdekte. Smiths poging om de ware oorsprong van HIV te onthullen werd gevolgd door onder andere Sharp et al in het artikel: “Understanding the origins of Aids viruses”, ook gepubliceerd in Nature, gevolgd door Meyers et al met: “The phylogenetic analysis of the HIVs”. Maar het belangrijkste artikel is in het meest gezaghebbende medische tijdschrift The Lancet verschenen, door wetenschapper L.A. Evans et al: “Simultaneous isolation of HIV-1 and HIV-2 from an Aids patient”.

En alle genoemde wetenschappers waren het erover eens dat de verspreiding van het HIV-virus een opzettelijke actie was. Hun bevindingen maken het goed voorstelbaar dat deze verspreiding opzettelijk was, omdat zowel de nieuwe virussen HIV-1 en-2, als HTLV-IV, soms allemaal tegelijk voorkomen in één persoon, aldus Evans. En aangezien zijn publicatie door de redactie en wetenschappelijke raad van de Lancet zijn gecontroleerd, berust de uitkomst van dit onderzoek op waarheid. Dit geldt ook voor duizenden publicaties in andere medische tijdschriften, zoals in ons boek: “Aids and Ebola the greatest crime in medical history against mankind” wordt beschreven.

Volgens de beroemde Aids/HIV-theorie dissident Wolff Geisler kan verder bewijs voor het opzettelijk verspreiden – door de aanwezigheid van gelijktijdige infecties in één persoon – gevonden worden in het feit dat het werd beschreven als een tweede Aidsepidemie die dezelfde zwarte bevolking trof, door een ondoelmatige overbrenging van het HIV-virus. De verschijning van dit extreem zeldzame retrovirus onder de Afrikaanse Aidspatiënten is zo opvallend dat een aantal wereldberoemde wetenschappers er een oordeel over hebben geveld. Zij schreven het toe aan ‘Gewoon een verworven opportunistische infectie (extra infectie vanwege verzwakte weerstand), maar eerder een extra doodsveroordeling’. Maar is dat zo?

In Afrika is de waarschijnlijkheid om vroeg te overlijden aan HIV drie keer zo groot als elders, als HIV-patiënten tegelijkertijd geïnfecteerd zijn met HTLV-1, zoals beschreven staat in de Lancet, door Page et al in de publicatie: “HTLV-I/II seropositivity and death from Aids among HIV-I seropositive intravenous drug users” (Lancet, 1990; 335: 1439-41), een nog veel belangrijker artikel voor de Aids/HIV-theorie dissidenten. Dit omdat vooral HTLV-I, onder vele andere HIV-virussen, alleen werd aangetoond in Oeganda, Ghana, Zuid-Afrika en Namibië.

Het gelijktijdig voorkomen van de virussen gebeurt tot nu toe alleen bij HIV-patiënten in die landen. Volgens Wolff Geisler zorgt het gelijktijdig voorkomen van HTLV-I en HIV voor de waargenomen mate waarin Aids voorkomt in Oeganda en bij zwarte mensen in Florida (VS) en op sommige Caraïbische Eilanden, hoewel juist zwarte mensen over het algemeen van nature meer resistent zijn tegen HIV-infectie dan blanken (zie hieronder). Dit betekent dat HIV-virussen genetisch gemanipuleerd zijn, zoals in ons boek wordt beschreven.

Niemand minder dan Luc Montagnier et al, de ontdekker van het HIV-virus, beweerde dat dit virus is voortgekomen uit de Nazi-eugenetica en genetische manipulatie-experimenten. Dit geldt ook voor de ontwikkeling van Aidsveroorzakende virussen bij paarden. Hij beschreef dit in een zeer veelbesproken artikel in het gezaghebbende Annals of Virology: “A new type of retrovirus from patients presenting with lymphadenopathy and acquired immune deficiency syndrome”: Structural and antigenic relatedness with Equine Infectious Anemia Virus EIAV (horse Aids), 1984; 135E: 119-31.

In : “Aids the greatest crime in medical history against mankind” (het boek dat nu bij Amazon verkrijgbaar is), vergelijken wij de bevindingen met onze verwijzingen naar de HLA-A, B, C, DR3 en DR5 loci, die door de nazi’s onder leiding van Otmar Von Verschuer zijn onderzocht . In 1956 werd hij lid van de American Eugenics Society en werkte hij onder toezicht van het Rockefeller Fund.

Verder moeten we rekening houden met het feit dat het bij mensen met het bloedtype HLA-DR3 Aids veel minder vaak voorkomt dan bij mensen met het type HLA-DR5. Het is belangrijk op te merken dat juist het HLA-DR5-type veel voorkomt bij Joden tijdens het Nazi-onderzoek. Het HLA-DR3-type daarentegen komt het vaakst voor bij donkere Afrikanen.

Deze twee bewijzen of verwijzingen zijn voldoende om je er goed van te kunnen doordringen wat er is gebeurd. Over het algemeen kun je stellen dat het voor zwarte mensen moeilijker is om Aids te krijgen dan voor blanken, maar donkere mensen zijn gevoelig gemaakt voor een breed spectrum aan gloednieuwe ziektes, door de Duitsers veroorzaakt, gedeeltelijk onder auspiciën van het Zuid-Afrikaanse apartheidsregime en na de oorlog onder leiding van de VS.

Tegenwoordig weten we dat apen geen Aids krijgen als ze met het menselijke Aidsvirus worden geïnfecteerd. Dat geldt ook voor tuberculose, tot het moment waarop apen in een laboratorium ontvankelijk worden gemaakt. Daarom kan het absoluut nooit zo zijn dat zwarte mensen zijn geïnfecteerd door apen, of ze die nu wel of niet opaten. Dat is zogezegd een crimineel WHO/CDC/FDA sprookje.

Johan van Dongen
Microchirurg / schrijver / wetenschapper
Nederland


Steun ons werk, bezoek eens onze webwinkel


Terug naar het hoofdmenu

 

Webwinkel helpdesk

0346-330038 (ma/vr)
Of email ons

Hoofdmenu
Naar de voorpagina
Naar webwinkel
Alle thema paginas

Contact
 

Gratis nieuwsbrief


 

 

 

 


View My Stats