Nieuws


balk2.jpg (42734 bytes)


Visie – 2013

‘Wereldvisie = Het pad van het hart volgen?’

1. Inleiding
Wereldwijd vinden momenteel grote verandering plaats in een snel tempo. Veranderingen die voor onmogelijk werden gehouden; zowel op politiek, financieel als ecologisch – de natuurrampen in Japan, Indonesië, VS. Maar ook ons complete zonnestelsel ondergaat grote veranderingen. Zo heeft de NASA enorme verwoestende zonnestormen met rampzalige gevolgen voorspeld in de periode 2012-2013. En misschien is het je ontgaan, het magnetisch krachtenveld van de aarde neemt af (aangetoond door Hofmann en Singer van de Universiteit van Wisconsin-Madson met satellietfoto’s in 2008), maar de basisfrequentie van de aarde – de Schumann-resonantie – neemt juist toe! Dit alles heeft niet alleen consequenties voor ons fysiek lichaam, maar ook voor ons als energiewezen dat bestaat uit een fysieke-, een geestelijke - en een bewustzijnsenergie.

2. Collectief Bewustzijn?
‘Gebeurtenissen, voorvallen, happenings, voorwaarden, omstandigheden…… ze worden allemaal geschapen vanuit het bewustzijn’.

Ben ik een mede-schepper van dát collectieve bewustzijn? Ja, ook jij bent medeverantwoordelijk voor het creëren van het collectieve of universele Bewustzijn. Jij vervult op jouw manier in het doen ontstaan van het Collectieve Bewustzijn. Want, je gedachten vertegenwoordigen een individueel bewustzijnsenergie die verbonden is met iedereen en alles dat leeft. Elke gedachte die je ooit hebt gehad, kleurt deze energie. Ieder woord dat je ooit hebt gesproken, geeft daar vorm aan. Alles wat je ooit hebt gedaan, beïnvloedt het. De vibratie, de mate van snelheid, de golflengte, de frequentie van je emanatie verschuift en verandert constant met je gedachten, stemmingen, gevoelens, woorden en daden. Alle gedachten en intenties zijn energievormen, die ‘rondgestrooid’ worden in alle denkbare richtingen! Ook in de richting van het oneindige universum!

Alle gedachten, alle intenties, alle collectieve angsten (verdeeldheid, verwijdering, veroordeling) en destructieve energieën van de mensheid heeft zich gedurende duizenden jaren rondom de aarde opgehoopt en een enorm krachten- of energieveld opgebouwd. Dit bijzondere energieveld is zo groot geworden, dat deze bezig is zich nú te materialiseren en te manifesteren. Vandaar dat wij nu ontzettend veel onrust ervaren op deze planeet.

Dit energie-spanningsveld rondom de aarde zal naar een hoogte punt toegroeien om de nieuwe levensenergie van de aarde toegankelijker te maken voor hen die ontvankelijk willen zijn voor deze kosmische verandering en -vernieuwing. De aarde-trillingsfrequenties zullen in de loop der tijden drastisch maar stapsgewijs gaan toenemen! Dat is de werkelijke betekenis van het jaar 2012 en de perioden daarna.

3. De nieuwe wereld van ná 2012
De periode van 2002 tot 2013 was bedoeld om te leren, te ervaren, los te laten en ‘schoon’ te maken. Veel mensen – zo blijkt - komen nu oud zeer tegen en worden in het uiterste geval psychotisch. Dit alles, dit unieke Komisch Proces, is mede mogelijk geworden door een explosie van Universele Komische Impulsen vanuit de Goddelijke Hiërarchieën die tijdens deze vernieuwende cyclus de mens een meer kosmisch gerelateerde mens met de dertien chakra’s en dertien bewustzijnsniveaus wil laten worden………… uiteraard indien je dat wenst!

Ook in de periode 2012-2013 komen we in een heel nieuwe (verhoogde) energiefrequentie terecht, waarin alles direct een andere impact op ons zal hebben. De wereld wordt nu een manifestatie van je eigen denken; je kunt dan je eigen werkelijk scheppen! Het is belangrijk om je nu – in de Nieuwe Tijd - bezig te houden met je eigen verantwoordelijkheid, met het creëren van je eigen leven. Stel jezelf steeds de vraag: ‘Wat is mijn passie in dit leven?’ ‘En handel erna!’
Besef in deze roerige tijden, dat er niets gebeurt in het universum dat God niet weet! Hoewel al deze goddelijke Veranderingen hun oorsprong uit de ‘smeekbede’ van de mensheid (‘We zijn het zat, zo wil ik niet verder omgaan met de vernietiging van mijn planeet’) om hun oorspronkelijke blauwdruk te herstellen, komt, wordt deze Veranderingen georkestreerd door de Goddelijke Hiërarchieën.

De wereld zal zeker niet gescheiden worden in twee werelden of de wereld zal vergaan………. zeker niet binnen een termijn van enkele miljarden jaren! Dus wees gerust, en stel je plannen bij!
Neem afscheid van het ‘verleden’ en keer in het NU-moment terug. ‘Leer te leven vanuit je hart in verbinding met alles en iedereen om je heen’

Hans Zevenboom
Januari 2013

Link: http://www.millennium-visie.org/site/index.php/nieuwsbrief/176-visie


 

 


Heb je een goede nieuwstip, video of andere link voor ons ? Mail het ons


 

[ Terug naar het hoofdmenu ]

 


 

 

 


View My Stats