Ziekelijke religie van de maatschappij


Column Pauline Laumans

De mens is geneigd de gemakkelijke weg te lopen en te geloven in wat een gemakkelijke prater verkondigt. Ze geloven de verhalen hoe je gemakkelijk aan geld en macht kunt komen. Met deze eigenschap (geloven) is de mens lang geleden begonnen met zijn ziel aan de duivel te verkopen.

Om te beginnen aan de voorgangers in de kerk, die zich laten aanbidden en verheerlijken op dat er een mooi gebedshuis komt, hun kostje verzekert is en ze veel volgelingen krijgen. Volgelingen die niet meer zelf rechtstreeks met dat wat er is communiceren, maar dit door de filter laten gaan van de voorganger of kerkinstituut. Door de eeuwen heen is de boodschap steeds vaker valselijk vertaald zodat het instituut kerk er zijn voordeel mee kon doen. Namelijk behoud van invloed macht en geld of deze invloed uit te breiden.

Als je niet langer zelf communiceert met de essentie dan kan je jouw zielsleven niet uitbreiden met kennis door ervaring opgedaan. Door gebrek aan erkenning en support van je ziel gaat deze zich splitsen.

Het gevolg was en is dat er meer zielsstukjes moeten incarneren op aarde om ooit het pad naar zelfrealisatie (innerlijke kennisvergaring) te gaan.
Deze zielssplitsing is meermaals gebeurd. Vandaar dat er zoveel mensen zijn in een poging de weg naar een complete en verrijkte ziel te bereiken. Uiteindelijk kan de mens als complete ziel het leven op aarde te verlaten zodra de aardse leven en doodcyclus door innerlijke kennisverrijking voltooid is.

Meer geld, invloed en controle over anderen maakte dat vervolgens ook anderen met dit religieuze denkbeeld aan de haal zijn gegaan.

Door de eeuwen heen is de mens daardoor achter een verkeerd denkbeeld over leven en het hiernamaals gaan geloven en denken. Hun weten daarover is hen ontnomen omdat ze hebben geleerd te luisteren naar wat de voorganger hen verteld te doen.

De hiërarchie zorgde voor veel indoctrinatie met verkeerde voorstellingen. Het gevolg is dat kinderen op de wereld gezet worden om als soldaat te dienen of als slaaf of seksueel voorwerp of in jouw oudedagsvoorziening moeten voorzien. Dat is geen daad van liefde en heeft niets met het verwezenlijken van het innerlijke kind te maken. Ook seksualiteit is in zijn algemeen geen daad van liefde maar slechts van uiterlijke bevrediging. Slechts een handvol mensen weet nog hoe seksualiteit kan bijdragen aan innerlijke groei. Door de verkeerde voorstelling van zaken wordt al eeuwenlang de vrijheid aan de mens ontnomen. Sterker nog, de onderdrukking en uitbuiting neemt alleen maar toe.

Aan kennisverrijking doen slechts individuen op aarde. Zij zijn vredelievend en bemoeien zich met zichzelf tenzij de ander een vraag heeft. Ook verhalen ze over de valkuilen van het linker pad. Ze kunnen communiceren met de essentie en helpen anderen om dit ook te leren.

De grote massa kan slechts teksten opzeggen, zonder dat deze met hun innerlijke kennis en ervaring gestaafd is. Daardoor ontstaan steeds vaker conflicten over geld, goederen en macht. Het is de zwarte macht die aan de orde is, omdat het hen ontbreekt aan innerlijke kracht en innerlijke kennis. Van buiten zijn dergelijke mensen rijk en invloedrijk, maar van binnen zijn ze arm en staan ze vaak op de onderste treden van bewustzijnsvorming.

Ze accepteren slechts de volgende indoctrinatie van hen die op hoge hiërarchische posities zitten en kunnen niet meer naar hun eigen lichaam en ziel luisteren. Ze luisteren naar wat anderen hen vertellen dat ze zijn. Zij geloven op hun beurt dat dit de waarheid is en laten zich daardoor bezetten. Daardoor eten ze niet wat hun lichaam wil dat ze eten, gebruiken lapmiddelen om waar weer snel als slaaf voor anderen te kunnen dienen. Doordat de mens van generatie op generatie niet meer innerlijk leert, verontreinigt het zichzelf met verkeerde veronderstellingen en gedachten. Vaak hebben ze een auto-immuunziekte gecreëerd, een zelf destructieve ziekte.

Hun eigen innerlijke kracht , weten en zelf herstellend vermogen hebben ze opgegeven. Daardoor laten ze zich dagelijks vervuilen / bezetten door anderen (media, managers, familie, priesters, bekende Nederlanders etc.).

Op geen enkel moment maken ze hun innerlijke huis schoon. Ze voelen niet dat het een vies innerlijk huis geworden is wat een voedingsbodem voor ziektes, slaafsheid en lijden is.

Wat resteert is lijden op aarde en rond blijven dolen tot ze ooit aangeraakt worden door deze boodschap en de weg omhoog inslaan die hen eigendom geeft over hun innerlijke zelf (ziel).


- Welke vetten zijn nu echt gezond
- Wat doet stress met je lichaam
- Welke e-nummers vermijd je beter
- Welke voedingsstoffen verzuren
- Waarom zijn zoveel mensen moe
- Elke week de laatste nieuwtjes
- Nuttige praktische adviezen

Email adres >


Bezoek ook eens Leefbewust Plaza en steun ons werk


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats