Break the system demonstratie Den Haag 27 januari 2015


Omdat de main stream media de demonstratie negeerden en er gelogen is over de opkomst en ook de nodige mensen zijn geweigerd toch nog even wat extra informatie en foto's. Petje af voor de mensen die een stap verder doen dan alleen klagen over de 1% die de macht in handen hebben. Laten we hopen dat er de volgende keer het dubbele aantal op het Malieveld staat.

Ron


Ontvangen via Kimberley van der Linden

AARTSEN BEDANKT!!!!!!!!!!!

Overheid is blijkbaar bang geworden, het echte nieuws is dus dit:

Er waren 4000 mensen op het Malieveld, de sfeer was saamhorig en vreedzaam! Er werden ondertussen 1800 mensen tegengehouden, want de NS had ZOGENAAMD storing!!!!!!!! En 6 bussen werden er tegengehouden!!!!

En ouderen en zieken hadden allemaal een keurige zitplaats vooraan bij het podium, mensen konden spreken, hun hart luchten. Echter was er 1 persoon die aan het einde van zijn speech zei: IK ga naar het Binnenhof, het merendeel van het publiek volgde hem en daar ontstond een rel. Ondertussen waren de ouderen en zieken naar het Binnenhof gegaan, om een petitie aan te bieden, er was een AFSPRAAK gemaakt, maar ze wisten daar op het Binnenhof oftewel de Efteling, niets van..................???????????!!!!!!

Bij het kruispunt Koningskade stond de ME, ze hebben daar omgeroepen dat een ieder die over zou steken met geweld tegengehouden worden. Vervolgens steekt de moeder MET KIND over en ze werden geslagen door de ME!! Het kind idem!!

Op het Malieveld ging het ondertussen RUSTIG en VREEDZAAM door, totdat de politie kwam vertellen dat het NU afgelopen moest zijn!  Burgemeester Aartsen had het stopsein gegeven

En dan zien we notabene op stopdebankiers.nl dat er maar 400 demonstranten aanwezig waren, zeker een 0 vergeten achter de 400! Heel gemakkelijk om BREAK THE SYSTEM af te kraken, maar wees niet bang!

W I J G A A N D O O R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAT EEN HYPOCRIETE BENDE, IK HEB ER GEEN ANDERE WOORDEN VOOR EN MENEER AARTSEN, want de titel BURGEmeester ben u niet waardig VIND ik! Er is gefilmd door Net5 heb ik gehoord dat de ME begon met geweld, nou ik hoop dat ze dan ook de ballen hebben om HET WARE NIEUWS uit te zenden!
We worden met zijn allen flink voor de gek gehouden in dit land!!!

MENSEN WAKKER WORDEN!!!!!!!!
STA OP!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~BREAK THE SYSTEM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ontvangen via Wilco Nijhof

Een groots opgezette demonstratie werd op hardhandige wijze gestopt door de M.E. Toen bleek dat de demonstratie groter werd dan Den haag had verwacht werd deze om ongeveer 2 uur met harde hand gestopt. Er werden treinen naar den haag tegengehouden en bussen konden onverrichte zaken weer naar huis. Hoezoo vrijheid van meningsuiting .Tussen de drie en vierduizend demonstranten hadden zich al verzameld op het malieveld toen de politie dit van te voren aangekondigde protest stopte. Dit getuigd van de angst die de elite heeft voor de burger. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Mensen word wakker u leeft all in een politiestaat het recht van de burger wordt hier voor de zoveelste keer ondermijnd . En de schuld ligt bij het volk en nooit bij de staat.Niemand vind het fijn als je aan hun portemonnee komt zeker de staat niet ook all gaat het hier om geleend geld van de burger mja als je eenmaal de smaak van het grote geld te pakken hebt probeer je dit met politicus (man) en politie (macht) tegen te houden........... word wakker het kan nog erger!!!


Videos






Foto's (C) Kimberley van der Linden


 



Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes

+ Ebook Leefbewust Handboek
+ Ebook Voedzame tradities
+ Ebook Natuurwetten Dr Hamer

Opgelet: mocht je niets ontvangen controleren dan altijd even je spammap.


Je email adres

Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

Gratis nieuwsbrief

Informatie

Hoofdmenu
Alle thema's > A-Z
Word nu lid
Kennisavonden
Contact

 

 

 

 

 

 

 


View My Stats